Company details

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Had een muziekbingo gekocht

Had een muziekbingo gekocht. Je moet sws alle liedjes zelf toevoegen in de playlist. Wij gingen gewoon het lijstje af, en op het eind moesten we nog 3 nummers. En niemand van de groep bovenste of onderste rij kunnen volmaken. Erg jammer dat hierdoor het niet echt een bingo was

December 12, 2025

Hallo Esra,

Dank voor het delen van je ervaring. Op basis van je review lijkt er helaas iets mis te zijn gegaan in de organisatie van jullie muziekbingo.

Bij al onze muziekbingo’s zit standaard een kant-en-klare Spotify-playlist inbegrepen. Je hoeft dus geen nummers zelf toe te voegen. De link naar deze playlist staat duidelijk vermeld in de speluitleg, op de eerste pagina onder het kopje ‘Muziek’.

Ook het niet vallen van een bingo (bovenste of onderste rij) wijst erop dat het spel waarschijnlijk niet volgens de uitleg is gespeeld, bijvoorbeeld doordat niet alle nummers zijn gedraaid of het spel voortijdig is gestopt. Bij correct gebruik valt er altijd een bingo.

We vinden het jammer dat je ons hierover niet eerst een bericht hebt gestuurd. We denken namelijk graag mee en lossen dit soort situaties normaal gesproken snel op. Mocht je dat alsnog willen, dan mag je ons altijd mailen via info@didgames.nl. We kijken dan samen wat er is misgegaan en wat we voor je kunnen betekenen.

Laurance – Didgames

Rated 2 out of 5 stars

muziek bingo XL box

Wij hebben een muziek bingo XL box besteld. Je zou dit direct moeten kunnen spelen maar wanneer je de bingo kaarten etc wil downloaden geeft de site een fout melding. Erg teleurstellend omdat je probeert contact te leggen maar dit enkel per mail kan. Hieruit niet op te maken wanneer er gereageerd gaat worden en of er dus een oplossing kan komen. Tot nu toe geld kwijt en geen bingo. Hopelijk komt er nog snel een oplossing zodat we de bingo kunnen gebruiken en of geld terug om een nieuwe bingo te kunnen aanschaffen.

May 26, 2025

Hallo Tamara,

Wat ontzettend vervelend dat het downloaden van de Muziekbingo XL Box niet lukte – excuus voor het ongemak!

Vanochtend heb ik de bestanden opnieuw naar je verzonden via WeTransfer. Mocht je inmiddels geen gebruik meer willen (of kunnen) maken van de bingo’s, dan hoor ik het graag – in dat geval stort ik het bedrag uiteraard terug.

Je kunt me altijd mailen via info@didgames.nl. Ook als er nog iets anders is waar ik bij kan helpen.

Laurance
Didgames

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb 2 x aankoop gedaan van…

Ik heb 2 x aankoop gedaan van muziekbibliotheek. De eerste voor 10 personen en de tweede gepersonaliseerd voor 150 personen. Nu blijkt dat de aankoop van 10 niet volledig wordt afgespeeld. Blijkbaar geeft hij voor een aantal liedjes niet beschikbaar op Spotify?
Jammer maar die werkt dus niet want er valt geen bingo moment

Kan dit opgelost worden a.u.b. ?

Gr
Annemie

March 31, 2025

Hallo Annemie,

Ik zie dat je de Muziekbingo voor Ouderen hebt aangeschaft. Je geeft aan dat een aantal liedjes niet beschikbaar is op Spotify en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als ik de Spotify lijst open, zie ik dat de lijst compleet is en alle liedjes duidelijk af te spelen zijn. Kun je me misschien mailen, om duidelijker te krijgen wat er mis gaat? Krijg je bijvoorbeeld een foutmelding van het afspelen van de liedjes? Staan bepaalde liedjes niet in de lijst? Ik hoor het graag, dan kijk / denk ik met je mee!

Je kunt ons bereiken via info@didgames.nl, ik hoor graag van je.

Laurance

Gepersonaliseerd levend cluedo

Wij hebben het gepersonaliseerde levend cluedos spel gespeeld en wat hebben wij hier een lol aan gehad! Als verdachten hebben we gesmuld van alle 'detectives' die maar verbaasd bleven kijken en met hun handen in het haar zaten. Het meest genoot ik nog van teams die heel zelfverzekerd waren over hun antwoord en dat deze dan fout bleek te zijn, omdat ze helemaal op een ander spoor zaten. Ook de speurneuzen hebben er onwijs van genoten en iedereen gaf aan dat ze het erg leuk vonden.Het spel zat echt super in elkaar en was voor iedereen duidelijk. Grote complimenten dus!

December 11, 2024

Reply from Didgames

Wat een ontzettend leuke review, bedankt daarvoor! We vinden het geweldig om te horen dat jullie zoveel plezier hebben gehad met het gepersonaliseerde Levend Cluedo spel. Het klinkt alsof de verdachten hun rol fantastisch hebben gespeeld en de detectives flink aan het werk hebben gezet.

Heel fijn om te horen dat het spel goed in elkaar zat en duidelijk was voor iedereen. Daar doen we het voor! Nogmaals bedankt voor je complimenten en wie weet tot een volgend spel. 😊

Groet,
Laurance van Didgames

With 💕

Goede service. Overzichtelijke pagina met een hele fijne ervaring. Goede communicatie met de host/eigenaar. Gewoon goed.

Aiiiii ✨🎲😸

December 4, 2022

Super leuke bingo!

We hebben een hilarische avond gehad met de guilty pleasures muziek bingo avond! Hele duidelijke instructies gekregen van DidGames en zelfs de bingo kaarten werden voor ons gepersonaliseerd! Het was allemaal ook heel snel geregeld en duidelijk. Volgende keer zeker weer een activiteit bij deze club, want de keuze is reuze. Nu al zin in!

April 20, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Netjes afgehandeld

Na een slechte review hier over de kwaliteit, is het product verbeterd en heb ik zelfs compensatie gekregen.

April 2, 2021

Hallo,

Wat jammer dat we je niet blij hebben kunnen maken met één van onze spellen! We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en staan zeker open voor verbetering. Ik kan zo geen e-mail vinden die hier over gaat en kan aan jouw naam niet zien hoe ik met je in contact kan komen. Zou je ons een e-mail willen sturen (info@didgames.nl), ik zou graag met je willen kijken naar een oplossing / verbetering!

Groet,

Laurance van Didgames

Rated 5 out of 5 stars

Super toffe gepersonaliseerde online escaperoom gedaan als bedrijfsuitje!

Omdat we ondertussen al bijna een jaar thuiszitten moesten we op zoek naar een online bedrijfsuitje. We kwamen uit bij didgames en kozen voor een gepersonaliseerde online escaperoom. Wát een aanrader! Zo ontzettend leuk en knap gedaan, heel veel leuke feitjes over het bedrijf en de collega’s waren verwerkt in zowel de puzzels als in het scenario. Dit maakte het erg persoonlijk en iedereen was na afloop razend enthousiast. Ik baal nog steeds dat wij met ons team de tweede tijd hadden maar des te meer reden om voor een revanche te gaan;)

March 1, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look