Webdesigner

2. Online Marketing Agency
  3. SEO Service
  4. Web Hosting Company

Written by the company

Sidder du og mangler en hjemmeside, så kan jeg hjælpe dig, med over 7 års erfaring inden for web udvikling Har du en ide til, hvordan din hjemmeside skal se ud, men ved ikke hvordan du skal få den sammensat. Så er jeg lige den rette til at hjælpe. Jeg elsker at udfolde min kreativtet og lave nye inspirerende hjemmesider, til mine kunder, ved hjælp af dine ideer💡

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advarsel Oscar Baunbænk Vilhof,

Advarsel Oscar Baunbænk Vilhof,

Jeg skriver til dig i forbindelse med den aftale, vi indgik den 26.09.2024, hvor jeg overførte penge til dig via MobilePay for, at du skulle rette fejlen på min hjemmeside.

Du skrev til mig:
“Jeg har fået sat processen igen, og der vil nu gå op til 48 timer, så vil din hjemmeside være oppe igen 😊 Når det er klaret og den er oppe, sender jeg login’et til dit nye webhotel 🙂.”

Trods denne besked har der ikke været nogen fremskridt. Du har flyttet deadlines flere gange, og jeg har ikke fået nogen opdateringer eller løsning. Jeg har desuden forsøgt at få fat i dig uden held og har bedt om at få mine penge tilbage, men jeg har ikke modtaget noget svar fra dig.

Mimi Guldiken

September 26, 2024
Advertisement

Levere ikke det lovede

Lang historere kort så havde oscar kæmpe problemer med at levere det han havde lovet.
Han brugte flere måndere på at finde måder at løse problemerne på og var igemmen hele procecen rigtigt dårlig til at svare.

Det skal siges at jeg bestillte hjemmesiden i DEC 2022 og har stadig ikke set en ende på denne sag...

Vi blev så senere enige om at han skulle refudere beløbet da samarbejdet ikke ville virke. Dette lykkes dog heller ikke for ham og han har ikke svaret mig i snart en uge nu.

Tror ikke det har været oscars mening at snyde mig men tror han er endt et træls sted hvor han ikke kunne levere det han trorede han kunne og heller ikke har råd til at tilbage betale.

Desævre klart 0 stjenere her fra for en masse spildt tid.

July 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

5-stjerner er ikke nok…

5-stjerner er ikke nok…
Det har hele vejen igennem processen været en positiv oplevelse med Din-webekspert Der blev i indledningen lyttet til vores ønsker for hjemmesiden og værdierne virksomheden bygger på.

Stor anbefaling

March 16, 2023
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse. Det tog alt for lang tid. Efter ca. 20 dage, gav jeg ham så 5 dage at gøre det. Men han gjorde det i allersidste øjeblik og det eneste han gjorde var at vælge et nyt gratis tema. Og siden fik mange problemer af dette tema - meget meget åbenlyse fejl var på siden. Hvis man bare skal skifte tema og ikke udrede fejl og tilrette det gamle indhold til nyt layout - ja så kan man sagtens gøre det selv. Endda uden at betale noget til Din Webekspert. Kommunikation var som om han hele tiden prøvede at spille bedrevidende. Hvis han skriver et langt svar nedenunder, så kan I se hvad jeg mener.

February 8, 2023
Webdesigner logo

Reply from Webdesigner

Hej Jôhannes

Som vores følgende dialog, har jeg desvære haft udfordringer med internet. Dog har jeg tilbudt mange gange at hjælpe dig, men det var du ikke interesseret i. Jeg opdaget mange fejl i din hjemmeside som giver udfordringer til at gøre mit arbejde korrekt, jeg tilbyder derefter at kigge på det så jeg derfra kan viderearbejde på hjemmesiden, men det var du heller ikke interesseret i. Så desvære kan jeg ikke gøre noget, da du ikke er interesseret i at jeg fejlfinder på din hjemmeside. Forklare dig problemerne på hjemmesiden, da hjemmesiden ikke kører optimalt, og kunne se der er fejl i nogle filer bagved som giver mig udfordringer til at færdigøre mit arbejde. Vil stærkt råde dig til at få en til at kigge på det, da det vil i sidste ende have store konsekvenser for din hjemmeside🙂 (de tekniske fejl på hjemmesiden opstod ikke ved nyt skifte blot var fejlen der før, og tilbød at hjælpe, dog har jeg 7 års erfaring med programmering samt web-udvikling, så det er ikke for at “spille” bedrevidne, snakker ud fra erfaring)

Mvh
Oscar
Din-Webekspert

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse

Jeg har været meget glad for Din - Webekspert service og det vi har fået lavet . Det gode er Oscars bliver ved end til der er fundet den bedste løsning og dejligt med løbende feedback . Tusind tak og jeg vender helt sikker tilbage til Oscar gode service . Mvh karoline fra Pods of Beans .

January 28, 2023

Take a closer look