1. Property Management Company

Written by the company

Vi er specialister i ejendomsadministration og kan med mere end 60 års erfaring indenfor administration og jura sikre en tryg og sikker drift af din ejendom og forening

4.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Mange års samarbejde, meget tilfreds andelsforening

Vores andelsforening har haft Domibus som administrator i alle de 8 år, jeg har siddet i bestyrelsen, og formentlig meget længere endnu. Vi har i al den tid været meget tilfredse med samarbejdet. Domibus står klar til at hjælpe, både med de faste administrative opgaver, og også i særtilfælde, når foreningen akut har brug for praktisk eller juridisk vejledning. Vi kan kun anbefale Domibus som administrator til andre andelsforeninger.
På vegne af bestyrelsen, A/B Svanevej 35, Glentevej 20

February 16, 2026

Hej Jennifer og bestyrelsen i A/B Svanevej 35/Glentevej 20

Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefaling - og fordi I har taget jer tid til at dele jeres erfaringer.

Vi ved, at god administration ofte først bemærkes, når noget ikke fungerer – og derfor betyder det ekstra meget, når bestyrelser tager sig tid til at dele positive erfaringer.

Vi sætter stor pris på samarbejdet og den tillid I har vist DOMIBUS igennem årene.

Advokathuset DOMIBUS

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at…

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Claus og Jacob omkring domibus.dk (hjemmesiden) – og jeg må bare sige, at de er blandt de flinkeste, mest høflige og samarbejdsvillige mennesker, jeg nogensinde har arbejdet med. Selvom jeg ikke har været kunde hos Domibus eller modtaget nogen ydelser direkte, kan jeg med ro i maven sige, at det er nogle utroligt ordentlige og professionelle mennesker.

February 28, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Professionel administrator, og så igen...

Sammenlignet med andre boligadministratorer i landets store byer, så hører Domibus til i den bedre ende. Jeg stod i en situation, hvor jeg—i god tro—boede til fremleje hos en person, som viste sig at have andre intentioner med fremlejningen. Domibus opsagde min udlejer, og derfor blev min fremlejetagning også ugyldig. Domibus lod mig dog blive boende, indtil jeg fandt et nyt sted at bo. Deres håndtering af forløbet har dog været meget langvarigt og til tider selvmodsigende—de foreslår selv forskellige ting og løsningsmuligheder, men løber i sidste ende fra alle disse, og siger jeg skal flytte ud med ganske kort varsel. Og jeg har aldrig fået forklaret, hvorfor jeg ikke bare kunne overtage lejemålet? Viceværten lovprisede Domibus, at de skal nok lade dig blive boende, de er ikke sådan nogle, der bare smider folk ud uden videre, osv. osv. Mine underboer og genunderboer har jeg fået et godt forhold til, og hver og en har måbende sagt: "hvorfor lader de dig ikke bare blive boende? Hvad har de sagt til dig? Har du spurgt?", ja det skete så sent som i går aftes, at jeg mødte en af mine underboere i opgangen. Og jeg kan jo blot svare, "jeg ved det ikke, jeg ved det ikke, og rigtigt mange gange". For her er ingen ventelister, og det er 100% op til Domibus, om jeg må blive boende. Det eneste, jeg faktisk har fået, er en arrogant og nedladende kommentar fra ejeren af Domibus, at "bare fordi jeg bor til fremleje, så giver det mig ikke adgang til at bo her". Da jeg påpegede, hvad jeg havde gjort for at blive talt til på den måde, så får jeg igen blot at vide, at "man som advokat skal kommunikere firkantet". Tak for ingenting.

Gennem hele forløbet har jeg været åben og ærlig. Faktisk havde der ikke været noget "forløb", hvis jeg ikke havde taget bladet fra munden. Ja, hvis jeg ikke havde sagt noget, havde min udlejer bare kunnet svindle videre. Det satte jeg en stopper for. Ingen tak fra Domibus.

Så ja, jeg håber bare, at Domibus kommer til at ærge sig noget så gevaldigt; for jeg er en stabil og pligtopfyldende lejer, som holder tingene ordentligt og pænt. Jeg vedligeholder gerne for egen regning, og jeg betaler mine huslejer til tiden. Alle steder, jeg nogensinde har boet, har jeg efterladt i pænere stand, end jeg modtog den, og har altid fået næsten hele mit depositum retur, det har været pletmaling.

Ja, jeg kan ikke sige, at man skal undgå Domibus, for hvis man skulle undgå alle umenneskelige og verdensfjerne boligadministratorer i København, så ville man ikke kunne finde bolig i København. Hvis jeg selv skulle vælge, ville jeg gerne bo i en ejendom administreret af Domibus. Men det må jeg af en eller anden uspecificeret årsag bare ikke få lov til!

Jeg har boet i København siden september 2022. Jeg har fuldtidsjob, men det er nærmest umuligt at finde noget godt herovre. I den tid har jeg flyttet 3 gange mellem midlertidige fremlejer. Det er umådeligt stressende, og jeg vil så gerne bare have et sted at bo, som ligger nogenlunde godt til en fornuftig pris. Men Domibus er komplet umulige at trænge igennem til.

Nu har jeg fundet en lejlighed ved Taurus Ejendomsadministration. Jeg har kun overtaget lejemålet for to uger siden, og allerede lever Taurus op til sit navn: Totalt ligeglade, og jeg ved, at når jeg flytter ud, så mister jeg hele mit indskud på 80000 kr., ud at bedømme fra Taurus' Trustpilot-anmeldelser. Og udover det gigantiske indskud afholder jeg også en del flytteudgifter, og jeg skal ud at investere i alle møbler: fra seng til klædeskab til spisebord og stole. Jeg er ekstremt presset på alle fronter, og den lette løsning—også for Domibus—havde jo været blot at lade mig blive boende.

April 1, 2023

Reply from Domibus

Kære Henrik. Tak for de tre stjerner. Jeg har fuld forståelse for, at du er havnet i en rigtig træls situation, hvor du har lejet en lejlighed af en person, som ikke var berettiget til at udleje til dig. Jeg kan også godt forstå, at det enkleste for dig var, hvis du bare kunnet have fået lov til at leje lejligheden. Jeg var indstillet på, at du skulle have en rimelig frist til at flytte, og jeg ville derfor ikke kræve at du skulle flytte øjeblikkelig. Der er mange som er skrevet op til ledige lejligheder, og det ville være et skråplan, hvis det kom til at hedde sig, at man som ulovlig lejer af en lejlighed kunne have forventning om at overtage lejligheden forud for dem, som er skrevet op og/eller anvist på den korrekte måde. Jeg håber alt det bedste for dig.

Rated 1 out of 5 stars

Inkompetent kundeservice.

Inkompetent kundeservice.
Har talt med medarbejder i telefonen som har bedt mig om at sende en mail. Fik svar at de videresender min mail og kommunikation døde der på trods af flere henvendelser og forespørgsler om kontakte mig på mail eller telefon.

December 18, 2022

Kære Jelena
Jeg har d.d. set din negative anmeldelse og vil gerne lige knytte et par kommentarer til anmeldelsen, som jeg synes giver et forkert indtryk af den service, der er ydet fra vores side.

Din henvendelse til os var omkring et mellemværende, du havde med en af ejerforeningens leverandører. Du henvendte dig fredag den 9. december 2022 via en almindelig mail. Ejerforeningens kommunikationskanal er ProBo, hvor der er mulighed for at kommunikere hurtigt og effektivt, og hvor der er oplysninger om alle foreningens forhold.

Din henvendelse blev besvaret mandag den 12. december 2022 med besked om, at vores bemyndigelse som administrator ikke rakte til at blande os, men at vi ville sende din henvendelse videre til ejerforeningens bestyrelse, hvorfra du ville høre nærmere.
Bestyrelsen træffer beslutninger på bestyrelsesmøder, jf. foreningens vedtægter, som du gerne skulle have modtaget kopi af, da du købte din lejlighed.

Tirsdag den 13. december 2022 skrev du igen og forklarede nærmere med hensyn til, hvad dit ærinde og din uenighed med leverandøren gik ud på. Fredag den 16. december 2022 rykkede du for status.

Onsdag den 21. december 2022 sendte jeg mail til dig, hvor jeg forklarede dig, at tidligere bestyrelse har besluttet, at de anser uenigheder mellem leverandør og ejer som et privat anliggende, men at der er kommet nye bestyrelsesmedlemmer til, og at det kan være, at en af disse vil genoptage opgaven med at bistå ejere i anledning af kontroverser med leverandør. Den slags beslutninger skal som skrevet træffes på et bestyrelsesmøde.
Torsdag den 22. december 2022 skrev du, at det synes du ikke er godt nok, og du anmodede om kontaktdata til bestyrelsen.
Fredag den 23. december 2022 skrev jeg, at du kunne kontakte bestyrelsen via ProBo.

Lørdag den 24. december 2022 skrev du, at du gerne vil have bestyrelsesmedlemmernes mailadresser eller telefonnumre. Jeg svarede samme dag via ProBo, at jeg ikke har tilladelse til at sende private mail-adresser eller telefonnumre, og jeg oplyser dig en almindelig mail-adresse, som via ProBo sender beskeder videre til bestyrelsens private mailadresser.

Tirsdag, den 3. januar 2023 anmodede du igen om mail-adresse til bestyrelsen. Samme dag sendte jeg dig på ny en mailadresse til bestyrelsen. Da du tilsyneladende ikke havde fået min tidligere besked via ProBo, sendte jeg oplysningen med mail.

Torsdag den 5. januar 2023 rykkede du mig og bestyrelsen for svar, og jeg meddelte, at din henvendelse ville blive behandlet på bestyrelsesmøde den 10. januar 2023.

Ved mødet den 10. januar 2022 melder et nyt bestyrelsesmedlem sig til at bistå med fremtidige kontroverser mellem leverandør og ejere, og denne nye praksis vil snarest blive meldt ud til alle ejere – via ProBo.

Du hører fra bestyrelsesmedlemmet, når sagen er færdigbehandlet, herunder hvorledes praksis skal være fremadrettet, så alle ejere behandles ens.

--------------

Jeg synes, du har fået en god service med hurtige og korrekte svar. Du kunne formentlig have fået hurtigere svar og direkte fra bestyrelsen, hvis du havde benyttet kommunikationsplatformen ProBo. Jeg forventer, at din sag løses tilfredsstillende af det nye bestyrelsesmedlem.

DOMIBUS v/ Claus Clausen, adv.

Advertisement

Take a closer look