Drivenex Reviews 11

TrustScore 3 out of 5

2.8

Company details

Written by the company

DriveNex is een toonaangevende elektronica retailer in Europa en de Verenigde Staten.

Contact info

1-star

Replied to 37% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

NOGMAALS VOOR DE 5E KEER ADRES…

NOGMAALS VOOR DE 5E KEER ADRES DOORGEGEVEN 17 NOVEMBER BESTELD INMIDDELS 22 JAN NOG NIKS ONTVANGEN STELLETJE OPLICHTERS EN GELD OOK NOG NIET EEN TERUG GEHAD WAT EEN OPLICHTERS ZIJN DIT MENSEN BESTEL ER NIKS WANT JE KRIKGT HET GEWOON NIET EN JE GELD KWIJT !!

November 17, 2025

Koop er nooit iets

Koop er nooit iets
Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Geen deftig antwoord op mails en schuiven alles af op PostNL.
Maar als je via Shop naar track&trace gaat met trackingnr is zogezegd onderweg maar PostNL meldt: wachten op gegevens.
tweemaal gevraagd om geld terug te storten maar geen reactie

November 14, 2025

Beste Willy,

Wat vervelend om jouw review te lezen.
Ik zie dat u ondertussen al enkele keren contact heeft gehad met een collega van mij.

Helaas is de bestelling (enorm) vertraagd bij PostNL.
Hoe vervelend dit ook is, dit ligt buiten onze macht.
wij blijven de zending dagelijks monitoren en opvolgen bij PostNL.

Zoals door mijn collega al aangegeven zorgen wij er voor dat u uiteraard gecompenseerd wordt voor dit ongemak.

Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten via info@drivenex.nl

Sjors | Teamlead Customer Care | DriveNex Benelux

Rated 5 out of 5 stars

Tevreden klant

Nu voor de 2e keer besteld en weer blij. Levering duurde wat langer maar dat lag aan PostNL. Fijne harde schijven

September 1, 2025

Beste Luka,

Bedankt voor de mooie review.

Klassiek geval van dropshipping

Klassiek geval van dropshipping. De SSD is van uitermate slechte Chinese kwaliteit. Heeft niet de grote die geclaimd wordt. Waarschijnlijk is de binnenkant niet eens een SSD maar een micro-sd gelijmd op een printplaatje. Het bedrijf antwoord niet op mails.

August 15, 2025

Beste Bart,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van ons product.

Wij hebben helaas geen aanvraag van u voorbij zien komen om uw bestelling te retourneren.

Mocht u dit toch graag willen, stuur ons dan een mailtje of neem contact op via het contact formulier op onze website.

Rated 3 out of 5 stars

Het heeft ruim een week geduurd nadat…

Het heeft ruim een week geduurd nadat de bestelling was gemeld als 'verzonden' voordat PostNL het pakketje had ontvangen. Dat zorgt wel dat je vertrouwen in dit bedrijf zakt naar mate het langer duurt. Vandaag wel de 4Tb Portable SSD ontvangen via PostNL.

August 12, 2025

Trap er niet in!

31 juli bij Drivenex een externe SSD besteld voor 99,99 Euro die vrijdag 1 augustus bezorgd zou worden. Maar werd niet bezorgd en tot op heden geen updates over bezorging bij PostNL/MyParcel. Ook geen antwoord op vragen via contactformulier op website en mails naar Drivenex kunnen volgens mijn provider KPN niet afgeleverd worden. Pure oplichting waarschijnlijk!

August 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Contact opnemen onmogelijk !

Vrijdag 1 aug een bestelling gedaan ssd schijf 4 tb a €99.99 zou dinsdag 4 aug bezorgd worden vervolgens is levertijd niet bekend om dat vervoerder .post nl het pakket nog niet in bezit heeft . Vervolgens proberen contact op te nemen met drivenex per mail ( enige optie ) word de mail terug gekaatst door de server niet leverbaar label service myparcel(word bij pist nl aangegeven als afzender helpt ook niet
Wat nu ben ik opgelicht ????

August 8, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look