Pænt arbejde
God til at spørger ind til hvad man ønsker
Kommer med forslag
Må gerne komme igen
Kan anbefales
Dansk Rengøring & Vinduespolering tilbyder kvalitets rengøring til en fair pris... Vi er en service virksomhed med base i Varde. Vi tilbyder: - Erhvervs-, kontor- og butiksrengøring. - Trappevask. - Rengøring i private hjem. - Vinduespolering (privat og erhverv). - Tæppe og møbel rens. - Invendig bilpleje - Lettere ejendomsservice. - Fliserens og algebehandling. - Facade rens. - Pasning af grønne områder og altid til konkurrencedygtige priser. Firmaet holder til i Varde, men vi kører i det meste af midt, syd og sønderjylland.
Bredgade 50B, 6800, Varde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Pænt arbejde
Måske lidt mere grundigt fjernelse af ukrudt i fliser manglede
God til at spørger ind til hvad man ønsker
Kommer med forslag
Må gerne komme igen
Kan anbefales
Fantastisk dygtig firma.
Venlige mennesker, rengøring og vinduespudsning i meget høj kvalitet.
Kan klart anbefales.
Havde bestilt rengøring og vinduespudsning. Ingen af delene levede op til forventningerne, og da jeg tog skriftlig kontakt til firmaet ang. Dette hørte jeg ikke mere fra dem.
Jeg havde gerne set at vi havde fundet en løsning så vi fortsat kunne have et samarbejde, frem for at modtage en regning på det fulde beløb 1 mdr efter arbejdet var udført.
Havde som minimum forventet en reduktion af prisen idet kvaliteten af både rengøring og vinduespudsning (med rent vands-system) var for dårlig.
Personalet var dog venlige da de var der, kvaliteten af arbejdet var dog for ringe.

Reply from Dansk Rengøring & Vinduespolering
dansk rengøring og vinduespolering kan helt klart anbefales. ders priser er billige og kvalten er helt i top så skal dine vinduer og karme være rene så giv ronny en ring og få en meget god service og dit livs aftale i hus. hans ansat ricky som er vinduespudser ved ham er en meget rar og velopdraget mand
mvh en meget glad og tilfreds kunde kim
I forbindelse med fraflytning af almennyttig lejlighed i en boligforening med ry for høje fraflytningsrejninger, havde jeg Ronny ude og gøre lejligheden ren og klar til syn.
Alt var bare i orden og jeg fik hele mit indskud retur.