Danmarks Statistik Reviews 33

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det er os der betaler deres løn, vi burde stemme om at få skidtet lukket ned. De spilder vores tid, ringer til private - det burde være forbudt. Samt små virksomheder bliver tvunget måned efter måned,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sender flere "breve" i e boks og ringer konstant. Jeg er den uheldige vinder af disse opkald hver eneste år og hver gang beder jeg dem om at slette mit nummer og aldrig kontakte mig igen. har nok b... See more

Rated 1 out of 5 stars

Spamer folk og prøve at presse dem til at videregive fortrolige oplysninger om andre. Her er et eksempel på en virksomhed som skider højt og GDPR-loven samt på folks privatliv. Fortsætter deres he... See more

Company details

Information provided by various external sources

Dansk Forside... - Dansk Forside

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Det er simpelhen latterligt man ikke…

Det er simpelhen latterligt man ikke kan slippe for at svare på deres spørgsmål, for mig giver det ikke mening.
Synes det skulle være valgfrit istedet for at være tvunget til det.
Det giver simpelhen ingen mening og især ikke hvis du ikke arbejder, og aldrig kommer til det.

July 12, 2024

Irriterende og upassende

har nok blokeret alle deres numre snart og alligevel bliver de ved.
Lad nu folk melde sig til disse undersøgelser i stedet for at i melder os til. Det er pisse irriterende.

April 4, 2023

Afpresning, spam, lovbrud

Fortsætter deres henvendelser ser jeg det nødvendigt at melde dem for chikane.

October 30, 2022

Daglig chikane fra dst

Chikane via e-Boks, fysiske breve, daglig telefon, samt telefon til konen. Ingen privat virksomhed ville få lov til at opfører sig sådan - det et forrykt.

May 13, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har vi ikke ytringsfrihed i Danmark?

Sender en besked på e-boks om, at jeg skal deltage i deres undersøgelse. Det har jeg ikke tid til, da jeg har vigtigere ting at tag mig til. Det resulterer I at de kimer en ned ved konstant at ringe til mig. Men jeg har IKKE tid til at tale i telefon med jer!

Man kan åbenbart ikke frabede sig at deltage i sådan noget her, så mit spørgsmål er ret simpelthen:

Hvor er min ytringsfrihed blevet af?
I Danmark har vi ytringsfrihed, vi har ret til at sige nej tak til noget. Jeg vælger pænt at sige nej tak, men det kan man åbenbart ikke. Den måde i skriver på, at hvis jeg ikke har udfyldt det inden onsdag, så ringer i til mig, jeg fik ikke engang fred til tirsdag før i begyndte at ringe! Indenfor 24 timer har i ringet til mig 16 gange! Hvad sker der for jer! 16 gange!!

Jeg nægter at udfylde noget fra jer, når i henvender jer på den måde, om at det et krav. Dette gælder både nu og for fremtiden.

Jeg ved godt den tid jeg brugte på at skrive dette, kunne have været brugt på at besvarer jeres undersøgelse. Men som nævnt nægter jeg at deltage, når i er så aggressive i jeres fremgangsmetode, og stiller det som et KRAV, og ikke en valg fri mulighed.

Jeg beder jeg på det venligste om at stoppe med at kontakte mig. Tak.

April 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Det er møg irriterende at I bliver ved…

Det er møg irriterende at I bliver ved med at spame indbakken i E-boks, og at jeg ingen mulighed har for at stoppe jer. Jeg har ikke og vil aldrig give jer tilladelse til at sende mig noget i e-boks. Men det er åbenbart ikke mit valg. Jeg er sur.

November 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Chikane hvis du ikke takker ja. Mafiametoder

Hvorfor er det lige man ikke kan framelde sig deres kontakt i e-boks eller telefonisk?
Husker tydeligt hvor meget de pressede mig sidst og nu har jeg fået “invitation” på e-boks og ved at de begynder snart at kime mig ned.

September 18, 2021

Is this your company?