Det er første gang vi prøver Ekholm kød og vi er meget positive. God service undervejs så man er klar over hvornår ens varer er på vej. Kødet blev leveret frisk og køligt opbevaret - hvilket ga... See more
Ekholm Kød
See what reviewers are saying
Vores forrige pakke har været eksemplarisk og smagfuld samt drøjde efter stegningen. Masser af smag speciel lammekødet var meget smag- fuldt. lammecuvetterne var dejligt møre og saftige. Hakke... See more
Telefonen blev ikke besvaret, når man forsøgte at ringe. Email blev kun lejlighedsvis besvaret (skete 1 gang ud af 3). Spurgte om levering kunne være Tirsdag efter kl. 16:30, fik aldrig svar og leveri... See more
Jeg købte en Stjernedeal og fik dermed næsten foræret mit kød. Jeg kørte selv ud og hentede det, og ændrede i sidste øjeblik afhentningstidspunkt, men der var de meget fleksible. Det var dog lidt svær... See more
Helt fantastisk kødkasse!!
Bestilte den populære kødkasse med en masse lækkert i, skrev den skulle leveres uden at have set de ikke leverede i Slagelse. Ekholm kød ringede efterfølgende og sagde de ville levere til os alligevel. Ikke nok med kødet er fuldstændig fantastisk, så er kundeservicen det samme. Alt vores kød bliver fremover bestilt hos dem!
Godt kød, elendig kundeservice
Pengene blev trukket, kødet så vi ikke noget til, der blev ikke svaret på utallige e-mail henvendelser. Da kødet endelig kom (klokken 19.50 om aftenen) efter flere opringninger og samtaler i løbet af to ugers tid, kunne vi konstatere, at kvaliteten af kødet er ganske fin!
Vi snakker en ordre på over 3000,- så det MINDSTE Ekholm kunne gøre var da at svare hurtigt og give en kompensation.
Alt i alt super fint
Har videregivet jeres hjemmeside til veninder og familie .
Super levering Super Kød
Bestilte kødet Søndag og havet det Tirsdag
og smagte det samme aften og det var godt SÅ
Super levering Super Kød
Effektiv e-handel
Jeg så annoncen for Ekholm Kød på nettet og da jeg er vild med lammekød var det lige noget for mig.
Ekspeditionen er gået nemt og effektivt og der er ingen tvivl om, at jeg bestemt handle med Ekholm Kød igen.
Godt kød til konkurrencedygtige priser.
Vi køber kød hos Ekholm kød fordi det både i pris og kvalitet er konkurrencedygtigt med hvad vi kan købe i diverse butikker. Udover det så bliver det leveret til døren:-))
Super god slagter - mad til døren
Ekholm leverer varen og er super gode til at overholde aftaler.
Vi kan varmt anbefale dem til din næste levering.
Frisk kød med god smag
Det er første gang vi prøver Ekholm kød og vi er meget positive.
God service undervejs så man er klar over hvornår ens varer er på vej.
Kødet blev leveret frisk og køligt opbevaret - hvilket gav en betryggende fornemmelse, når man pakkede ud og ku fornemme at det var blevet varetaget ordentligt.
Smagen er rigtig god, kødet saftigt og vi er tilfredse og ønsker klart at benytte Ekholm Kød igen.
Kødet kom til tiden og ser lækkert ud, men hunden blev ked af det.
Vores forrige pakke har været eksemplarisk og smagfuld samt drøjde
efter stegningen. Masser af smag speciel lammekødet var meget smag-
fuldt. lammecuvetterne var dejligt møre og saftige. Hakket oksekød var
ligesom lammekødet en god oplevelse selv dagen var der god smag
selvom den var kold.
Kun en detalje med denne levering d.d. var de manglende ben til hunden.
vi håber det bliver rettet op næste gang.
Kanon sted
Rigtig godt og mørt kød, har aldrig været utilfreds. Har købt kylling, oksekød, svinekød og kylling, og handler der stadig. God service både med levering eller at afhente det selv. Kan kun anbefale ham
Ekstremt godt kød, gode priser og fantastisk service..... Kan kun anbefales
Køber næsten alt vores kød her. Enkelte pakker og kødkasser. Der har været et par "svipsere" omkring kødkasserne, men ikke noget der vil gøre at jeg ikke vil købe mit kød her fremover. Fejlene rettes op med det samme på en god og høflig måde. Du får her kød med smag og kød som ikke er for fedt eller "vandet". Kan kun anbefales......
Fint kvalitetskød
Rigtigt fint kvalitetskød, lidt rod med at give mig besked om afhentningsdato, men kvaliteten af kødet bestemt i top. Køber gerne igen.
Ærlig slagter og god kvalitet
Den 5 stjerne havde været i hus, hvis slagteren havde leveret ordreren komplet.
Det skal dog siges at slagteren ved kontakt straks rettede fejlen.
Handl sikkert og billigt her.
nemt og godt
det er nemt at bestille på hjemmesiden og kødet fra Ekholm ef godt
kød til tiden
kan varmt anbefale at handle med Ekholm,god hjemmeside hurtig levering og god kvalitet
Høj kvalitet - præcis levering - lækkert
Vi bestilte kød fra Ekholm, lidt usikre på hvordan det ville være. Maden kom til tiden, kødet var lækkert og i det hele taget havde vi indtryk af høj kvalitet. Det gør vi igen