Havde bestilt Elmely platten til selskab. Dagen før tjekkede vi lige hvad vi skulle have og så at den var lavet om - nu med tartar, som vores gæster ikke spiser. Vi havde ikke fået at vide den kunne... See more
See what reviewers are saying
Smukke, stilfulde og sommerlige rammer. Nogen har tænkt over farver og former. Maden var værd at vente (lidt længe) på. Vi ramte ind i en grill aften - og det var lækkert.
Company replied
Min. Kæreste og jeg spiste aftensmad pinsedag på elmely kro vi fik prime rib og det hele var meget lækkert saftige og mørt oksekød med en rigtig god hjemmelavet bearnaise sauce og fik til sidst en skø... See more
Company replied
Frokost søndag eftermiddag til fødselsdags middag. Frokostplatten var god og nok til 3-4 stjerner, men, da vi ville have kaffe og lagkage bagefter (kl. 15:45) var køkkenet lukket indtil aften serve... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 14% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Rigtig god mad (wienerschnitzel) og sød…
Rigtig god mad (wienerschnitzel) og sød og god betjening.
Men 315 kr. for wienerschnitzel er lige i overkanten og 120 kr. for softice, svarende til en lille vaffelis, er direkte svineri.
Super oplevelse
Super oplevelse, vi var 2 der var gæster på Elmely Kro d. 30.11 - super god mad (Farseret Kulmule og Wienerschnitzel), og en rigtig god betjening hvor vi følte os godt set og tilpas.
Utrolig lækker juleplatte
Utrolig lækker juleplatte
Havde en rigtig dejlig dag, en fest jeg sent vil glemme.
Tusinde tak til hele personale på Elmelykro.
Sundby Dining
Sundby Dining - alt for dyrt, selvom det var billigt.
Vi fik en meget lille jordskok suppe, som var lunken.
Derefter kyllingebryst i rødvinssauce med kartoffelmos, det heller ikke var varm, og der var næsten i noget mos og sov, men vi fik tilbud om at vi kunne bestille mere hvilket vi gjorde, vi måtte bede om det 3 gange og gik over en halv time før vi fik det.
nytårsgavekort
5 stjerner for maden til nytår. men nytårsgavekort betingelser for anvendelse får man først senere når man bestiller bord som til sunday dining lidt bondefangeri mvh.peter
Kedeligt mad
Kedeligt mad. Bestemt ingen smagsoplevelse.
Fik Prime Rib som var mørt, men smagløst. Håndskårne fritter som var meget slatne og havde fået for meget varme (mørke/brændte). Lidt kedelig salat. Bearnaise og friterede løgringe var okay.
Til dessert fik vi Peach Melba. Middelmådig dessert som var noget svær at spise, pga. den måde den blev serveret på, i en alt for lille portionsskål. Desserten havde været meget nemmere at håndtere og indtage, hvis den blev serveret i en større skål eller på tallerken.
Sødt, venligt personale.
Vi havde desværre højere forventninger til dette sted, og synes bestemt ikke at pris og kvalitet hænger sammen
Lækkert mad, god service i smukke omgivelser
Vi bookede bord og tjenerne var klar med det samme til at give os en god oplevelse. Vi bestilte deres "lille" frokost tallerken og NA øl og økologisk hyldeblomst drink. Virkelig lækkert bagt rugbrød, franskbrød og smukt anrettet retter. Vi rundet af med kaffe, kakao og nougat kransekage. Mums, det var super lækkert 👌
Skøn oplevelse hos Elmely kro
Skøn oplevelse hos Elmely kro, man bliver mødt af smil fra både kokke og tjenere. Maden kom hurtigt og var meget smagfuld. Jeg glæder mig til at komme igen, tak! 🤍
Aldrig er jeg blevet kneppet så hårdt
Aldrig er jeg blevet kneppet så hårdt. Vi var fire afsted, bestilte bobler til velkomst to slags vin til maden, og så sku vi betale 116,- for en liter iskold poste vand. Dernæst deres berømte primerib. Som er lavet af godt højreb, men det sørgelige ved det var at de havde sous vide det. Vi betalte 399 for kogt kød. Som ikke engang var blevet stegt af efterfølgende de havde kogt det. Man kunne smage det var kogt. Virkelig en øv oplevelse af kødet. Har svært ved at sku finde vej ud til Elmely kro igen efter så ringe oplevelse
Besøgte kroen 29 maj
Besøgte kroen 29 maj. Vi var to personer. Jeg bad om et bord uden for meget larm. Til trods for at der var rigeligt plads andre steder i kroen, fik vi et bord hvor der var mange gæster. Det bliver ikke bedre af at bordene er pænt store - det umuliggør samtale. Maden var fin, betjeningen fin. Jeg kunne godt have tænkt mig at der havde været lidt lettere retter, men ok.
Kunne man ikke indføre "stille" områder?
Fantastisk lækker mad og virkelig…
Fantastisk lækker mad og virkelig dejlig og professionel betjening. Vi kommer helt sikkert igen❤️❤️❤️
Rigtig god mad og betjening
Har lige spist kokkens menu i dag søndag.
Sjældent har jeg fået så god mad og yderst behagelig betjening
Fik noget hummerbisk suppe til forret, noget revelsben til hovedret og softis til dessert
Og prisen kan jo altid diskuteres, men da ikke ublu efter min mening.
Anbefalelsesværdigt
Dyr og kedelig oplevelse
Betalte 203kr for postevand til 7 personer udover andre drikkevarer vi bestilte. Vand er dyrt men ligefrem 200kr!!
Fik min forret samtidig med de andres hovedret og sad længe og ventede på min hovedret, så det endte med at jeg sad og spiste alene, imens alle de andre gæster var færdige.
Vores tjener var meget ny og vi stod længe inden vi fik anvist vores bord trods vi kun var nr. 2 par i restauranten.
Hun fik ingen hjælp fra de andre mere rutinerede ansatte, men til sidst spurgte hun om det var til en fødselsdag og anviste os bordet med flag.
Min datter overhørte at en tjener sagde til den unge pige, at hvis ikke det var vigtigt det hun spurgte om, så skulle hun ikke spørge.
Kedeligt sted for en ung og uerfaren tjener at få sin første arbejdserfaring fra.
Vi kommer der ikke mere.
Elmely kro med nye ejere er helt…
Elmely kro med nye ejere er helt suverænt. Suveræne råvarer gav en utrolig dejlig og smagfuld oplevelse. Jeg vil klart anbefale det til alle, der er så hyggeligt og flot. De har gjort et kæmpe arbejde for at løfte det hele.
Amatøragtigt
Bestilte bord til fruen og mig i anledning af vores bryllupsdag - en uge i forvejen, og fik bekræftelse på mail og sms. MEN 3 timer før vi skulle ankomme fik jeg en ny sms med beskeden om, at restauranten var lukket om tirsdagen pga nedskæringer i personalet. Ved opkald fik jeg bare en lam beklagelse - ikke en gang en undskyldning eller tilbud om kompensation ved et senere besøg. Amatøragtig behandling af kunder!
Aldrig har jeg oplevet sådan en dårlig…
Aldrig har jeg oplevet sådan en dårlig service, “eller rettere .. ikke eksisterende service” kan ikke forstå at man tager flere ind end man kan magte ,
Maden var meget salt. Og vente tiden var lang. Virkelig en dårlig oplevelse.
Jeg anbefaler ingen at tage herhen!
Besøgte denne kro i går med et selskab…
Besøgte denne kro i går med et selskab på 26 Pers.
Ualmindelig dårlig service og en overgearet tjener. Som ikke havde styr på noget. Ventede i 1,5 time på hovedret og da den endelig kom var der ikke nok på fadene til alle og det kneb gevaldigt med at få fyldt op. Maden var salt og kedelig.
Bestemt ikke et sted jeg sætter mine ben igen😡😡😡
Jeg var og besøg denne kro igår
Jeg var og besøg denne kro igår
Total dårlig servere vi sad og ventede længe og endte med selv at tage ud af bordet.
Maden var ok men meget salt og ikke nok til alle da der var taget første gang 🙄
Kartoffel is til dessert lyder lækkert men det har vidste ikke set skyggen af kartofler smagte af vand
Totalt dårligt sted
Ualmindelig dårlig service
Ualmindelig dårlig service, maden var mega saltet og vi ventede 1,5 time på hovedretten. Tjenerne var unge mennesker som ikke havde styr på tingene. Vi måtte selv bærer servicen ud i køkkenet og rykke for desserten. Store problemer med booking af selskabet, da vi blev bonet for gæster som ikke deltog. Vil ikke anbefale stedet da det er unge mennesker som ikke har styr på noget som helst.