Elogvarme Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Tak for en fin service

Tak for en fin service! 🙏

Jeg ringede for at få en tid til service på vores varmepumpe som lød “lidt underligt” og ikke virkede efter hensigten.

Teknikeren lyttede opmærksomt og fortalte mig at filtrene lød tilstoppede, så jeg skulle prøve at rense filtrene - hvis jeg ikke vidste hvordan man gjorde, kunne jeg se hvordan man gør på deres hjemmesides FAQ.

Nu har vi en fungerende varmepumpe der lyder rigtigt😀

Mine allerbedste anbefalinger til El og Varmepumpecenter.

October 24, 2025

Varmepumpe - professionel vejledning 👍

Vedr. Gammel varmepumpe: Vi henvendte os i forretningen på Rørvigvej, og fik en fantastisk professionel service og ikke mindst super god vejledning. Helt klart at vi vil benytte dette firma, når den gamle varmepumpe skal udskiftet.

February 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Den ringeste service jeg har mødt.

Den ringeste service jeg har mødt.
Kontaktede dem første gang i november om en varmepumpe, der var i stykker og der er sket nul og nix siden.🥱🥱😴😴💤
Servicen er ikke eksisterende. 😠😡😖
Man får en utroværdig sang fra de varme lande til ingen nytte bla. bla. bla..👎
Lad være med at have forretning når der ikke er tid til kundeservice.⌛📛

January 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte ny varmepumpe i slut november…

Bestilte ny varmepumpe i slut november til montering inden jul i sommerhus. Blev forsikret at det skulle han nok nå. Ringede en uge før da jeg ikke havde hørt fra firmaet og han forsikrede at den skulle monteres tirsdag d. 19/12. Ved ankomst er der ingen varmepumpe installeret og ikke engang et opkald. Ud fra de eksisterende anmeldelser virker det til, at han når nogle kunder og lader andre i stikken. Kan ikke anbefales.

December 29, 2023

Jeg kan glæde mig over

Jeg kan glæde mig over: alle aftaler overholdt, en rigtig god og venlig svend der opsatte min varmepumpe - ydere mere en god service fra dette firme og Kennet er rigtig god til at give service

Jeg kan varmt anbefale firmaet! ( dejlige 22 grader )

November 28, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet sådan et…

Aldrig har jeg oplevet sådan et uprofessionelt firma, havde bestilt en varmepumpe til opsætning den 3/4 2023 der kom de ikke kom med en undskyldning om at den først kom med fragtbilen mellem kl 14 og 15, så aftalte vi de kom 4/4 og satte den op i stedet for, og de ville ringe og give besked hvornår de kom, men hørte intet, prøve at kontakte dem på tlf. og ligge besked på tlf svare, men ingen gad ringe tilbage, da jeg endelig fik kontakt med dem på andet nr. fik jeg besked på de ikke havde modtaget varmepumpen, mærkeligt når jeg dagen før fik at vide at den var på fragtbilen og kom mellem 14 og 15, løgn er det værste man kan fylde en kunde med, jeg har nu spildt 2 dage på dette uprofessionelle firma, plus at damen på kontoret var så uforskammet, kan kun give dårlig omtale i lokalområde, find et andet sted at handle, der er masser der yder en rigtig god service og ikke fylder kunderne med løgn og dårlige undskyldninger.

April 4, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service. Umulig at kontakte.

Vi har som andre anmeldere set det umuligt at få lavet det lovede 2. eftersyn, der skulle forlænge garanti perioden.
Firmaet svarer ikke på mail. Det lykkedes dog til sidst at få aftale i stand, men de dukkede ikke op på det aftalte tidspunkt.
De har ikke svaret på yderlige kontakt forsøg.

November 4, 2021

Ringeste service

Ringeste service, løgn og dårlige undskyldninger. Aftalte 5/1-2021 er mindre eftersyn, som skulle udføres inden for 1 uge. Her, mere end en måned senere, er det stadig ikke udført. Hver gang jeg har talt med Kenneth er jan nærmest på vej derover - men ingenting ske. Kan absolut ikke anbefale dem. Kender af gode grunde intet til deres tekniske niveau - men overholde aftaler kan de i hvert fald ikke.

February 12, 2021

Ulovlig installation

Min mor fik installeret en varmepumpe for to år siden og blev lovet et gratis serviceeftersyn efter første år. Et år senere, var det pludselig ikke nødvendigt og kunne vente to år. Efter to år, koster det pludselig penge. Anyways, jeg ringer inden for almindelig åbningstid for at bestille en tid, men det kan firmaet, der i øvrigt ikke er medlem af brancheorganisationen Tekniq, åbenbart ikke overskue. En fornærmet ejer beklager sig over, at han kører bil og aldrig har sin kalender med. Bevares! Varmepumpeinstallationen udført af firmaet i min mors sommerhus er desuden ulovlig, med almindelig blød lampe-tilledning ført gennem væg ind til fast installation i forfradåse, hvor det er samlet. Find en aut. el-installatør der er medlem af brancheorganisationen Tekniq med dertilhørende klagenævn i stedet for dette fikumdik-firma.

January 26, 2019

Overholder ikke aftaler

Jeg har købt en varmepumpe af denne leverandør i foråret 2018, som blev installeret i vores sommerhus, mens jeg ikke var til stede. Da jeg så den første gang, opdagede jeg, at et gitter på toppen var knækket. Efter flere mislykkede forsøg på at lave en aftale, lykkedes det at få montøren Kenneth ud, der konstaterede, at den var i stykker og tilbød at skifte. Herefter er der gået 4 måneder, hvor det ikke er lykkedes os at være der samtidigt. Når vi laver en aftale, hvor vi er i sommerhuset, så dukker han ikke op, og omvendt siger han, at han dukker han op, når vi ikke er der og påstår, at vi har en aftale. Det er lidt håbløst. Vi kan tilsyneladende ikke lave en aftale, han har leveret en helt ny varmepumpe, der er defekt, og han vil ikke give afslag i prisen i stedet, når vi nu ikke kan mødes. Dertil skal jeg høre på, at jeg lyver, når jeg siger, at han ikke kommer, som vi har aftalt. Så tænk jer om, før I bruger denne leverandør.

October 20, 2018

Is this your company?