Enderupskov Camping Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Hyggelig campingplads, vandrerhjem samt skov cafe´n. Beliggende i skov tæt på gode fiske åér. I vores lille cafe kan man finde forskellige lækre retter og hver søndag serverer vi flæskesteg

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Jeg ved godt jeg har rost…

Jeg ved godt jeg har rost campingpladsen og givet den 5 stjerner.
Meeen efter 3 år på pladsen som fastlægger, har vi valgt at finde en anden plads, hvor man ikke bliver beskyldt for noget som man ikke har gjort. Samtidig er rengøring af toiletter og køkken faldet meget i standart.
Efter at have fortalt fruen på pladsen at vi rejser, kunne eller ville hun ikke hilse på os mere, men sende en sviner da vi var rejst kunne hun.

July 13, 2026

Hej alle campister

Hej alle campister
Enderupskov camping genopstået efter der har været dårligt rygte, dette er væk med vestenvinden har lige fået nye bade og toilet faciliteter , mega flot skal opleves😁👍 maden i restaurant er perfekt, dette er virkelig et besøg værd.
Selv hytterne er restaureret i perfekt stand, selve campingpladsen er kommet i god stand virkelig et dejligt roligt sted midt i naturen både for fastlægger og de der bare kommer forbi.
Prøv det og du vil opleve både venlighed god mad og dejlig atmosfære

April 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ligger her som fastlægger siden juli

Ligger her som fastlægger siden juli, er utrolig godt tilfreds, kan kun anbefales til andre.
I restaurant er der mega god mad, og værtsparret er utrolig flinke og imøde kommende.
Rigtig fin campingplads hvor der er roligt og fredeligt. 5 stjerner herfra

October 16, 2022
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Gæstfrihed ud over det sædvanlige

Vi tog en overnatning på Campinghotellet, kæresten og jeg, i forbindelse med deres onsdags-mc-hyggetræf. Vi blev mødt med en varm velkomst og kaffe. Deres Byg-selv-burger med et bjerg Pommes samt en ½ liter øl eller vand, til selvsamme træf, kostede kun en flad 100 kr... Og det var Top-dollar. Lækker stegt hakkebøf, med lun bolle, og resten "byggede" du selv i din burger. Det dur :) Vi sov i en dejlig seng, og fik derefter en solid morgenmad med diverse Bagerbrød, Rugbrød og Kødpålæg samt ost og marmelade, og kaffe samt juice. Dette tilvalg koster 69,- pr. person. Penge fornuftigt brugt da man absolut intet mangler i den morgenmenu. Alt i alt er vi super meget tilfredse, og anbefaler gerne alle at slå et smut forbi, enten til et hvil, en kop kaffe, eller et ophold. Stedet og Camping-mutter er hele turen/besøget værd. Skøn skøn gæstfri atmosfære.

July 10, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk atmosfære

Super god campingplads, som jeg vil anbefale til alle.
Mere gæstfri værter, skal man lede længe efter og så var det meeeeget billigt.
Det er absolut ikke sidste gang vi har været der.

May 4, 2013

Mega godt mad

De har noget godt mad. det smager mega godt.
det kan jeg godt andmelde folk prøve at age hen og spise.

June 2, 2010

Is this your company?