Eneco in Huis Reviews 39

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Rated 3 out of 5 stars

Eerste afspraak was op donderdag 9 april, maar er is geen monteur geweest en ik heb geen bericht ontvangen dat men niet kon komen. Tweede afspraak was op maandag 4 mei. Monteur kwam binnen het afges... See more

Rated 3 out of 5 stars

Periodic change of parts was completed, but cleaning wasn’t done. I had to figure out myself how to a clean a syphon. In this case, my contract should be cheaper.

Company details

1. Heating Contractor

Written by the company

Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht

Ze zeggen, omdat ze apart van Eneco gegaan zijn nu ineens apart facturen maar onder het mom, je hebt een contract bij eneco en we hebben je bericht (niets gezien) dus je gaat zonder pardon door, maar we verhogen wel tot 3x!!! je termijn EN andere voorwaarden.
Ik heb niets met EnecoInHuis afgesproken of getekend. Hebben helemaal geen tarieven doorgekregen en mei wordt er ineens voor 6 maanden afgeschreven!!! Schriftelijk opgezegd per 16 mei maar kan pas vanaf 2 juli ervan ivm opzegtermijn van een maand, omdat jullie pas 2 juni iets doen met onze mail. Denk goed na voordat je hieraan begint!!!

June 2, 2026

Hallo Joost,
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met de facturatie en communicatie.
We snappen dat het verwarrend en frustrerend is als je plots aparte facturen ontvangt, een hoger termijnbedrag ziet en geen duidelijke informatie hebt gekregen over tarieven of wijzigingen. Ook de afschrijving voor meerdere maanden en de opzegtermijn die anders loopt dan verwacht, kan veel onduidelijkheid geven.
Dit is niet de duidelijkheid en transparantie die je van ons mag verwachten. We kijken graag samen met je naar wat er precies is gebeurd en hoe we dit netjes kunnen oplossen. Binnenkort nemen we contact met je op.

Rated 3 out of 5 stars

Pas na de derde afspraak boiler gecontroleerd

Tweede afspraak was op maandag 4 mei. Monteur kwam binnen het afgesproken tijdvak, maar had niet de voor mijn boiler benodigde vervangende materialen, en dat terwijl er al enkele jaren een servicemonteur was geweest.
Derde afspraak op dinsdag 12 mei is alles prima verlopen en heeft de monteur mij zelfs nog een goede indicatie gegeven over wanneer de boiler eventueel aan vervanging toe is

May 12, 2026

Hallo Henk,
Wat vervelend dat de eerste afspraak niet is doorgegaan zonder bericht en dat bij de tweede afspraak de juiste onderdelen niet aanwezig waren. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten en we begrijpen dat dit voor frustratie heeft gezorgd.
Fijn om te lezen dat de derde afspraak wel goed is verlopen en dat de monteur je verder heeft kunnen helpen en adviseren over je boiler. Dat geeft gelukkig een beter beeld van hoe het hoort te gaan.
We nemen je feedback over de planning en voorbereiding serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren. Graag kijken we samen hoe we dit voor je kunnen rechtzetten. Binnenkort nemen we contact met je op.

Rated 5 out of 5 stars

Snel een monteur geregeld!

Ik kreeg snel iemand aan de lijn, die mij ook weer snel hielp met een monteursbezoek om de gemelde foutcode L2 van de warmtepomp weer te herstellen.

June 3, 2026

Hallo Rob,
Mooi dat je onze service zo hebt ervaren. Daar doen wij het voor! We wensen je weer een comfortabele werking van je warmtepomp. Mocht je ooit nog vragen hebben, staan we graag voor je klaar. Je weet ons te vinden.

Rated 5 out of 5 stars

Snel en goed geholpen bij storing

Snel en goed geholpen bij storing. Top.

May 25, 2026

Hallo Jurgen,
Wat fijn om te horen dat je zo snel en goed geholpen bent bij de storing. Daar doen we het voor.
Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis.

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke afspraken en goede…

Duidelijke afspraken en goede afhandeling van de reparatie

May 18, 2026

Hallo David,
Mooi dat je dat zo hebt ervaren – daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis!

Rated 4 out of 5 stars

De monteur heeft zijn werk prima gedaan…

De monteur heeft zijn werk prima gedaan en duidelijk aangegeven wat er nodig.
De vorige werkzaamheden waren niet in het systeem van de monteur terug te vinden, dat maakt communiceren lastig.

May 4, 2026

Hallo Fred,
Dank je voor je review. Fijn dat de monteur je goed heeft geholpen en duidelijk was.
Wel vervelend dat eerdere werkzaamheden niet in het systeem stonden; dat maakt het inderdaad lastiger communiceren. We nemen dit punt mee om onze registratie te verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

Monteur was op tijd aanwezig

Monteur was op tijd aanwezig, heeft alle werkzaamheden netjes uitgevoerd. Was vriendelijk.

May 1, 2026

Hallo Anne,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat de monteur op tijd was, het werk netjes heeft uitgevoerd en daarnaast ook vriendelijk was. Zulke ervaringen zijn precies waar we het voor doen.
We geven je compliment graag door aan de monteur.
Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis!

Ik werd snel en vriendelijk geholpen

Ik werd snel en vriendelijk geholpen

June 3, 2026

Hallo Dolly,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer graag voor je klaar.

Rated 4 out of 5 stars

kundig en snel storing aan CV ketel verholpen

Ik belde rond 11:00 voor het melden van de storing aan de CV ketel, contact verliep zeer vriendelijk. Werd door verbonden naar de storingsdienst. Betreffende medewerker was zeer kundig, wist echt waar hij het over had. Stelde de juiste vragen en gaf goede tips. Dezelfde middag heeft een onderhoudsmonteur de storing verholpen.

June 2, 2026

Hallo Johan,
Bedankt voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Eneco in Huis. Daar doen we het voor!

Rated 4 out of 5 stars

Hij heeft het heel goed gedaan en…

Hij heeft het heel goed gedaan en uitgelegd en was erg vriendelijk

May 19, 2026

Hallo Janny,
Hartelijk dank voor je recensie!
We zijn heel blij om te horen dat je zo'n mooie ervaring hebt gehad met onze collega's. Wij gaan zo door!
Eneco In Huis

Rated 4 out of 5 stars

Goed en vriendelijke monteurs en goed…

Goed en vriendelijke monteurs en goed geholpen

May 27, 2026

Hallo Marien,
Bedankt voor je recensie! Wij zijn blij om te horen dat het zo goed is gegaan. We gaan zo door!

Eerst allerlei numbers geprobeerd

Eerst allerlei numbers geprobeerd, maar kreeg geen contact.
Mij laten terugbellen en prima geholpen

June 1, 2026

Hallo,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Wij zijn blij om te horen dat je geholpen was na de terugbelafspraak. We gaan kijken wat wij kunnen verbeteren aan het contact, zodat je direct geholpen kan worden aan de telefoon.

Rated 5 out of 5 stars

Prima onderhoud aan de ketel uitgevoerd

May 18, 2026

Hallo Hans,
Fijn om te horen dat het onderhoud aan de ketel goed is uitgevoerd.
Dank je wel voor het vertrouwen in Eneco in Huis!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look