Lavede en aftale om at han skulle købe min bil og han bød en fin pris men ligepludselig kunne jeg ikke få fat på ham og hørte aldrig fra ham. USERIØST hvis man har budt for højt så ring i det mindst... See more
See what reviewers are saying
Køb ALDRIG en bil fra den svindler.. Købte en bil for knap 2 mdr siden som både var nysynet og havde papirerne i orden.. SOM OM! Alle lamper lyser, speedometeret er gået og bilen er alt andet end s... See more
Company replied
Jeg købte en Peugeot 207 1,6 HDI for ca. 3 måneder siden. Efter at jeg har kørt 10-00 km i bilen den problemer, begyndte den at larme fra bagbremserne. Jeg ringede til Engros-biler for at høre, om h... See more
Information provided by various external sources
Forside
Denmark
- www.engros-biler.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Løber fra aftale
USERIØST hvis man har budt for højt så ring i det mindste til sælger og sig at man ikke vil købe til den pris’ afligevel.
Vedligeholdt toyota
Jeg solgte en Toyota hos nogle flinke fyre som tog pænt mod bilen, om den kørte vidre eller hvad der skete med den, tror nok den kunne blive til bil igen da jo selv har vedligeholdt den efter 28 år, den bliver sikkert til værdi hvis man køre den til 35 år! Så de fortjener min ros!
Jeg købte en Peugeot 508 midt i februar…
Jeg købte en Peugeot 508 midt i februar mdr ........da jeg kom hjem et par dage efter skulle jeg på arbejde da jeg skulle hjem om aftenen gik den ud på Motor vejen ......jeg sætte den op til Peugeot så skulle den laves for 32000 kr jeg gav 30000 for den ........anbefale ikke det sted til nogle at købe bil ......der er stadig lidt galt med den
Super god service 👍 Jeg har ledt efter en Scirocco med…
Jeg har ledt efter en Scirocco med soltag i lidt over 2 år, og lige pludselig dukkede den op på skærmen 👍. Jeg så billederne og savlede over de vinkler de var taget på/med. Jeg var solgt på stedet. Kunne det virkelig være sandt?? Jeg skrev til sælger, og få timer senere reserverede han bilen, mod et depositum 👍 Helt vildt 😉 Jeg har købt (ny) bil 👍 Og Zach, som ekspederede mig, fortjener min aller højeste ros. Hvilken hjælp han var, under hele processen 👍
Helt fantastisk og troværdig betjening. Super super godt tilfreds 👍🇩🇰
Købte bil til 300.000 for kun 26.000kr…
Købte bil til 300.000 for kun 26.000kr og den har kørt fint siden. Kun små fejl som udskiftning af pære og nye vinduesviskere.
Fantastisk service
Købte for 1 måned siden en VW Polo... Ingen fejl til at starte med og den kørte bare skide godt... Men så for et par dage siden kom der så en fejl, og så kontaktede jeg Kurt. Vi fik lavet en rigtig god løsning og nu køre bilen igen
Købte min lille øko-gris ved Kurts…
Købte min lille øko-gris ved Kurts engros biler. Rigtig fin bil til pengene og alt er som det skal være. 👍
Tusind tak for altid super service og…
Tusind tak for altid super service og hurtig salg af min volvo s40. Hurtig salg til prisen. Min datter kører også i bil købt hos dig, den kører fantastisk.
Altid en fornøjelse at handle bil med dig, din viden om biler er jo enorm.
Super Service!
Super Service!
Super god service.
Både sælger og værksted leverer på højt niveau. Heelt sikkert et besøg værd!

Reply from Engros Biler
Jeg vil bare lige sige tak for hjælpen…
Jeg vil bare lige sige tak for hjælpen endnu en gang
til Kurt fra Engros-biler.
Din indsigt i bilverden har reddet mig igen igen for en dyr regning.
Mit værksted havde bild mig ind " at jeg skulle ha skiftet mit kølevand for det var helt " RUST RØD sagde de.. sådan et værksted i Stuer tager sku næsen på folk.. men der findes åbenbart 3 slags kølervæske .. rød-gul-blå og mit var bare rød på min sorte Picanto
men det skulle ikke skiftes det var helt ok RØD.
De ville ellers have 2000 for at lave den i Struer
Jeg må nok indrømme at jeg ikke er for snu.

Reply from Engros Biler
Vi du have talt ørene af og dårlig…
Vi du have talt ørene af og dårlig behandling,så køb bare ved engros-biler.
Han giver bestemt brugtvognsforhandlere den dårlige ry som de mange gange har, og han har meget travlt med at hænge andre ud, skulle ihvertfald høre mange gange jeg skulle være glad for jeg ikke havde købt ved kastberg biler (hvilket firma jeg overhovedet ikke kender)
Ville råde alle til at gå langt uden om denne forhandler.
Og husk hvis du køber bil hos ham må du ikke selv bestemme hvordan du køre i dem, for hans biler kan ikke holde ud til at stå stille, men han kommer nok med en masse dårlige ting om hvad vi har gjort galt i kommentar, som ved alle andre af hans negative kommentar.
Og når man skal betale,skal man betale til hans familie, så overføre de pengene til ham.
Bilen vi har købt har været til rep 3 gange. Og når man nævner bil ankeklagenævnet skal man lige høre han er ven med chefen for ankenævnet og jeg kan bare se på hans mobil han har nummeret til ham.
Opdatering:
Som jeg skrev kommer en bortforklaring.
Som jeg også sagde til ham i dag er samtalen blevet optaget, den burde han høre, så han selv kan høre hvor meget han lyver.
Og vi kunne også nemt betale til dit firma da bilen skulle betales.
Og så nævner du ikke at det,er dig selv der har lavet bilen og du siger du ikke er mekaniker, det er da meget betryggende.
Og som du selv nævner 100 gang, sælger du over 200 hver år, og så kan du ikke tage mod betaling, lyder sku suspekt.
Godt man ikke skal gå ud og betale sine vare i rema1000 udenfor til kassedamens søn så kan han gå ind og betale 😂😂😂😂😂
Opdatering2:
Du tilbyder ikke rep, underlig jeg har en regning fra dig på skift af kilerem 100 kr. og din timeløn på 400kr.
Betyder det, at du har arbejde som uautoriseret på min datters bil, så må jeg jo sende en forespørgelse til skat og sige for dig, du begyndt som mekaniker.
Det er også lidt underligt at der hvor vi skulle indbetale igår var danske bank og da vi skulle betale bilen var det vestjyskbank, må lige undersøge mandag med vores bank om der er indbetalt til engros-biler konto.
Da engros-biler. Prøvede at få slettet min anmeldelse, prøver vi lige at omformulere, engros-biler laver åbenbart deres engen anmeldelser, da en Kia Picanto havde rust i køler vand, og sjov nok er der en annonce der roser sig selv for det.

Kregler..
Kregler...
købte en bil med en masse små fejl, A/C virker ikke (var ikke oplyst) lys ved olielampe osv. lyser svagt konstant, lys ved regulering af varme var i stykker osv...
Tager ud og konfrontere ham, og han benægter alt og siger det sket efter..

Reply from Engros Biler
Købte en Peugeot 307 for 4 måneder…
Købte en Peugeot 307 for 4 måneder siden. Købet gik helt som det skulle uden de mindste problemer og bilen køre stadig rigtig godt. Rigtig god service
Vi har for nylig lejet hans værksted…
Vi har for nylig lejet hans værksted til vores private bil. Værktøjet var iorden og vi fik god hjælp af ham. Kan anbefales!!!!!!
Jeg købte en Peugeot 207 1,6 HDI for…
Jeg ringede til Engros-biler for at høre, om han kunne hjælpe. Han tilbød at lave bremserne, hvis jeg selv betalte for bremseklodserne.
Rigtig god service !!
Super god service
Super god service, har købt flere biler af Engros-Biler og hver gang god service.
Super service da jeg købte min C klasse…
Super service da jeg købte min C klasse hos ham. Bilen kører perfekt og pæn og ren da jeg modtog den. Kan kun anbefale at købe bil hos ham.
Køb ALDRIG en bil fra den svindler..
Køb ALDRIG en bil fra den svindler..
Købte en bil for knap 2 mdr siden som både var nysynet og havde papirerne i orden.. SOM OM! Alle lamper lyser, speedometeret er gået og bilen er alt andet end sikker og køre i.. Har kontaktet forhandlerne med samtlige talegaver i orden, for at høre ind til alle de fejl.. Men men men som vanligt er al den "gode" service lukket..
Når pengene er modtaget bliver smilet tørret af ansigtet og arrogancen fundet frem..
Tja svindlere findes jo over alt, også her!

Reply from Engros Biler
Har købt flere biler super god service altid og hjælpsom