Espehus Reviews 69

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

En restaurant hvor en lav køkkenprocenter (minimum forbrug af råvarer i forhold til pris) må være det alt overskyggende mål. Har aldrig andetsteds oplevet af en sildeservering bestod af et så lille s... See more

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem skøn oplevelse. Fantastisk velsmagende mad, tip top betjening i hyggelige omgivelser. Det eneste man kan klage over var, at vi var nødt til at få desserten med hjem 😊 der var simpel... See more

Rated 2 out of 5 stars

Frokostoplevelse: venlig og opmærksom betjeneing. Drikkevarerne kom hurtigt og var dejligt kolde. Min mand fik æggekage. Den var god, men lagt ovenpå en ikke særlig frisk og indbydende salatblanding o... See more

Rated 2 out of 5 stars

Havde bestilt bord til 2 over nettet, nemt og bekvemt. Jeg bestilte pariserbøf og min hustru tartarmad. Pariserbøffen var kønsløs, tør og helt uden smag og på det replicerede tjeneren... See more

3.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vel det dyreste og mest “flade”…

Vel det dyreste og mest “flade” take-away smørrebrød jeg nogensinde har fået - 6 “flade” til 800,-kr !! ( prisen var i øvrigt billigere end mit gavekort på 800,- og tænker de bare tog resten som drikkepenge) Tænker det så er betalt til fulde - et godt råd er at finde et andet sted at spise !! Kartoffelmad med så meget krydderi at man slet ikke kunne smage noget andet end sure løg og porre - 1 stykke sol over Rødovre til kr. 150,- som på ingen måde levede op til billeder og størrelse - alt i alt en dyr og enorm kedelig oplevelse som jeg håber ingen andre prøver - super skuffende !

November 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En vellykket middag med to engelske gæster

En vellykket middag med to engelske gæster: Vi havde to engelske gæster med til aften-servering på Espehus med alacarte valg, og det var interessant at forstå og forklare de mange komponenter i retterne. Vi fik plads i den sal, hvor der hang mange scating-boards, og hvor akustikken er bedre end i den anden fløj. Maden (og vinen) levede helt op til vores forventninger, og vi havde en hjælpsom og hyggelig tjener gennem hele middagen. Det var ikke vores første middag på Espehus, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at komme igen.

November 15, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Konceptet

Måske er det mig som har misforstået konceptet men når man er fire personer det bestiller en 5 retters menu med vinmenu så vil jeg forvente et pænt dækket bord eller i det mindste en dækkeserviet.
Maden smagte godt til trods for lidt roderi med vinen og desserten

September 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nye stamkunder.....?

Vi er lige tilflyttet Irmabyen og bor lige ved siden af Espehus Kro. Vi så meget frem til et besøg.
Ringer og bestiller bord til søndags-grill aften på Espehus til d. 2.6.24 kl 18.

Får en bekræftelses-SMS at der er bestilt til kl 16. Ringer og korrigerer. Vedkommende vidste ikke engang at der var SMS konfirmation, og anfører at de nok skal rette det. Og at kl 18 er noteret uanset hvad der ville komme af SMSer.

På dagen får jeg igen en SMS om at der er bestilt bord til kl 16. Jeg responderer ikke - de har vel check på det.
Vi møder op kl 18. Der er et større selskab, men også flere ledige borde. Vi tjekkes ind på skærmen og anvises et bord og får menukortet til dagens grill a la carte. Tjeneren orienterer kokkene der står og griller.
Herefter kommer tjeneren og fortæller at der går mindst 45 minutter før de kan tage mod bestilling, da der er mange der venter.
De har overhovede ikke tjek på det. Vi forlader restauranten.

June 2, 2024

Kaos

Efter en halv times ventetid spurgte de om det var helleflynder eller hellefisk vi havde bestilt til forret. Det var hellefisk vi havde bestilt og vi ventede en halv time mere inden vi fik vores forretter. Sammenlagt en times ventetid. Jeg manglede også pebersauce til min hovedret (højreb) selvom det tilhørte retten. Vi efterspurgte derfor pebersauce, men fik en tomat og bacon sovs i stedet for. Den smagte godt, men var ikke det vi havde bestilt og ville gerne have vidst det inden vi bestilte, fordi jeg elsker pebersauce. Min kones hovedret (grisenakke) indeholdt grillede porrer, men de havde slet ikke fået nok og var nærmest ikke til at spise. Til sidst fik vi vores regning og der stod to gange helleflynder i stedet for to gange hellefisk, prisforskellen er 300 kr. De rettede fejlen og sagde vi bare skulle sige til, hvis der var flere fejl. I det mindste smagte drikkevarerne godt og jeg fik en gratis øl som plaster på såret.

April 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Topklasse mad, vin og betjening

Vi fejrede i går 60 års fødselsdag med 17 deltagere på Espehus Kro.
Lokalet på første sal var perfekt til formålet med god plads og mulighed for en privat oplevelse.
Planlægningen af aftenen og samspillet med Mette var nemt, venligt og professionelt.
Vi valgte den dejlige og varierede 7-retters menu som gik rent ind hos alle gæsterne, serveret sammen med gode hvid-, rød- og dessertvine. Stor tak og respekt til kokken og køkkenpersonalet for en skøn madoplevelse og fleksibiliteten omkring specielle serveringer for gæster med allergener. Tjeneroplevelsen var ligeledes til topkarakter med Trine, som med hjælp fra glade tjenerkolleger, sikrede at alle vores gæster fik en varm, smilende og professionel service.
Vi vil med glæde huske denne dejlige aften på Espehus hvor mad, vin og betjening blev leveret til topkarakter. Mange tak til alle på Espehus Kro.

February 24, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Lækker gourmetmad

Lækker gourmetmad, der smager super godt, vi valgte 7-retter menu. Meget venlig og professionel betjening. Hyggelig indretning. Der kunne måske godt være brød til

February 16, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service og lang ventetid

Udemærket mad, men til prisen er den middelmådig. Jeg vil anbefale at man bestiller sin egen vin, da vinmenuen ikke lever op til forventningerne. Servicen er alt for ringe. Man venter op til 20-30 min mellem hver ret som var så små at de var spist på 5 min. Vinen bliver enten serveret langt før maden eller efter maden (når man har bedt om den).
Til sammenligning ligger La Cocotte 2 km der fra, i Glostrup, i samme prisklasse men med meget mere ambitiøs mad, vin og service.
Espehus kro mangler i den grad klasse for at leve op til den forventning der sættes for restauranten

September 29, 2023

Velkommen til Vestegnen

Efterhånden har jeg haft fornøjelsen 10 gange at besøge Espehus kro både til frokost og aftensmad. Hvad skal jeg sige!!!! Ovenud fantastisk, virkelig nærværende og dygtigt personale, omgivelserne er hyggelige. For selvfølgelig ikke at forglemme den fantastisk mad som ikke på noget tidspunkt har skuffet. Vinene spændende. Kan kun sige "velkommen til Vestegnen" -

May 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super hyggeligt sted med rigtig god mad

Super hyggeligt sted. Man kører ad mange villaveje, drejer til venstre og er pludselig i en anden verden med en idyllisk beliggende kro i en lille lund. Betjening i top og vi fik uden problem skiftet den ene ret ud i 5-retters menuen.
Maden var perfekt med rigtig god kombination af råvarer. Vi fik nok bl. a. en af de bedste desserter længe med vanilleis, frisk abrikos og karamel.
Største anbefaling herfra.

August 5, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Oplevelse

- Maden smagte godt - rigtig rigtig godt!
- 'Menuerne' var til forskel for 'Ala carte' blot dyrere, der var ikke ret meget mad. Jeg blev dog 'behagelig-mæt'.
- Drikkevand fra vandhanen er gratis, hvis du køber mad, eller koster det 20 kr. pr. flaske. Det er halvkøligt.
- De har ingen isklumper.
Udendørs-spise-området er hyggeligt, dejligt luftigt og rigtig godt plads.
- Bænke-bord-bænke uden ryglæn og gammeldags stole til de resterende borde kan man sidde på.
- Dejlig lydoplevelse - ingen 'musak' i højtalerne.
- 5 retters menu + ikke-faktureret brød og smør over 500,- kr. pr. person
- Et glas hvidvin (ca 1/4 fyldt op) fra 85,- kr. pr. glas.
- Som standard laaaaaang ventetid.
- Flinkt personale, og gratis parkering

June 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super fantastisk oplevelse at få lov at…

Super fantastisk oplevelse at få lov at fejre vores datters konfirmation på Espehus Kro. Spændende 7-retters menu og vine var sammensat til os. Serveringen og personalet var imødekommende og professionelle og i fantastisk hyggelige omgivelser i de gamle bygninger. Vores gæster har haft en fantastisk gourmet oplevelse.
Tusind tak til hele teamet på Espehus Kro for en fantastisk dag.

May 6, 2023

Stedet der kan alt😊

Kom forbi og købte en kaffe ‘to go’ og ikke for at spise denne gang.
Personale og stedet er fantastisk og uanset om det er en kop kaffe eller et måltid, er det altid et besøg værd😊

April 6, 2023

Fantastisk sted

Fantastisk sted, mad i top, unikke smagssammensætninger og lokaler som er personlige. Super service⭐️

April 6, 2023

Is this your company?