På trods af et par manglende bolte, giver jeg stadig 5 stjerner. Det er pga hurtig levering og rigtig afsætning af maskinen, så den ikke stod ud til vejen. Derudover mail-korrespondance imellem kunde... See more
See what reviewers are saying
Havde nogle spørgsmål om et løbebånd som jeg var interesseret i. Fik rigtig god hjælp, både med mine spørgsmål og hjælp til selve bestilling.
Havde bestilt et produkt til afhentning. Desværre havde "Et godt helbred" ikke fået oplyst at de havde flyttet adresse. Afhentning skulle ske noget længere væk fra min bopæl. Leverandøren tilbød derfo... See more
Company details
Information provided by various external sources
Du er velkommen til at ringe eller skrive både før, under og efter køb - vi vil gerne hjælpe med at træffe det rigtige valg og med at få udbytte af købet. Du er også velkommen til at komme forbi, så du kan se varen inden køb
bredgade 15, 6000, Kolding, Denmark
- 61201971
- kontakt@etgodthelbred.dk
- www.etgodthelbred.dk
No history of asking for reviews
Iorden - som forventet
Ok nethandel - varen blev levert hurtigt som bestilt og uden fejl så jeg er tilfreds.
Hurtig og kvik sted at handle
Det var nemt at bruge siden. 2 dage efter bestillingen blev varen leveret med Post DK.
Utroligt
Aldrig har jeg handlet med et firma som jeg varmt kan anbefale, jeg nåede næsten ikke at slukke computeren, før posten ringede på døren med varen. Rigtig flot :-)
bestilling og levering helt uden problemer.
Bestilte nemt via hjemmesiden. Hurtig levering.
Nemt og fin vare oversigt
Havde ingen problemer ved bestillingen af min vare
Nem hjemmeside og pålideligt firma
Jeg bestilte en pille boks kl 9 om formiddagen og den stod ved min dør næste dag :-)
Det kan ikke blive meget bedre
Varene ankom dagen efter jeg havde bestilt dem.
Fin service i god tone!
Min pakke blev forsinket, fordi den ene vare ikke var på lager - men jeg blev fluks kontaktet om situationen! Da jeg så bad om en alternativ leveringsadresse, kom svaret promte: den var i vinkel, og jeg modtog pakken på den nye adresse ugen efter!
Herligt med hurtig og god service!
Jeg vil dog anbefale, at man på hjemmesiden får mulighed for en alternativ leveringsadresse fra starten af bestillingen ... bare et lille tip til firmaet!
Fik nøjagtig hvad jeg bestilte
Varen var en blodtryksmåler, vistnok den billligste.
Varen var helt OK, og svarede til mine forventninger.
Hurtig levering uden dikkedarer.
Betalt over netbank.
Hurtig og god betjening
Jeg havde troet, at der ville gå nogle dage, inden jeg fik min vare, men allerede den anden dag efter, at jeg havde bestilt varen, ringede postbuddet på og rakte mig en pakke - og det var varen fra etgodthelbred.
hurtig og pertekt levering
Jeg bestilte en vægt Mandag eftermiddag klokken 15.30 og den blev leveret Tirsdag formiddag klokken 10.30. Så det må siges at være hurtig levering.
PERFEKT BETJENING
Jeg har jo skrevet til jer, uopfordret, at jeg fandt jeres ekspedition imponerende. Jeg bestilte 1 stk. blodtryksmåler og overførte beløbet kr. 301,00 til jeres bank om eftermiddagen. Allerede næste formiddag stod Per Post med sved på panden udenfor vor dør med pakken. Han må da have været på natarbejde den stakkel. Jeg sendte jer en mail med stor taksigelse og modtog dagen efter en sød hilsen, hvor I takker mig. Ja- det er da en forfærdelig masse takker.
Mange hilsener og håndslaw
Kurt Wagn Hansen
Gl. Køge Landevej 563A
Hvidovre
Hurtig respons/God kvalitet
Fandt et blodtryksapperat på hjemmesiden og lige nøjagtig det vi har ledt efter til fornuftige penge. Bestilte det og havde det leveret dagen efter. Meget nemmere kan det vist ikke gøres...