See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs een prachtige grote Dromenverspreider gekocht bij Evolet 3.1. Het pakketje was zorgvuldig en met oog voor detail ingepakt, inclusief een lieve attentie erbij – een klein gebaar dat een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat een feest om "ART" van Evolet31. Myrthel te ontvangen. Mijn recentste cadeau aan mezelf is een Body Wrap costum-made Ik ben VERLIEFD en voel de krachtige energie als Sterrenstof Het is vo... See more

Company details

1. Jewelry Designer

Written by the company

Handgemaakte accessoires en Dromenverspreiders. Gemaakt van voornamelijk natuurlijke en gerecyclede materialen. Geïnspireerd op het aardse leven, het bestaan tussen spirituele rijken en het leven voorbij de verbeelding.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb bij evolet loc extensions en een…

Ik heb bij evolet loc extensions en een hairwrap met locs laten maken, en ik ben zó onder de indruk. Elk detail is met zorg en liefde gemaakt, met materialen van topkwaliteit die niet alleen duurzaam zijn, maar ook perfect passen bij de kleur en textuur van mijn haar. Het resultaat is niet alleen visueel prachtig, maar voelt ook helemaal als míj.

Wat het nog bijzonderder maakt, is wie zij als persoon is: puur, warm en zachtaardig. Je voelt haar liefde voor het ambacht en haar oprechte betrokkenheid bij jou als klant. Geen massaproductie, maar echt vakmanschap en aandacht.

Ik voel me gezien, mooi en verbonden met iets wat veel dieper gaat dan alleen een accessoire. Een echte kunstenares met een gouden hart. ✨

July 1, 2025

Kwaliteit en uniek

Heb meerdere items bij evolet31 gehaald zoals veer oorbellen, haarclips en dromenvangers. Elke item is uniek en je voelt dat dit echt met liefde is gemaakt. De items worden zorgvuldig verpakt en op tijd verzonden en zijn stuk voor stuk echt prachtig. Raad iedereen de items aan van haar als je op zoek bent naar kwalitatieve unieke bijzondere items.

February 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een feestje in je brievenbus

Iedere keer opnieuw een feestje in je brievenbus wanneer ik weer een product van Evolet 3.1 binnenkrijg. Leuk verpakt en superblij met de mooie handgemaakte haaracessoires. Dankjewel! In de toekomst ga ik zeker weer meer bestellen.

February 15, 2025

Wat een feest om "ART" van Evolet31

Wat een feest om "ART" van Evolet31. Myrthel te ontvangen.
Mijn recentste cadeau aan mezelf is een Body Wrap costum-made
Ik ben VERLIEFD en voel de krachtige energie als Sterrenstof
Het is voelbaar de aandacht die zij meegeeft aan haar prachtige kunstwerken.

Dankbaar om nog meer moois te hebben ontvangen, vooral costum-made. Prachtige haar accesoires
Overleggen samen over kleur, vorm en beleving die het mag uitstralen
Myrthel creërt met Liefde
Dankjewel voor jou

January 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zo blij met mijn prachtige haar…

Zo blij met mijn prachtige haar accessoires! Helemaal passend bij de ceremonies die ik geef. En wat een fijne en persoonlijke service wat betreft het customizen tot aan het pakketje in de bus met een lieve boodschap erin! ❤️

January 29, 2025

Evolet is een topper

Evolet maakt prachtige haarsieraden, van goede kwaliteit. Haar oorbellen zijn ook fantastisch. Lekker opvallend, met veren en of edelstenen. Wanneer ik haar assecoires draag, voel ik mij zo mezelf en compleet. Alsof ze voor mij speciaal gemaakt zijn, bij me horen. De service van Evolet is ook fantastisch. Ik heb ook al wat items naar mijn eigen wens laten maken. Dan maakt ze het nog mooier dan ik vooraf zelf had kunnen wensen. Kortom: een Evolet is een topper en een aanrader!!!

January 28, 2025

Liefde en Aandacht

Prachtige locks laten maken in mijn eigen haarkleur. Zo mooi, niet van echt te onderscheiden!! Met liefde en aandacht verpakt en snelle verzending. ThanX beautiful Woman♡

September 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben verslaafd aan de producten van…

Ik ben verslaafd aan de producten van Evolet3.1! De oorbellen zijn mijn favoriet en daar heb ik er dan ook een aantal van.

Je ziet en voelt dat haar creaties met zoveel aandacht is gemaakt! Het is altijd een cadeautje (voor mezelf) om een aankoop uit te pakken. ✨

January 24, 2025

Mooie feminine producten 🥰

Mooie producten waar met hart en vooral ziel aan wordt gewerkt…
Super om te dragen en geven je een heel vrouwelijk gevoel
Er wordt met je meegedacht bij een custom made bestelling en altijd snel een antwoord op je vragen
Ik begon met een loc maar heb inmiddels een supermooie collectie bij elkaar
Een echte aanrader Evolet 3.1, daar krijg je echt geen spijt van ❤️

October 20, 2024

Uniek en prachtig handgemaakt

Sinds het begin koop ik al mijn hairwraps bij Evolet en ze zijn nog net zo mooi als toen ik ze kocht! Fantastische kwaliteit, waarbij de kleur nooit vergaat en je hebt een UNIEK HANDGEMAAKT item.
Hoeveel mooier wil je het hebben? + de eigenaar is een prachtige ziel die de wereld een klein beetje mooier maakt met haar creaties.

November 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

What you see is what you get.

Altijd netjes verpakt en snel geleverd.
Je kunt zien dat de producten met liefde gemaakt zijn.
Zelfs de gebruiksaanwijzing voor de meegeleverde palo santo stick is mooi en zelf gemaakt.
Je krijgt zeker waar voor je geld

January 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De items die Evolet 3.1 maakt zijn niet…

De items die Evolet 3.1 maakt zijn niet alleen unieke kunstwerkjes, maar het ontvangen van je bestelde artikel is een waar feestje! Prachtig ingepakt met een persoonlijke notitie en ‘a little gift’.
Het contact met Myrthel (eigenaar van Evolet 3.1) is heel prettig, vlot en er wordt goed geluisterd naar je wensen.
Ik ben heel erg blij met al het moois wat Evolet 3.1 voor mij heeft gemaakt, je kan zien en voelen dat het met liefde gemaakt wordt. What a talent!

November 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben vaste klant en heb al meerdere…

Ik ben vaste klant en heb al meerdere pareltjes in mijn bezit! 🤩 Ik kan er geen genoeg van krijgen, zo mooi zijn alle items die Myrthel maakt. Ik gebruik ze met verschillende gelegenheden en het past perfect bij mij als ‘teveel vrouw’ 🥳

Het maakt elke outfit af! Of ik nu uit ga, of overdag ergens heen ga, of een ceremonie geef! Het geeft me een bepaalde vibe, en ik wordt er enorm blij van als ik ze draag 🥰

Je voelt de liefde & energie die ze erin heeft gestopt, en daarom koop ik ze ook graag bij haar. 😍 Ik ben onwijs blij met al mijn items en dankbaar voor lieve Myrthel en haar talenten. Ze is een ware inspiratie voor mij, en ze blijft verrassen met alles wat ze doet en creeert 🤩

Dank je voor jouw licht 💫✨🙏🏽 Je straalt als geen ander, en helpt door jouw talenten anderen weer te stralen ✨💫 Liefs Diana van Amisha Glow 🤩💫✨

January 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Gemaakt met passie en liefde

Onlangs een prachtige grote Dromenverspreider gekocht bij Evolet 3.1.

Het pakketje was zorgvuldig en met oog voor detail ingepakt, inclusief een lieve attentie erbij – een klein gebaar dat een groot verschil maakt. Je voelt dat de Dromenverspreider met veel passie en liefde is gemaakt.

Kortom, een fantastische ervaring en een product dat je hart raakt. Bedankt, Myrthel, voor dit mooie stukje magie!

January 16, 2025

Voorbij mijn verwachtingen

Lieve Myrthel maakt echt de mooiste werken. Ik voelde precies aan welke bodywrap bij mij hoorde en hij gaat voorbij mijn verwachtingen van hoe mooi ik hem vind. De verzending was snel en reacties op vragen waren ook snel.

January 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik krijg er geen genoeg van! 😍🪶✨️

Aaaahh ik ben ZOOO blij met mijn Evolet 3.1 locs & feathers! 😍😍 Ik heb er inmiddels 4, allemaal net even anders en met zoveel liefde gemaakt! 🪶🤍 Myrthel is ook echt een schat, dus mocht je vragen hebben of een customize order willen, feel free to reach out. Iedere collectie die ze uitbrengt is weer net even beter dan de vorige (nog mooiere stofjes, bedels, veren etc) wat maakt dat je blijft kopen! Ze maakt overigens nog veel meer moois, dus kijk voor inspiratie & handige tips ook even op haar Instagram! 🪶✨️

January 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik voel me mooi en krachtig wanneer ik mijn accesoires draag

Ik heb twee haar accesoires, één met locks en één met veren. Beiden zijn zo mooi, ik krijg altijd complimenten wanneer ik ze draag🙏🏽 ook voel ik me “kaal” wanneer ik ze niet in heb, ik voel me zo krachtig en mooi wanneer ik ze draag (dit zegt voor mij veel over de creaties). Toen ik één accesoires fysiek op een beurs kocht werd ik heel fijn geholpen, er was rust en persoonlijke aandacht.

December 22, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look