Svindelbedrift
Svindelbedrift, styr unna! Fikk inkassovasel på over 5000 kroner etter at en dame fra Eyeonid ringte meg på jobb og mente det var lovpålagt med hva enn det er de tilbyr på et domene jeg har kjøpt. Jeg sa ikke ja til noe som helst, og samtalen kan ikke ha vart i mer enn et minutt. Tenkte ikke noe mer over det før inkassovarselet dukket opp i posten.
Skyddar min data och mina anställdas…
Skyddar min data och mina anställdas data på ett bra och säker sätt, bra att kunna ha koll så att inte anställdas lösenord eller känsliga uppgifter läcker ut så det blir en osäkerhet för företaget!
Superbra tjänst
Superbra tjänst! En riktig trygghet i den här digitala världen vi lever i. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Trevlig säljare
Bra service och trevlig säljare, känns bra att vara säker online.
Bra service
Jättenöjd med tjänsten och supporten från Eyeon. Säljaren var jättetrevlig vid både första kontakt och uppföljning via mail.
Känns viktigt att hålla koll på säkerheten online och jag känner mig trygg med att Eyeon sköter detta!
Svindel fra Eyeonid.com
Luringene sender meg inkassovarsel på noe jeg aldri har bestilt. Dette er gjennom Domeneshop.
Kyniske svindlarar!
Svindel, svindel og atter svindel! Brukar lumske telefonsal-teknikkar, og sender faktura for tenester ein ikkje har bestilt. Styr unna!
Supernjöjd med att kunna skydda min…
Supernjöjd med att kunna skydda min data!
Falsk bestilling
Fikk beskjed, og faktura, om at jeg hadde bestilt EyeID, det har jeg ikke. Har aldri snakket med firmaet.
Ser at de holder på slik med norske domenekunder fra domene.no og domeneshop.no. Søk opp de to firmaene her på Trustpilot og sjekk.
De sender meg faktura for noe jeg ikke…
De sender meg faktura for noe jeg ikke har bestilt - de sier at de er fra Miss Hosting men det er de ikke - de prøver å selge denne software eye-on-id
Skickar faktura utan att jag beställt
Skickar ut faktura till mig som kund hos Hostek, på tusentals kronor, för en tjänst jag inte beställt. Kommer att snarast att flytta min domän från Hostek.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.