Bestilte skaldyrsfad til 2 personer 3/7-26. Der står at der er rigeligt pr person. Vi spiser rester i dag😉 Der var mere end rigeligt til os. Fantastisk lækre krappeklør og store friske rejer. Læk... See more
Company replied
Har altid været meget tilfreds med tapas fra Fandanko, men denne gang manglede der fantasi og flere retter var simple og idéforladte, og ude af balance i forhold til pris. Brødet var supergodt.
Company replied
Maden får topkarakterer og personalet får 5 stjerner. Jeg havde ved en fejl bestilt afhentning af mad til fredag men jeg troede jeg havde bestilt til lørdag. Personalet var meget forstående og jeg kun... See more
Company replied
Vi vender igen og igen tilbage til Fandanko's mad. Deres sandwich er altid lækre, i sprødt og saftigt brød. De bliver lavet (hurtigt) mens vi venter, af friske lækre gode råvarer, dressinger, salater... See more
Written by the company
Gammel Gugvej 19, 9000, Aalborg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Til et selskab m. 10 personer købte vi sensommertapas'en. Overskriften siger vel tilstrækkeligt, men kan tilføje at fadene var meget flot anrettet. . Brødet var også godt. Som dessert havde vi bestilt deres luxuskager, 8 x2 styks fugtige kagestykker delikat anrettet i en fin lille bakke. De faldt også i rigtig god jord. Det hele VAR godt, og vi anvender gerne deres take-away igen
Det er en rendyrket fornøjelse at fordybe sig i en tapas-bakke fra FANDANKO. 8 små retter, der indtages med stor nydelse. Jeg bor i Aarhus, men så snart, jeg ser mit snit til en tur til Aalborg, skal der tapas på bordet. Smuk café og virkelig god betjening også.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.