Festogfarver Reviews 12

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 1 out of 5 stars

Reklamation over bryllupspynt til bil

jeg har indgivet en skriftelig reklamation over bryllups udsmykning til bil - var købt ud fra billede på pakken og fysisk i butik i Lyngby. jeg blev så skuffet da jeg pakkede det ud og så pynten var hessian med ubestemmelig blomster stof på. Jeg har intet hørt fra Fest og farver.

September 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste kundeservice, i den fysiske butik, i; Roskilde’s; fest og farver!

Roskilde’s afdeling/butik; Fest og Farver, det var den dårligste service-minde’ed oplevelse nogensinde. Jeg har altid været vant til afdelingen/butikken; Fest og farver på; Nørrebro, hvor man altid bliver mødt meget imødekommende og modtager professionelt service. Jeg gik glad i ind i; Butikken i; Roskilde, med min mor. Hvor der stod to unge kvinder, som lignede nogle, der stod i deres helt egen verden, helt fræværende. Der var intet imødekommende at hente der og ingen af dem henvender sig til os. Men da jeg venligt spørg efter deres udvalg af jakkesæt, og kun ser enkle fremme. Så får jeg svaret at; ‘de har kun dem fremme og at resten er ude på lagret’. Hvortil den ene går videre, med sit eget gøremål. Da jeg så spørg efter jakkesæt, så går hun efter de to størrelser og kommer tilbage, og smutter videre med sit eget igen. Da jeg prøver jakkesættene og har tager stilling. Så ser min mor og jeg, at der hænger et par stykker farverige skjorter, hvortil jeg går hen til hende igen og spørg om de ikke har flere. Hvortil hun svarer, at; ‘Så er der kun dem, der hænger der på bøjlerne’. Dernæst går vi så videre i butikken og skal tilfældigvis runde det hjørne igen, hvor de omtalte skjorter hang. Her opdager at der ligger flere slags skjorter, i en kasse op på hylden, kun fordi der står; ‘Skjorter’, skrevet på. Da vi så går op til kassen, for at betale. Så står den anden unge og skal betjene os. Hun ser træt og mut på os og ta’r imod betalingen, uden nogen yderlige ord/dialog-form, eller noget. Det var faktisk ligesom, at være med en zombie-film. Da vi får betalt, er hun stadigvæk mut og ser ud i luften. Hvortil vi begge siger til hinanden, gående på vej ud af butikken; ‘Det var dog, den dårligste kunde-service-oplevelse nogensinde, i en fest og farver butik. Hvortil jeg også tænker; ‘for fremtiden holder mig kun til butikken; Fest og farver på Nørrebro!’…

June 13, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Beskylder kunden for at lyve!

Har købt et par Lederhosen til 700 kr hos fest og farver i Roskilde. Der bliver ved kassen gjort opmærksom på at de skal kunne byttes og det kan de også sagtens fortæller ekspedienten.
Da jeg kommer ned i butikken for at skulle bytte dem og selvfølgelig bliver afvist klager jeg selvfølgelig pr mail og får kun at vide at man har snakket med ekspedienten som fortæller at JEG (kunden) lyver, og at jeg aldrig har bedt om at de skulle kunne byttes.
Aldrig før har jeg oplevet noget lignende, at butikken direkte fortæller mig at jeg lyver. Virkelig dårlig opførsel, og helt klart aldrig et sted jeg sætter fødderne igen.

April 30, 2022

Fest og Farver i Roskilde snyder kunder

Fest og Farver i Roskilde kender på igen måde købeloven. De stiller deres kunder dårligere end hvad købeloven foreskriver. De påstår at kunder ikke kan få penge tilbage når emballagen er brudt, til trods for, at der er fejl og mangler ved deres varer. Jeg er med på, at de kan stille krav i forhold til når kunder fortryder et køb, men er der fejl og mangler ved deres varer, kan de ikke nægte at give penge tilbage - men det gør de. Nogen burde undervise dem i købeloven. Har man en butik, må man sørge for at kende de simple regler omkring reklamation og ikke snyde kunderne.

March 4, 2022

Kundeservice, 😓😓😓😓😓

Denne hjemmeside er meget dårlig end alle andre hjemmesider, og kundeservice er dårligere end alle hjemmesider i Danmark, man ved at når han købe en ting fra denne dum hjemmeside, at han kan ikke også forklare til denne mand fra kundeservice, jeg anbefaler alle de venlige mennesker at købe ikke fra denne hjemmeside, fordi du vil spilde din tid og dine penge. Hvor er vi dum, når vi køber en ting fra en hjemmeside!!!!!

September 5, 2019

Forfærdelig service

Jeg står og skal have refunderet en brandmandshjelm MED mærke og kvittering. Pengene skal refunderes da det var et fejlkøb. Der står ikke på deres hjemmeside, at hjelme ikke kan refunderes vel og mærke. Jeg kommer derind og får at vide, at jeg ikke kan få pengene tilbage for den, da jeg i princippet kunne have brugt den fordi DE IKKE har pakket den ind i noget. Det er også rigtigt, men så må de da pakke den ind når man køber den, så er de sikre på at man ikke kan bruge den. Det var blot to dage efter den var købt. Pisse dårlig service.

May 21, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet noget ligne …

Jeg har aldrig oplevet noget ligne man bestiller 5 juli ved jer og skal bruge det den 20. juli man mailer til jer og opsøger jer på messenger for at få svar på hvornår varen kommer men intet svar får man. til sidst skriver man en mail og en besked i messenger til jer at ordren skal annulleres hvor på man får svaret at i ikke kan forstå hvad man mener. jeg har været inde og kigge om ordren er annulleret men kan se 25 Juli at den stadig står som behandles.
det er da det værste skod jeg nogensinde har oplevet og bestiller ALDRIG noget ved jer igen.

July 25, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Dårligt produkt.

Dårligt produkt.
Servicen var fin, pakken kom dagen efter jeg bestilte den så det var jo godt. Jeg havde bestilt et par farvede kontakt linser som skulle bruges til et projekt i skolen. Da jeg prøvede at tage kontaktlinserne i var de alt for store. Produktet passede på ingen måde, og jeg har altså rimelig almindelig str. øjne...Øv øv

May 4, 2018

Dårlig service!

Jeg har bestilt nogle enkelte varer hos Fest og farver, men da jeg modtager pakken, mangler den vigtigste vare. Der er ikke noget brev eller andet, som fortæller mig, at varen er i restordre.
Jeg vil kontakte firmaet og da jeg ikke kan finde et telefonnummer, skriver jeg en mail. Jeg får intet svar og først da jeg har skrevet den 3. mail, får jeg et meget kort svar, om at varen vil blive afsendt mandag.
To uger efter har jeg stadig ikke modtaget noget og jeg skriver igen til firmaet - stadig intet svar.
Jeg får så en mail om, at en levering er på vej, men der sker ikke yderligere.
Det er nu halvanden måned siden, jeg bestilte mine varer og 3 uger siden jeg blev lovet, at det blev afsendt mandag. Og man kan ikke få kontakt til firmaet...
Fuldstændig uacceptabelt og helt sikkert sidste gang jeg har handlet hos Fest og Farver.

May 5, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super service - handler der gerne igen

Jeg kan kun anbefale dette firma.

Jeg bestiller nogle varer, men da de ikke er kommet efter nogle dage kontakter jeg firmaet som straks efterlyser varen hos posten PLUS de straks sender nogen ud med den bestilte vare da den skal bruges til en fødselsdag.

Jeg er meget begejstret for den fine service da de har reddet min datters fødselsdag ved at komme ud med varen sent om aftenen.

Kun plusser herfra :)

September 6, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Fint overblik og hurtig levering

Butikken har ikke et har af forskellige varer - men var glimrende til os, da vi skulle arrangere børnefødselsdag. Leveringen var også fin og hurtig. Jeg kunne dog godt ønske mig et mail-system, så man løbende kan blive opdateret på sin ordre (og fx også bare få en bekræftelse tilsendt).

February 6, 2012

Is this your company?