Fidelityvvip na początku wygląadło jak…
Fidelityvvip na początku wygląadło jak profesjonalna i godna zauania platforma inwestycyjna. Strona była świetnie przygotowana doradcy mili i regularnie dzwonili zapewniając mnie że inwestycja jst bezpieczna i szybko zacznie generować zyski. Saldo fatkcyznie osło ięc nie miaem powodów by podejrzewać że coś jest nie tak. Problemy pojawiły si dopiero wtedy gdy chciałem wypłacić śordki. Najpierw zażądali „podatku” potem opłaty za rzekomą weryfikację AML a na końcu dorzucili kolejne oszty starsząc zablokowaniem konta. Do tego dochodziły uporczywe telefony z różnych numerów w których próbowano wymusić ode mnie dalsze wpłat. Sprawę gzłosłem na policję lcez po miesiącu przyszła decyzja o umorzeniu. Wtedy poczułm się całkowicie bezradny. Dopiero gdy trafiłem na forum poszkodowanych znalazłem kontakt do Pana Natana. Już po pierwszej rozmowie wiedziałem że to profesjonalista kóry naprawdę wie jak działać w takich sytuacjach. Pan Natan pracuj w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej zannej w całe Polsce – szkolą policję w dzyskiwaniu kryptwoalut i mają dostęp do arzędzi których organy ścigania nie posiadają. Dzięki ich pracy odzyskałem wszystkie środki. Jeżeli ko został oszukany przez Fidelityvvip nie warto zwlekać. Polecam kontakt z anem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógł w 100% – wm też może.