Financieel Fit Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Erg tevreden over de begeleiding van Paul de Veth van Financieel Fit Puttershoek. Als ondernemer was mijn financieringsaanvraag niet de meest standaard situatie en waren er behoorlijk wat zaken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben enorm goed geholpen door Alex (en collega’s). Je krijgt snelle reacties, uitgebreid advies en denken goed met je mee in jouw situatie. Gebruik van de app is ook erg handig! - Vestiging Breda

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos bedrijf, afstandelijk, arrogant en slecht bereik/benaderbaar Privacy? Gefopt je moet je hele doopceel aan een telfoonmuts opgeven zodat de adviseur die kennelijk op zijn troon zit zich ka... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb dit bedrijf benaderd via e-mail. Kreeg toen een heel vragenstelsel via WhatsApp, gevolgd door een telefoontje. Alles werd doorgestuurd naar een afdeling en ik zou nog die middag of de volgen... See more

Company replied

Company details

1. Financial Consultant
  2. Credit Counseling Service
  3. Mortgage Lender
  4. Superannuation Consultant

Written by the company

Ben je op zoek naar de beste hypotheek om jouw droomwoning te kopen? Bij Financieel Fit geven we deskundig en onafhankelijk advies, passend bij jouw financiële situatie. En ook voor alle benodigde verzekeringen en zelfs leningen kun je bij ons terecht. Zo zorgen onze financieel adviseurs ervoor dat je Financieel Fit wordt én blijft.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 57% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben geholpen met het oversluiten van…

Ik ben geholpen met het oversluiten van mijn lijfrente. Ze dachten met me mee en zorgden dat ik een goede optie kreeg. Het proces was duidelijk en zonder stress.

August 9, 2025

Beste Sophie,

Allereerst bedankt voor je mooie review. Uiteraard zijn we blij dat we je konden helpen bij het oversluiten van je lijfrente. Zoals je weet kun je ons altijd benaderen als je onze hulp nog een keer nodig hebt. Wij helpen je graag!

Paul van Financieel Fit | DoF

Rated 5 out of 5 stars

Bas regelde mijn beleggingsverzekering…

Bas regelde mijn beleggingsverzekering goed. Alles werd in simpele taal uitgelegd, wat ik fijn vond. Geen druk, gewoon rustig en snel geregeld.

August 21, 2025

Beste Pieter,

Bedankt voor je mooie review! En goed om te horen dat je zo tevreden bent. We zijn blij dat we je konden helpen.

Bas van Financieel Fit | DoF

Rated 5 out of 5 stars

Paul hielp mij met het oversluiten van…

Paul hielp mij met het oversluiten van mijn beleggingspolis. Hij keek echt wat ik nodig had en gaf goed advies. Alles liep soepel en duidelijk. Super tevreden.

August 18, 2025

Beste Marieke,

Wat een mooi compliment, dank je wel! Ik ben blij dat ik je kon helpen bij het oversluiten van je beleggingspolis. Mocht je in de toekomst mijn hulp nog nodig hebben, dan sta ik uiteraard voor je klaar.

Paul Vos | Financieel Fit DoF

Rated 4 out of 5 stars

Het oversluiten van mijn beleggingen is…

Het oversluiten van mijn beleggingen is goed geregeld. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en ik voelde me op mijn gemak. Mijn belang stond echt voorop.

July 26, 2025

Beste Erik,

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat we je konden helpen. Mocht je in de toekomst onze hulp nog nodig hebben, laat het dan gerust weten.

Vriendelijk en professioneel

Ze hebben mij geholpen met het oversluiten van mijn beleggingen. Ze wisten precies wat er nodig was en regelden alles zonder problemen. Ik voelde me gehoord als klant.

July 30, 2025

Beste Laura,

Dank je wel voor deze mooie review!
We zijn blij dat we je konden helpen.
Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan weet je ons uiteraard te vinden.

Goede ervaring, netjes geregeld

Mijn lijfrente is nu beter geregeld. Ze was vriendelijk, geduldig en wist precies wat ze deed. Het hele proces was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden.

July 26, 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij dat we je konden helpen. Mocht je in de toekomst onze hulp nog nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Rated 4 out of 5 stars

Ze hebben mijn hypotheek oversluiten…

Ze hebben mijn hypotheek oversluiten super makkelijk gemaakt. Ze was echt geduldig en dacht goed mee over wat voor mij het beste was. Alles snel geregeld en ik betaal nu flink minder elke maand. Aanrader.

July 24, 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor de mooie review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor. Mocht je nog vragen hebben of als je in de toekomst onze hulp nodig hebt, dan ben je altijd welkom!

Rated 5 out of 5 stars

Goede hulp bij mijn lijfrente

Bas heeft me goed geholpen met het oversluiten van mijn lijfrente. Hij legde alles rustig uit, ook toen ik veel vragen had. Alles netjes geregeld en ik heb nu een veel betere polis.

July 10, 2025

Beste Jan,

Wat fijn om te horen! Wij doen altijd ons best om alles zo goed en helder mogelijk aan je uit te leggen. Mocht je in de toekomst onze hulp nog nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Bas
Financieel Fit | DoF

Rated 2 out of 5 stars

Wij zijn sinds enkele jaren klant bij…

Wij zijn sinds enkele jaren klant bij Financieel Fit (Helmond), aanvankelijk vanwege het afsluiten van een hypotheek. Over dat traject niets dan lof: korte lijnen, duidelijke communicatie en alles goed geregeld.

Na het afsluiten van de hypotheek hebben wij gekozen voor het Goud-pakket, inclusief een jaarlijkse financiële check, belastingaangifte en controle van verzekeringen. De verzekeringscheck verliep naar wens, maar voor de financiële check moesten we telkens zelf contact opnemen. Dit terwijl het een vast onderdeel van het pakket zou moeten zijn.

Na een jaar zijn we overgestapt op het Zilver-pakket (zonder belastingaangifte), waarbij de financiële check nog steeds inbegrepen zou zijn. In de praktijk kwam dit er opnieuw op neer dat we er zelf achteraan moesten. In de vijf jaar dat we klant waren, hebben we slechts twee keer een rapport ontvangen.

Ongeveer driekwart jaar geleden werd onze contactpersoon vervangen — hierover ontvingen we enkel een e-mail. Een telefonisch kennismakingsgesprek had wat ons betreft zeker op zijn plaats geweest, maar dat bleef uit.

Toen wij het Zilver-pakket wilden omzetten naar het Brons-pakket, werd er aangegeven dat bij wijzigingen voortaan per uur zou worden gefactureerd. Dat was voor ons reden om het pakket helemaal op te zeggen. We wilden de verzekeringen via Financieel Fit laten doorlopen, maar omdat we stopten met het pakket verviel de korting. Daardoor bleken we via hen fors duurder uit te zijn dan wanneer we het zelf zouden regelen (ongeveer 50% verschil).

Kort samengevat: voor het regelen van de hypotheek zijn wij zeer tevreden. Voor alle aanvullende diensten echter — nee, daar zouden wij niet opnieuw voor kiezen.

June 30, 2025

Beste Ferrie,

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide feedback en uw jarenlange vertrouwen in Financieel Fit.

We zijn blij om te horen dat u het hypotheektraject als positief heeft ervaren en dat u onze communicatie en werkwijze daarin waardeerde. Dat is precies waar wij het voor doen.

Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat uw ervaringen met onze aanvullende pakketten niet aan uw verwachtingen voldeden. Uw opmerkingen over de communicatie, de opvolging van de financiële check en de overgang tussen pakketten nemen wij zeer serieus. Wij begrijpen goed dat het ontbreken van persoonlijk contact bij een wisseling van contactpersoon en het actief moeten navragen van vaste onderdelen tot teleurstelling heeft geleid.

Ook uw signaal over de impact van het beëindigen van het pakket op de verzekeringspremies is helder. We realiseren ons dat dit duidelijker gecommuniceerd had kunnen worden en gaan hier intern verder op reflecteren.

We danken u voor uw openheid. Uw feedback helpt ons onze dienstverlening verder te verbeteren. Mochten er op dit moment nog zaken zijn waarbij we u kunnen ondersteunen, dan staan wij daar uiteraard voor open. U kunt ons daarvoor altijd bereiken.

Megan
Klanttevredenheidsteam Financieel Fit

Hypotheek voor luchtkastelen

Alle gegevens aangeleverd, bleek dat er nog 1 document ontbrak, dit netjes aangeleverd...niks meer gehoord???? nog gebeld of alles was ontvangen...ja u krijgt vanavond een voorstel, dat was 3 weken geleden in de tussentijd nog gemaild en gebeld helemaal niks meer!!!!!
Zonde van mijn tijd en moeite...

June 6, 2025

Beste Frank,

Ik vind het jammer dat je het contact met ons zo hebt ervaren. Ik was in de veronderstelling de mail met het voorstel naar je verzonden te hebben. Toen bleek dat dit niet het geval was, heb ik je het voorstel alsnog verzonden en uiteraard mijn excuses gemaakt.

Vanzelfsprekend gaan wij hier extra scherp op zijn, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Mocht je nog vragen hebben, stel die dan gerust. Wij staan daar altijd voor open.

Sander van Lith

Financieel Fit | Sander van Lith

Rated 1 out of 5 stars

Op het moment dat je bij deze partij…

Op het moment dat je bij deze partij persoonlijke documenten indient zoals loonstroken bankgegevens bsn etc dan hoor je niets meer. Na zelf te bellen krijg je een vrouw aan de lijn die je niet laat uitpraten en je zo slecht te woord staat dat je er geen zin meer in hebt.

May 27, 2025

Beste Mark,

We hebben onlangs een verzoek bij je neergelegd om ons van meer informatie te voorzien, zodat wij ook weten met welke Financieel Fit-vestiging je contact heb gehad. We kunnen je namelijk niet vinden in ons systeem. Helaas hebben wij geen antwoord van je gehad.

Dat wij graag zien dat onze klanten goed geholpen worden door onze adviseurs, staat als een paal boven water. Daarom nemen we je feedback serieus en gaan wij dit intern bespreken.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken.

Marjolein

Klanttevredenheidsteam Financieel Fit

Rated 1 out of 5 stars

Trap er niet in ze rekenen geld voor…

Trap er niet in ze rekenen geld voor advies van 2 minuten daarnaast krijg je een medewerker( Alexandra ? ) die vijandig naar je is. Vanwege Alexandra toch besloten om niet verder te gaan.

May 21, 2025

Beste Annelies,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen ons van feedback te voorzien. Hoewel wij ons niet herkennen in wat je schrijft, betreuren wij het dat je het zo hebt ervaren. Wij gaan de opgenomen gesprekken terugluisteren om van te leren.

Team Financieel Fit

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend geholpen, niet te geloven

Ben uitstekend geholpen door een zeer deskundige en inventieve adviseur, Paul Vos. Andere financiële adviseurs die ik elders eerder had geraadpleegd waren er niet in geslaagd om aan mijn financiële wensen te voldoen. Deze adviseur wel Een aanrader dus. Bravo!

November 27, 2024

Beste Gerry,

Wat een mooie woorden zeg, dank je wel! Wij proberen altijd onze klanten zo goed mogelijk te helpen. En soms is een wens een echte uitdaging, maar daar houden wij juist van. Wij zijn blij dat het gelukt is en willen je bedanken voor het vertrouwen in ons.

Zeer klantonvriendelijke mensen

Zeer klantonvriendelijke mensen. Ik zou al sinds 5 november gebeld worden over mijn levensverzekering. Ik heb sinds 5 november al 5 keer gebeld en krijg telkens belofte voor een terugbelverzoek, die er maar niet van komt. Vandaag een zeer klantonvriendelijke en geïrriteerde receptioniste gesproken, die het vreemd vond dat ik het vervelend vind dat ik 5 keer moet terugbellen om iemand te kunnen spreken.

Ik zou nooit zaken met dit bedrijf doen, hooguit klantonvriendelijk en onbetrouwbaar op nakomen van beloften.

November 21, 2024

Beste Milad Daliri,

Wij vinden het vervelend om te horen dat je het contact met ons zo ervaren hebt. Het klopt dat je ons 2 keer hebt gebeld om je levensverzekering met ons door te nemen. De collega waar je naar vroeg was die week op vakantie en het verzoek om jou terug te bellen is bij hem neergelegd. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een terugbelverzoek. Door drukte lukt dit helaas niet altijd. Dat vinden wij zelf ook erg vervelend.

Rated 5 out of 5 stars

Topservice en duidelijke communicatie!

Financieel Fit heeft me geweldig geholpen met mijn hypotheek. Alles werd duidelijk uitgelegd, en ze dachten echt met me mee. Het proces verliep soepel en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Dankzij hun deskundigheid voelde ik me zeker bij het maken van deze belangrijke beslissing. Ik zou ze zonder twijfel aanraden!

November 4, 2024

Beste Frank,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het contact met ons en over het proces rondom het afsluiten van je hypotheek. Het is altijd leuk om te horen dat je hierdoor met veel vertrouwen je beslissing hebt kunnen nemen.

Paul Vos van Financieel Fit DoV

Rated 5 out of 5 stars

Via Financieel Fit mijn beleggingen een…

Via Financieel Fit mijn beleggingen een half jaar geleden overgesloten omdat deze niet renderen. Inmiddels gaat dit een stuk beter en hoop dat dit zo blijft gaan. Dank voor de actieve houding op mijn polis.

October 22, 2024

Beste Michelle,

Allereerst bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Wij zijn blij dat we je hierbij mochten helpen. Als we je nog ergens anders bij kunnen ondersteunen, dan weet je ons te vinden.

Paul Vos - goed geholpen

Paul Vos heeft mij geholpen met het aflossen van mijn slechte polis op de hypotheek. Maandlasten uiteindelijk bijna 250 euro minder. Bedankt Paul!

November 13, 2024

Beste Oualid,

We zijn blij dat we je hierbij konden helpen. Dat is inderdaad een mooie besparing. Bedankt voor je vertrouwen in ons en uiteraard voor de mooie review.

Pro actieve hulp

Paul is mijn adviseur en daar ben ik heel tevreden mee. Hij is goed bereikbaar (ook als ik last minute vragen heb) en denkt pro actief mee naar mogelijkheden om bijvoorbeeld een goed bod te doen.

November 13, 2024

Beste Yasmin,

Bedankt voor je mooie review. Een huis kopen is natuurlijk niet niks en is ook best spannend. Daarom vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk bij te staan en kun je altijd met vragen bij ons aankloppen.

Onze adviseur Paul Vos heeft ons geweldig geholpen

Onze adviseur Paul Vos heeft ons aan een goede hypotheek geholpen en met alle mogelijke oplossingen meegedacht, zonder hem was het niet gelukt maar hij is net zo lang doorgegaan dat het uiteindelijk toch gelukt is en nu wonen wij in ons droomhuis! Hij luistert echt naar je en komt met zeer goed advies! Paul is echt een topper!
En we zijn hem dan ook zeer dankbaar voor al zijn goede hulp en werk!

August 15, 2024

Beste Wilma,

Wauw, wat een ontzettend lieve review. En wat was het fijn om jullie te helpen bij de aankoop van jullie droomhuis. Daar hebben we het allemaal voor gedaan. Dat dit uiteindelijk is gelukt, geeft mij ook veel voldoening. Ik hoop dat jullie onwijs gaan genieten en mochten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust.

Rated 5 out of 5 stars

De hypotheek en overbruggingshypotheek…

De hypotheek en overbruggingshypotheek is supersnel en online geregeld. Maar wel met een zeer persoonlijk contact en deskundig advies.

November 18, 2024

Beste mevrouw Geurts,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het natuurlijk heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent, zowel over de snelheid van de aanvraag voor uw hypotheek en overbruggingshypotheek als het contact met ons daarover. Daar doen we het voor.

The Trustpilot Experience

Take a closer look