FindService.dk Reviews 74

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Findservice i bogstaveligste forstand. Man kan finde et hav af services inde på Findservice, det har været meget overraskende hvor godt det har fungeret for mig. Utrolig nemt at bruge og simpelt men f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Søgte efter tilbud herinde med succes. Jeg var på udkig efter tilbud på både malerarbejde og tilstandsrapport, samme firma kom med bedste tilbud ved begge emner, så jeg tog imod tilbuddet og det blev... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ret hurtigt fik jeg svar fra en såkaldt agent, ved navn Kevin, som lovede 3-5 tilbud på min lille maler opgave af min hovedør. Jeg fik dog ret hurtigt et tilbu fra et tvivlsomt firma til ca 1,5 gan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste værktøj Jeg synes at Findservice er det bedste værktøj til at få ordnet praktiske ting. Man behøver næsten ikke røre en finger, også er der et hav af udbydere som man kan vælge og vrage imel... See more

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Ulovlig virksomhed

Det er ikke muligt at lokalisere eller få information om hvem der står bag denne hjemmeside. Og der er ingen virksomhed registreret til denne hjemmeside. Så pas på med at handle her...

February 20, 2026

Utroværdige AI-genererede tilbud

Jeg indhentede tilbud på flytning fra findservice.dk.

Jeg modtog det lovede antal tilbud, men alle tilbuddene virkede for mig tydeligt AI-genererede og utroværdige.
Det første tilbud jeg modtog var væsentligt dyrere end alle de andre, som om det var lavet for at få mig til at synes at de næste var billige.

Jeg har i stedet selv kontaktet nogle flyttefirmaer.

October 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ubehagelig oplevelse og svært at komme i kontakt

Min kæreste og jeg indhentede tilbud på en flytteopgave igennem en portal udbudt af Findservice.dk udover, at en række af tilbuddene er fuldstændig urealistiske (+50.000kr for at flytte en to værelses lejlighed mindre end 5km)

Så havde vi desværre også den uheldige oplevelse, at en af tilbudsgiverne kontakter min kæreste på messenger. En platform hun ikke har samtykket til, at blive kontaktet på. Der er altså et brud på datahåndteringen fra det findservice.dk sender videre til deres samarbejdspartnere. Herudover, så virker det som, at den konkrete tilbudsgiver bevidst forsøger, at undgå platformen. Formentlig for, at sparre en procentdels betaling til findservice.dk

Jeg har forsøgt, at komme i kontakt med findservice.dk omkring dette, men deres hjemmeside har sparsomt information (Der er intet om cvr.nr eller ligende) ligeledes virker telefonnummeret angivet heller ikke. Og jeg kan ikke finde en mailadresse til dem.

Kort og godt har oplevelsen ikke været videre god med findservice.dk

October 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fandt mit håndværkerfirma gennem…

Jeg fandt mit håndværkerfirma gennem FindService.dk, og det har været en virkelig god oplevelse.
Det var nemt at bruge siden, og jeg fik hurtigt kontakt til dygtige og pålidelige fagfolk.
Kommunikationen fungerede perfekt, og alt blev ordnet professionelt fra start til slut.
FindService.dk gjorde det nemt at finde det rette firma, og jeg vil helt klart bruge dem igen næste gang.

October 1, 2025

Fandt et godt malerfirma

Fandt et godt malerfirma. Jeg fik både malet og slebet gulve i hele min lejlighed, og resultatet blev super flot.
Udover den høje håndværksmæssige kvalitet, var de både servicemindede, gennemsigtige og fleksible. alt det, man håber på, når man hyrer håndværkere.
Prisen var også helt fair i forhold til kvaliteten, og alt blev udført som aftalt.
Stor anbefaling herfra til både Bonovo og FindService 💪👏

September 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kevin fra FindService arbejdede…

Kevin fra FindService arbejdede virkelig hårdt på at finde de rette firmaer til os i forbindelse med vores store projekt med vores nye gamle hus 🏡💪
Han var super grundig, lyttede til vores behov og fandt firmaer, der passede perfekt til opgaven. Kommunikation var nem og hurtig, og vi følte os trygge hele vejen igennem.

Vi kan klart anbefale FindService, og vi vil helt sikkert bruge dem igen til fremtidige projekter 👍

August 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har brugt findservice.dk til at finde…

Har brugt findservice.dk til at finde entreprenør til renovering.
Virkelig nemt at bruge, og jeg fik hurtigt kontakt til et firma som kunne løse opgaven. God kommunikation fra start, og jeg blev fulgt op på om alt gik som det skulle.

Det sparede mig for meget tid at slippe for selv at ringe rundt til en masse firmaer.
Kan helt klart anbefales :)

June 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg brugte Findservice.dk til at finde…

Jeg brugte Findservice.dk til at finde en maler og blev positivt overrasket over, hvor nemt det var. Jeg fandt faktisk et firma, jeg kendte i forvejen, men som jeg helt havde glemt – og det var præcis det rigtige valg. Tjenesten gjorde det hurtigt og overskueligt at finde frem til pålidelige håndværkere, og jeg endte med god service og flot resultat. Kan klart anbefales!

July 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg brugte FindService.dk til at finde…

Jeg brugte FindService.dk til at finde et firma, der kunne hjælpe med istandsættelsen af min gamle lejelejlighed i forbindelse med fraflytning. Jeg fik hurtigt tre tilbud, hvilket sparede mig både tid og penge. Det gjorde det meget nemmere at vælge det rigtige firma blandt mange muligheder. Kan klart anbefales 🙌

May 26, 2025

Take a closer look