Sodemann Industrifjedre A/S Reviews 19

3-star
2-star
1-star

Jeg købte 2 gas-fjedre via nettet

Jeg købte 2 gas-fjedre via nettet, som jeg troede skulle have kraften 100 N, men det viste sig at være for lidt. Selv om Sodemann klart siger, at man ikke kan returnere gasfjedre, hjalp de mig ub. med at øge kraften til 175 N (ved fremmøde), som var perfekt. Fantastisk service, som de absolut ikke var forpligtet til.

March 25, 2026

har 2 gange bestil fasfjedre

har 2 gange bestil fasfjedre, og de fungerer bare max. sidste gang havde jeg kludret i bestillingen, og ringede derefter til dem, de var rigtig flinke og løsningsorienteret.
tak for fin service ✔

December 18, 2025

Hej Patrick

Tak for den rigtig fine anmeldelse. Det er godt at høre alt fungerer som det skal - hele vejen rundt :)

Mvh.

Bedre service findes ikke

Bedre service findes ikke. Sjældent har jeg oplevet så venlige og imødekommende medarbejdere, også selvom odren var på 150 kr. Stor ros herfra.

May 16, 2022

Hej Bo

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre!

Mvh.

December 19, 2021

Hej Lars
Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre din ordre kom hurtigt frem.

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt

Elendig oplevelse med kundeservice

__
Det kan være du mener, at det er god service at I gik med til at dække halvdelen af den åbne pose - det havde det også været hvis I havde gjort det uden noget. Nu er det dog sådan, at JEG måtte henvise til købeloven om nethandel, da I ikke ønskede at dække noget som helst. Herudover må vi også være dybt uenige om, hvad "tydelig brug" er, da den ikke har været andet end pakket ud - aldrig monteret.

Yderligere var der JERES rådgiver der mente dette var den korrekte størrelse da jeg henvendte mig og forklarede jeg ikke vidste ret meget om det.

I kan sidde over fredagsøllen og klappe hinanden på skuldrende ligeså meget I vil - i sidste ende forsøger i at omgåes købeloven.

April 16, 2021

Hej David
Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi går altid op i at servicere vores kunder på en god og fair måde.

I dit tilfælde havde du bestilt 2 stk. køkken-gasfjedre, som desværre ikke fungerede i din konstruktion pga. længden.

Varerne blev sendt i hver sin forseglede pose. Ved bestillingen accepterede du vores salgs- og leveringsbetingelser, hvori vi gør klart, at vi ikke modtager varer retur der har været ude af den forseglede pose. Dette stod også på den seddel der er vedlagt pakken.

Du angiver på retursagen, at den ene pose er brudt. Efter lidt frem og tilbage, går vi med til at yde en fair service og tage begge dine fjedre retur, Vi aftaler at kreditere varen i ubrudt pose 100% og den anden 50%.

Da vi modtager dem, er den ene fjeder og end-fitting tydeligt mærket af at have været brugt. Vi vælger dog stadig at kreditere dig 100% på varen i den ubrudte emballage og 50% på varen i den brudte emballage.

Vi mener derfor vi har ydet en god og fair service overfor dig og er ærgerlige over at du ikke har samme oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Super service - jeg skulle bruge nogle fjedre til mine køkkenlåger af ældre dato, hvor en af fjedrene var brudt sammen i 4 dele.
Jeg fik bestilt nogle fjedre der var for lange - ombytningen til de rigtige var eksemplarisk - super vejledning og så opkrævede de ikke engang fragt for at sende de rigtige (det var ligesom min egen skyld)

January 18, 2021

Hej Bjarne
Mange tak for din fine anmeldelse.
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig tilfredstillende og løse din opgave.
VH Jørgen Sodemann

Rated 1 out of 5 stars

Latterligt at en ny pumpe ikke kan sit…

Latterligt at en ny pumpe ikke kan sit arbejde og knækker efter 10 dage.

Jeg har fortalt dem om mit behov og endte med at købe efter deres anbefaling hvilket viser sig at være forkert. L ortet
gik i stykker og jeg må købe en ny siger de.

fremover handler jeg hos konkurrenten og aldrig dem. Og grundet er mangel på almindelig guide og interesse fra sodemanns side. Jeg endte med en sælger der var fuldstændig blank i situationen og jeg måtte vente vente mens hans skulle tænke sig om 100 gange.

Trist at bliver modtaget af sådan en medarbejder.

May 13, 2020

Hej Ibrahim
Jeg beklager den dårlige oplevelse du har haft, men er nødt til at præcisere nogle af dine påstande.

- Fjederen er købt i Juni måned sidste år. Den ødelagte fjeder var tydeligt ridset og bar præg af at være overbelastet, hvilket kan forklare det afbrækkede gevind.

- Vi kender ikke din konstruktion og har ikke monteret fjederen. Vi vejleder gerne vores kunder, men beslutningen om hvilke fjedre der købes, samt anvendelse deraf, ligger alene hos kunden. Vi kan derfor ikke gøres ansvarlige for evt. misbrug eller forkert montering.

- Vi stræber altid efter at yde den bedste service. Vores medarbejdere er skolede i at vejlede på en kompetent og professionel måde. Nogle tekniske spørgsmål kræver undersøgelse, og kan derfor ikke nødvendigvis besvares på stående fod. Det kræver lidt tålmodighed af kunden, men til gengæld er svaret korrekt.

Skulle du alligevel få lyst til at handle hos os igen, er vi fortsat klar til at yde en god og kompetent service.

Rated 4 out of 5 stars

Super service .. det er helt klart til 5* .. men..

Havde en del problemer med deres hjemmeside lige fra bestilling til betaling .. men altsammen ikke noget en super kontakt og support kan rette op på. Vi snakke her om virkelig god service og for ikke at tale om stemingen omkring det at handle og blive vejledt af personalet fra fjeder.dk - de fortjeren 5* når dere hjemmeside køre 100% ..

January 24, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Super service. Varerne leveret hurtigere end forventet. Kommunikationen med og hjælpen fra salgsmedarbejderen Frederik har været uovertruffen. Med til historien hører at jeg havde bestilt forkert varenummer, men Frederik løste problemet. Sjællen god service, mange tak.

Venlig hilsen, Erik B. Hansen

May 8, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg og hurtig levering

Fandt en erstatning til en defekt "luftfjeder" på denne side.
Bestilt til rimelig pris og levering fra dag til dag.

fjedre.dk er nok mest til professionelle, men virker også fint til private småbestillinger.

i øvrigt første gang jeg har set forsendelsesmulighed "Vandflyver fra Århus til København" :-)

March 14, 2018

Perfekt!

Fantastisk god hjemmeside med masser af nyttig og interessant information. En købsoplevelse så god, at man får lyst til at handle der igen. Rimelige priser - både for fjedrene og for forsendelsen.

May 19, 2017

Lynhurtig betjening

Jeg bestilte 2 gasfjedre kl. 19 30 og der står at hvis man bestiller inden kl. 20 vil det blive sendt samme dag og det gjorde de, modtog pakken dagen efter kl. 11 50 super hurtigt. og nemt at bestille fra deres hjemmeside. super service

October 28, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god hjemmeside, hurtig levering

Det er hurtigt og nemt/illustrativt at finde det produkt, man har behov for på hjemmesiden - virkelig godt. Pakke afsendes samme eftermiddag. Dog er der en mindstepris, så det er surt/dyrt, hvis man som jeg glemmer at få et par småting med i første omgang. Men helt klart et sted at vende tilbage til.

May 10, 2015

Flot service

Vi bestilte i går eftermiddags nogle produkter hos firmaet og er meget overraskede over, at vi modtog dem allerede i dag med posten. Flot service.

March 14, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering

Bestilte en fjeder gennem deres website, og havde den dagen efter. Kom dog til at bestille en forkert, da jeg havde angivet forkerte mål, men de var så flinke at sende en ny uden beregning. Kan kun sige thumbs up for dem!

May 8, 2012

Take a closer look