Jeg har taget en instruktøruddannelse hos Camilla Fjeldsø og deltaget i flere kurser med hende gennem min lokale hundeklub. Camilla formår at kombinere videnskabsbaseret teori med en prakti... See more
Company replied
Vores hund havde en ret uheldig oplevelse med et par løse hunde i skoven, hvilket medførte udfald, snerren og gøen på gåture, når vi mødte andre hunde. Nu har "Av min adfærd"-kurset hos Camilla fjerne... See more
Company replied
Camilla Fjeldsø sørger for kompetent hjælp til dig og din hund. Jeg har både fået træning af hende selv og været med, når hendes dygtige elever skulle bruge hunde og ejere at øve sig på. Uanset... See more
Company replied
Vi har holdtræning, enetræning, hjemmebesøg, telefonkonsultationer, adfærdstime, mv.
Ugletoften 305, 5260, Odense S, Denmark
No recent history of asking for reviews
Jeg fik enetime ved Fjeldsø (Rikke i Årslev), som var til stor gavn i forbindelse med en særdeles krudtet airedalehvalp.
Er derefter fortsat på familiehundehold samme sted - dette tegner også godt

Reply from Fjeldso
Vi havde problemer med at vores hund bed gæster i anklerne. Særligt vores nabo mand var hundens hade gæst. Efter Camillas besøg og træningsplan kan vores nabomand og andre gæster nu komme ind uden bid og vores hund viser gode fremskridt på også at være stille i stedet for at gø🙏🏼
Kan virkelige anbefale Camilla

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Vi har netop afsluttet et individuelt forløb hos Rikke med 5 gange træning og læring. Efter at have trænet et andet sted i en periode og være gået grædende fra træning, fandt jeg Fjeldsø på nettet og det har jeg ikke fortrudt et sekund.
Det præsenterede problem var lineføring, hvor min unghund gik tur med mig og ikke omvendt- det var blevet så stort et problem at gåture ikke var sjove, til gengæld gav de smerter i både ryg og lænd.
Rikke har forløbet igennem været interesseret og lyttende og relevant praktisk orienteret så øvelser altid gav mening og var til at gå til. Samtidig er Rikke smukt formidlende omkring sin udtalte viden og forståelse og jeg må konstatere at min hund nok ville flytte ind hos Rikke hvis muligheden bød sig, hun eeeeeelsker hende!
Gåturene er nu en fornøjelse, det er fortsat en proces, men vi er nået så langt. Udover at gå pænt i snor har vi også fokuseret på andre meningsgivende områder, som har hjulpet os gevaldigt.
Vi fortsætter nu på hold, også hos Rikke, og det ser vi frem til, min hund og jeg
Så tak for dig, Rikke- du får topkarakter herfra, både for faglighed og dit vindende væsen.

Reply from Fjeldso
Vi var startet til hundetræning et andet sted, og var ved at give helt op efter 3 ganges træning. Jeg skrev derfor til Fjeldsø, da det tiltalte mig at man fokuserede på den positive adfærd - og at det lige præcis var adfærd der var i centrum. Og hvor var det heldigt for os og vores hund Balto at vi gjorde det!
Allerede over første mail fra Rikke, blev vi helt trygge I, at her blev vi mødt med brugbare råd og en tro på at hundetræning kunne være sjovt og givende både for hund og ejer. Efter den første enetime med Rikke, hvor vi skulle have en "screening”, kom vi hjem med brugbare tips og tricks. Det kostede en tur i maxi zoo, men allerede inden for det første døgn oplevede vi en markant ændring, da der lige pludselig var tale om mental aktivering. Efterfølgende har vi gået på puppy 2 henover vinteren hos Rikke, og er kun blevet mødt med stor kompetence, forståelse og kommunikation som både hund (men også ejer) kan forstå! Rikke formidler sin viden professionelt og tager sig tid til den enkelte og de problemer man tumler med. Nu hvor vores hund er blevet teenager glæder vi os til at fortsætte på Rikkes hold, så vi med Rikkes kyndige hjælp, skaber den bedste udgave af vores familiehund!
Vi har haft vores hund til 3 af Fjeldsø's kurser plus online kursus plus en hjemmekonsultation. Og der er intet at klage over, det er bare helt utroligt at man kan få alle de redskaber man har brug for, for at få den mest perfekte hund. Vi har fået så meget ud af vores træning i kurserne, og det har lagt så god en base. Hjemmekonsultationen var utrolig dejlig og opklarende, og kom over alt forventning, da vi kom ind på absolut alle problemer og fik værktøjer til hvordan man skal bære sig ad med tingene på en god måde. Vi støtter helt op omkring positiv indlæring og har set det virke og vi kunne jo se resultaterne af disse værktøjer både under træning på baggrund af kurserne, men også under konsultationen, med det samme.

Reply from Fjeldso
Jeg har kendt Camilla gennem mange år, og har i samme periode benyttet mig af hendes store viden og engagement i hunde og deres ejere.
Vi har haft to hunde igennem Camillas butik, og vi fik i begge tilfælde rigtig god rådgivning i øjenhøjde, og uden der bliver stillet urimelige krav til hund og ejer.
Feedback er altid præcis og konkret, efterfulgt af god instruktion, så det er nemt at gå til.
Øvelserne er 100pct fokuseret på positiv indlæring, med belønning i stedet for pisk.
Vi har også haft en sjov oplevelse som deltager i et tv program om hundeadfærd, hvor Camilla var hidkaldt som eksperten, der skulle hjælpe fortvivlede hundeejere.
Camilla og hendes team får min største anbefaling til dig der står og har brug for hjælp til din firbenede ven. Uanset om det drejer sig om basal lydighedstræning eller større adfærdsproblemer.

Reply from Fjeldso
Som elev hos Camilla Fjeldsø har jeg fået SÅ mange redskaber til at hjælpe familiens egne hunde, samt lært hvordan jeg på bedste måde kan videregive min viden til andre skønne hundeejere. Og DET er alle pengene og arbejdet værd.
Jeg elsker at undervise i "hund" og se hvordan hundejerne lykkes med øvelserne og hunde der bliver kreative og elsker at træne fordi de får mere skøn kvalitetstid med deres ejere.
Oveni det, så har et halvt år på specialistuddannelsen givet mig endnu mere forståelse for det med hund og jeg får mere og mere lyst til at sprede budskabet om den gode, positive og sjove træning, som klikkertræning og adfærdsbehandling er - både for hund og ejer.
Jeg glæder mig til endnu et år, hvor vi dykker endnu mere ned i angst og stress hos hunde, samt andre spændende problemstillinger vi kan møde ude i hundehjemmene.
Og så glæder jeg mig til at kunne hjælpe endnu flere med at gøre livet for deres snuder til et rigtig familiehundeliv med kæmpe livskvalitet, så længe de er her. For det har de i den grad fortjent de skønne hunde!
Hos Camilla får man hele pakken og lidt til. Hun sørger nemlig for at oprette kurser der passer efter vores individuelle ønsker for nicher og interesser. DET er fedt og gør bare at ens motivation for at blive en dygtig hundeadfærdstræner stiger.
Jeg er en mega tilfreds og stadigt nysgerrig elev, der glæder sig til at lære endnu mere om adfærd og blive dygtig både på teori, praksis og formidlingen.

Reply from Fjeldso
Jeg kontaktede Camilla Fjeldsø efter i et år forgæves at have forsøgt (via andre adfærdsbehandlere), at få min hund til igen at ville til dyrlægen efter en traumatiserende oplevelse. Camilla tilbød os et ”hjemmebesøg” på sit lækre træningssted i Tommerup. Her mødte jeg en utrolig dedikeret og høj faglig velfunderet adfærdsbehandler (og lige så dedikerede specialist-elever), som virkelig brænder for at hjælpe hunde og deres ejere. Camilla er realistisk og lover ikke guld og grønne skove, og hun fik hurtigt udarbejdet en plan der både er overskuelig for mig som hundeejer, men også opnåelig, da det hele er i små steps – et skridt af gangen. Efter jeg er begyndt at træne ud fra denne plan, har jeg en hund der er meget mere engageret og motiveret for igen at indgå i et samarbejde.
Da min hund er en ulvehund, har Camilla hevet specialiseret viden ind i form af en ulveforsker med stor erfaring i netop min hunds race. For mig vidner det om, at Camilla kender sine egne grænser, og henviser til specialiseret ekspertise, i stedet for at lave overlegenheds fejl.
Hvis jeg har spørgsmål til planen eller oplever noget i forbindelse med træningen, så står Camilla altid klar med råd og støtte. Det giver mig en kæmpe tryghed som hundeejer, at hjælpen ikke er længere end en mail væk. Hun er god til at tænke ud af boksen, og se problemstillingen fra min hunds perspektiv, samtidig med at hun lære mig hvordan jeg skal håndtere de forskellige situationer.
Jeg kan kun give Camilla og resten af Fjeldsø-teamet mine allervarmeste anbefalinger. Takket være Camilla er jeg gået fra fortvivlelse til håb for at min hund igen kan få et godt hundeliv med masser af livskvalitet.

Reply from Fjeldso
Helt fantastisk hvalpetræning - Puppy Program anbefales til alle 😊🙌🏼🐶 Rikke er en fantastisk formidler og vi glæder os til hver eneste mandag ⭐

Reply from Fjeldso
Vi mødte Camilla (og Fjeldsø), da vores hvalp var ca 5 måneder. Vi havde prøvet deres alene-hjemme program uden at det virkede for os. Så vores mistanke om at vi havde alene hjemme problemer blev understreget og vi kontaktede hende. Camilla var sød, forstående og lyttede - og man følte sig på ingen måde dømt! Som vi ellers havde lidt følt andre steder fra fordi alle de råd de gav ikke virkede.. Hun lyttede til alle vores problemer og frustrationer, hvorefter vi så gennemgik alle aspekter (søvn, mad, gåture, aktivering mm) så alt kunne optimeres - ikke kun alene hjemme problemet. Alt blevet gennemgået mens hun var på besøg, og bagefter fik vi også en fin overskuelig skriftlig plan. Alt var bare let og lige til! Vi skulle ikke lave helt tossede øvelser eller omlægge hele vores liv.
Hvis der var noget, kunne man bare skrive og så kunne det rettes ind eller man kunne lige få et godt råd eller beroligende ord med på vejen!
Nu 3 måneder efter har vi en glad hund, som kan være alene hjemme i 6 timer (vi har ikke haft behov for længere) uden nogen problemer. Vi tager vores jakke og nøgler, går ud af døren hvorefter han ligger sig til at sove. Vi kan have god ro i maven, når vi er væk og når vi kommer hjem har vi en glad lille vovse, som tager imod os!
Utrolig dårlig service og alen lang svartid. Der er ingen forståelse at hente, når man har købt et program i dyre domme, som bare ikke fungerer for ens hund.

Reply from Fjeldso
Over en periode på 12 år har vi med 2 hunde gået til træning hos Camilla Fjeldsø - med den første hund i mere end 11 år - ikke fordi vi måtte “ gå klasser om “ 😉 - men fordi vi simpelthen syntes det var rigtig sjovt. Der er altid noget nyt at lære i Camillas hundeunivers, og altid med et mål om, at det skal være sjovt - både for hund og ejer - og “ meget har du budt os “ 🥴😉, men det har virkelig været sjovt. Tak for at vise os en anden slags hundetræning end : sit, dæk, stå.
Hvalpetræningen i Fjeldsø regi giver det bedste fundament til et smukt og fint forhold mellem hund og ejer baseret på tillid, samarbejde og ikke mindst glæde. Der er altid en god stemning - plads til finurligheder og fnis, og samtidig lærer vi rigtig meget - bliver set og hjulpet gennem, videre og i mål med øvelserne.
De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg deltager på Camillas toårige forløb Fra Hvalp til drømmehund og får så meget god hjælp og vejledning til livet med vores lille hvalp, Bob. Camilla er utrolig dedikeret til sit arbejde og os kursister, og hun ryster altid en løsning ud af ærmet, der bare virker, når jeg jævnligt støder på udfordringer. Det bedste af det hele er tilgangen til hunden, hvor vi forstærker den positive adfærd frem for at begrænse den negative med irettesættelser. Det har en utrolig effekt.
Sidst men ikke mindst er det skønt med et onlineforløb, hvor man, selv om man bor langt fra Camilla, kan få al den hjælp, man har brug for, via de ugentlige virtuelle spørgetimer.
Mine varmeste anbefalinger.
Efter at have gået til hundetræning her, brændte jeg efter mere viden.
Så da jeg fik råd, efter Camilla startede op med hundeejeruddannelsen og hundeadfærds- og klikkerinstruktør uddannelsen hoppede jeg på.
Man skal være klar og dedikeret. Men til gengæld, så får man så meget viden og et godt netværk. Det er hunde nørderi på højt plan. Vi lærer ikke kun om adfærd og træning, også foder og hundens bevægelse, ja, vi kommer hele vejen rundt her.
Når man først er landet i dette hundeunivers kan man blive ved, der er altid nyt at lære og fordybe sig i.