Forenede A/S Reviews 37

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hele vejen igennem ublu virksomhed. Viceværter, der forsøger at påtvinge sig adgang til dit hjem for at “holde møde”. Når de laver flyttesyn, foregår det over flere timer. “Smart” af dem at have... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kolding afd. I bedrager, snyder jeres medarbejder. Betaler dem ikke for de ekstra timer de skal blive. Ringer jeres medarbejder op, og beder dem komme og gøre deres arbejde færdíg, SELVOM deres a... See more

Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG bliv ansat af forende, de snyder med ens løn, og kommer med den ene dårlige undskyldning efter den anden, man kan ikke få kontakt med lønkontoerne eller andre relevante personer, Mangler... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Hold dig langt væk fra Forenede Service

Dårlige service du overhovedet kan komme i nærheden af. Flyttesyn foretaget af to mænd fra Forenede Service, der gennem 1,5 time har hånlige, nedladende mm. Efterfølgende er firmaet, herunder direktør Henrik Luxhøi ikke til at komme i kontakt med.

Hold dig langt væk fra dem! Dybt uprofessionel service i alle henseender.

November 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hele vejen igennem ublu virksomhed

“Smart” af dem at have en skjult Trustpilot-profil, hvor de vælger ikke at anvende deres logo, så man ikke kan genkende virksomheden.

Brug for Guds skyld ikke nogen af deres services!

September 17, 2025

Elendig/uprofessionel (lkke uddannet?)…

København, Bispebjerg psykiatri, 2021 og 2-3 år frem:

Elendig/uprofessionel (lkke uddannet?) funktionsleder - der har været nogle stykker over et par år - , som snyder og bedrager med timer/løn/feriefridage, intimiderer/chikanerer medarbejdere og truer med fyreseddel, hvis der opponeres mod urimelige arbejdsforhold samt snyd (tyveri).
Jeg mistænker, at funktionslederne pålægges dette snyderi oppefra, for at holde omkostningerne nede.

Et urimeligt antal ekstra opgaver - samt nedgang i det ugentlige timetal fra 37 til 35 timer - tildeles, hvis man ikke makker ret eller slår sig i tøjret og man ikke accepterer løn-/timesnyd - i min pårørendes tilfælde drejede det sig om 48 manglende overarbejdstimer på en enkelt måned. På en enkelt måned!!!! - grotesk!!!!
Ud af omkring 30 lønsedler blev der fundet markante fejl i alle undtagen 2.

Hvordan en servicemedarbejder på 7 daglige arbejdstimer, pletfrit skal kunne rengøre måske 300-400 kvadratmeter, inklusive gamle og slidte døre samt toiletter fra det forrige århundrede - ja, det går over min fatteevne.

Under mangfoldighedens dække ansættes udlændinge med et dansk niveau som ikke er på et stadie, hvor de er i stand til at gennemskue 3F overenskomsten og lønsedler endsige at gøre anskrig - hvis de gør, mødes de af en fyreseddel.

Jeg har i flere tilfælde måttet assistere min pårørendes kolleger med hensyn til lønsedler og ferieopgørelser som alle var fejlbehæftede - og aldrig til medarbejderens fordel.

Det er tankevækkende, at 3F kender Forenede Service ud og ind med hensyn til time-/lønsnyd, mangel på feriepenge, trusler, intimidering og chikane.

Uanstændigheden og bedrageriet kender ingen grænser.

Til arbejdsgivere i Danmark - stop dog med at acceptere kontrakt med det svindlerfirma. På baggrund af deres billige tilbud, sparkes der nedad og det medfører, at servicemedarbejderne bliver snydt på det groveste for løn, diverse tillæg og feriepenge og at de bliver tildelt et 3-mands område ene og alene. Så sparede man også lige 2 medarbejdere der.
Selvklart vil rengørings standarden således aldrig leve op til det ønskede/forventede niveau.

Hvis man tager et kig på Forenede Service regnskaber over de sidste år, så springer det i øjnene, at bundtallene er blod røde - hvordan løser man så dette problem? Man snyder og bedrager sine ansatte servicemedarbejdere.

Jeg kan derfor ikke angive en specifik dato, da "uregelmæssighederne" har stået på i adskillige år.

March 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Søg aldrig job i dette l****firma

Søg aldrig job i dette l****firma. Gang på gang går de bag om ryggen på mig og ændrer mit mødetidspunkt og giver mig flere og flere timer. Konstant er der nogen der er syge og så skal jeg møde tidligere og lave både mit eget arbejde og de syges arbejde. Jeg er lige blevet vækket af en sms om at jeg skal møde en time tidligere i morgen fordi nogen har meldt sig syg. Jeg blev ansat til at møde kl. 5 om morgenen og have fem timer om dagen. Jeg har efterhånden 10 timer hver dag og møder typisk kl. 1 om natten. Min krop er smadret, jeg lider af konstant søvnmangel, og jeg er syg af stress.

February 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bor i en lejebolig som…

Jeg bor i en lejebolig som administreres gennem jer. Jeg sidder nu om aftenen og ringer til jeres nødnummer, men når jeg trykker på det tal svarende til min landsdel, virker knappen ikke og opkaldet starter bare forfra. Når jeg ringer til den anden afdeling bliver jeg mødt af en flabet medarbejder der ikke kan stille mig i kontakt med den afdeling jeg hører under. Jeg står derfor nu og kan ikke få akut hjælp, hvilket jeg finder under al kritik når det er en del af hvad jeg betaler så tårnhøj husleje for!!! Simpelthen så uprofessionelt

November 14, 2024

Kanon

I forbindelse med en korrigende handling i Lyngby Søpark, Kongens Lyngby fik jeg en fantastisk service fra Morten Lockenvitz. Iøvrigt er det godt have arbejde der leveres.

Kurt Bech, Kongens Lyngby

October 23, 2024

Jeg arbejdede hos Forenede Service

Jeg arbejdede hos Forenede Service. Vores Serviceleder Jette Damgaard var en leder der brugt sin magt over medarbejdere. Hvis man har brug for rengørings artikler, så tage det 4 månede før vi fik det. Hver gang vi ringede til hende, der er altid undskyldninger. Hun kommunikere ikke med medarbejdere. Hun giver ingen information, hvordan man skal arbejde i ferien. Hvis du har børn, og skal til forældre møde, så får du ingen fri.
Hvis en medarbejder siger til hende hvad de synes, hun fyre dem med det samme.
Jeg arbejder i Morud skole-Fyn. Vores pedalen fra skole kunne ikke kommunikere med hende.
Det var julen perioden. Firmaet har givet chokolade til hende at hun vil uddele til medarbejder. Hun fortalte til den anden Service medarbejder at ingen der fortjent, og har beholdt dem.
Før hende vi havde en fantastisk Service leder. Hun altid har lavede kurser til medarbejdere , men Jette Damgaard aldrig.
Jeg synes hun har ingen kompetence at arbejde med folk.
Jeg kigger på jobindex, hele tiden hun fyr folk, og bagefter søger ny.
Til Forenede Service hun give en dårlig reputation.

May 14, 2024

Meget ringe arbejdskvalitet

Jeg var klar på et nyt og spændene job, men må desværre ærgre mig over den ringe arbejdskvalitet. Jeg indgår en aftale med en leder om, at jeg skal være vikar i en ferie, og der er brug for min hjælp hele ugen. Jeg går og venter mandag, tirsdag, onsdag og torsdag ringer telefonen omsider. Jeg får en vagt fredag morgen, hvor jeg skal gøre rent i to hele timer. Jeg møder op kl 05:00 som aftalt, og skal gøre rent med en anden på området. Det bør siges, at vi er begge ufaglærte. Vi går ind og ser på stedet sammen med lederen, hvor vi får fortalt hvad der skal gøres rent. Vi bliver også informeret om, at der ikke har været gjort rent hele ugen. Vi skal dermed klemme en hel uges rengøring ind på to timer. Ingen af os kender stedet i forvejen, og jeg vil skyde på at stedet ville havde haft brug for det dobbelte mængde tid til rengøring, som minimum. Derudover bliver jeg først flere uger efter informeret om, at min kollega og jeg har fået klager over at rengøringen ikke har været i orden. Dette er noget jeg bliver fortalt af en anden medarbejder, og ikke af nogen af mine mange ledere. Så for at opsummere, jeg blev lovet en masse timers arbejde som jeg aldrig fik, jeg bliver som ufaglært behandlet som en faglært. Jeg får på ingen måde givet den passende mængde tid til det arbejde der forventes af mig, samt får klager over mit arbejde uden at få det kommunikeret korrekt videre til mig personligt. Jeg vil derfor ligesom de mange andre der har bedømt Forenede A/S her på trustpilot, på ingen måde anbefalde et samarbejde med dem. Havde trustpilot inkorporeret funktionen 0 stjerner havde de fået det, men 1 var det laveste jeg kunne bedømme.

November 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt Firma, hold jer væk.

Jeg ville stærkt fraråde at arbejde for Forenede Service. Jeg blev ansat som rengøringsassistent og jeg så frem til et godt samarbejde, man finder dog hurtigt ud af at der overhovedet ikke er overblik over hvad dine konkrete arbejdsopgaver er, og de laver om i det som det passer dem og ikke hvad I aftalte. Jeg fik simpelthen så mange instruktioner og ændringer på det ene og det andet, og kommunikationen vaklet stærkt. Når man så konfrontere dem påstår de at det har de aldrig sagt og ligger en opsigelse oven i. De tager ikke nogle former for ansvar og kommunikere overhoved ikke med deres medarbejdere, i stedet ligger de en pludselig fyreseddel uden begrundelse eller svar. De påstår at du ikke har gjort det godt nok, at du har fået flere mundtlige advarsler, men det kan du ikke helt forstår for når du har fået besøg fra Forenede Service har du fået ros og der har de sagt det modsatte? Oven i det kan i godt forvente at de ligger din løn ud for hvad de mener du skal have og ikke hvad du er berettiget til. Samt feriepenge tager en uhyrlig lang periode at blive udbetalt, hvis overhovedet.
Det skal understreges at hvis du alligevel vælger at arbejde for forenede service så få for dælen alt på skrift, de vil benægte så langt det rækker dem og det ikke for sjov at der er så mange der skriver det samme herinde, samt flere artikler på deres ekstremt skumle firma. Hvis jeg kunne give Forenede Service minus stjerner ville jeg, de giver ikke en god oplæring og brokker sig til alle andre end dig når de mener det ikke er godt nok det du gør og skyder altid bare skylden videre på nogle andre. De snyder i løn, arbejde, tid og kræfter. Du kan også se frem til massere af overarbejde, men det vil de helst have du holder for dig selv og det skal du selvfølgelig heller ikke have løn for.

November 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er glad at arbejde hos FS

Jeg er glad at arbejde hos Forenede.
Jeg er nu ansat i 4 år som rengøringsassistent og kan ikke sige noget dårligt om virksomheden!
Nej, jeg få ikke penge eller noget til den her bedømmelse. Det er præcis min egn mening og min erfaring.

October 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG bliv ansat af forende

Mangler løn for MINDST 20 timer, det er fuldstændigt uhørt at behandle sine ansatte på den måde .

Hold jer langt væk ……

September 11, 2023

Forenede care

Forenede care
Et danskejet familie virksomhed der har fødderne inde mange steder de ikke burde fordi de simpelthen moralsk ikke magter opgaven
De går under mange navne alt efter hvad de specifikt yder..eks Forenede Care plejehjem...Forenede as osv
Her er kun ansat rygklappere for ledelsen
Arbejd aldrig for dem...De er ikke opgaven voksen eller bevidst
De snyder i løn...så det basker
Stort set alle fagforbund kender Forenede Care på lønsager
Deres motto er benægt benægt benægt
Derudover er der et helt særligt dårligt arbejdsmiljø og ledelse der tilsammen sørger for at holde Forenede Care ude af kritik ved at sørge for at komme af med dem der konfrontere dem på det humbug de går og laver
Skal du have dine feriepenge ud tager det dem uhyre lang tid hvis overhovedet hvor andre levere indenfor 3 dage
Hold jer langt væk fra denne virksomhed
Jeg opsagde selv min stilling og kommer aldrig igen med noget med deres navn på

June 1, 2023

venlig arbejdsplads

Jeg er glad for at arbejde hos Forenede. Her er en god stemning, og medarbejderne bliver behandlet, som de skal. Der er ingen ideelle arbejdsgivere, men jeg kan med al ansvar sige, at jeg ikke har haft et så fint job som i Forenede Service i lang tid.

August 17, 2023

Arbejdt ALDRIG for dem

Forenede Service i Billund lufthavn.
Skulle have taget anmeldelserne herinde alvorligt.
Dårlig ledelse, dårlig behandling af personale og man kan ikke stole på dem. Smider ekstra opgaver på som det passer dem selvom assistenterne allerede løber med 100 km i timen. Bemander alt for lavt og servicelederen derude har ingen erfaring fra rengøringsbranchen så hun er totalt uviden om alt. Hun er dog god til at klynke over hvor hårdt det er for hende og ansætter veninder til at overvåge assistenterne.
Et helt igennem forfærdelig firma så hold jer langt væk fra F.S i lufthavnen så længe de har kontrakten på rengøring af terminalen.

July 3, 2023

Dårligste arbejdsplads!!

Dårligste arbejdsplads, dårlig ledelse og snyd i løn.

Jeg har arbejdet i forenede service i Ballerup afdelingen. Det værste sted jeg nogensinde har arbejdet uden tvivl.
Jeg blev ansat i februar 2023, allerede i min første løn var der noget der ikke så rigtigt ud.
Så fik jeg min 2. Løn, men manglede bare lige løn for 37 timer… når man så konfrontere sin leder med det modtager man en fyreseddel og intet svar.
Så konfrontere jeg min leders leder, hvor der bliver lagt på, når man spørger “for meget” indtil min manglende løn.
Uden tvivl den DÅRLIGSTE arbejdsplads. Man bliver snydt og behandlet rigtig dårligt. Gør jer den tjeneste og hold jer helt væk fra dem.

February 20, 2023

Is this your company?