Freshsushi Reviews 18

2-star
1-star

Favorit lokal sushi

Kanon sushi hver gang!
Både som take away og deres All you can eat skuffer aldrig!
Og så tager de forbrugsforening på hele 10%

April 25, 2023

Reply from Freshsushi

Tak for din fin anmeldelse Boris, vi er stolt af at kan levere god sushi til dig :-)

Rated 1 out of 5 stars

Halvanden times ventetid på kedelig mad

Fresh Sushi har i årevis været min yndlings-sushirestaurant i København - sødt personale, hurtig betjening, god og lækker sushi. Men mit seneste besøg var alt andet.

Vi ventede i halvanden time (!) på maden, som var kold og kedelig, da den endelig kom, og noget af bestillingen manglede. Det eneste gode, der er at sige om den, var, at kødbollerne og forårsrullerne var gode og rygende varme og kom efter "bare" 40 minutter.

Vi havde bestilt on demand og kunne derfor have bestilt mere til samme pris - men havde ikke lyst til at vente endnu mere, så vi gik halvsultne hjem.

Det er desværre sidste gang, jeg besøger Fresh Sushi.

February 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super hyggeligt sted og god sushi.

Super hyggeligt sted og god sushi.
Vi har spist på Fresh sushi ofte i de sidste 3 år, og dette er bestemt vores yndlings sushi restaurant på Amager.
Maden er meget rar, personalet venligt og atmosfæren hyggelig og jordnær. Jeg vil anbefale 100%.

August 18, 2021

Reply from Freshsushi

Tak for de fine orde Laetitia :-)

Sushien var ikke frisk

Sushien var ikke frisk. Havde bla bestilt crispy ebu tempura, som den var iskold, dejet og med en hinde på siderne, som var den skåret for flere timer siden og ligget på køl..
OBS! Min datter kastede op hele natten, efter at have spist ruller med California.

September 18, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Efter at have set den 1 stjernet…

Efter at have set den 1 stjernet anmeldelse, var vi lidt i tvivl om vi skulle tage derhen. Vi har dog oplevelsen af at Kasai, som var vores tidligere foretrukne på Amager, er faldet lidt i kvalitet. Derfor valgte vi alligevel at prøve og vi blev bestemt ikke skuffede.

Frisk, lækker sushi i kombination med god, smilende og hurtig service. Det er helt sikkert vores nye favoritsted på Amager :)

December 11, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ringe betjening og laaang ventetid!

Ringe betjening og laaang ventetid!! Vores familie på 4 (2 voksne og 2 børn12+17år) bestilte en menu hvor bordet har 5 runder(bestillinger) til en fast pris. Da der var gået over 2 timer havde vi endnu ikke fået resten af bestillingen fra runde 1. I ventetiden blev vi end ikke tilbudt drikkevarer. Da jeg henvendte mig ved disken, stod én før mig og klagede over ventetiden og hende der stod bag mig beklagede sig over det samme. Hun havde dog kun ventet én time! Vi var der fredag 28/9 kl. 1900 og det er mig ubegribeligt at det er muligt at komme på en restaurant, hvor vi efter 2 timer og 15 minutter stadig ikke er mætte. Da der var gået godt en time fik vi fat i tjeneren for at påpege at vi manglede resten i runde 1. Hun ville lige hente resten... 20 minutter efter så konen at medarbejderen sagde farvel til sine kollegaer; UDEN at have serveret resten af den mad som hun havde lovet!
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, så dér sætter vi aldrig vores ben igen.
Et par simple forslag til forbedring.
1. Når det er weekend og især op til den første i måneden (folk har jo lige fået løn), må der forventes en større mængde kunder. Sæt dog mandskab på i forhold til dette.
2. Når der er så lang ventetid, så tilbyd kunderne noget at drikke, evt nogle snacks.
3. Undlad at lade personale gå hjem kl. 2100, når restauranten er stuvende fuld med ventende gæster.
4. Hold gæsterne orienteret om situationen. Vi kan sagtens forstå hvis der er sygdom eller en lignende udforudset situation.
Jeg giver én stjerne fordi jeg SKAL give én for at indsende!
Det burde have været minus 5 stjerner

October 10, 2018

Kære Filip

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Mange tak for din anmeldelse af vores restaurant, som jeg dog finder lige hård nok, da du har undladt at fortælle nogle vigtige fakta.

Mht. dine konkrete klagepunkter har jeg følgende kommentarer.

1. Vi havde fuldt mandskab på den 28/9. Vi går meget op i at sushi skal være frisk lavet, dvs. alle vores sushi bliver først lavet når du har foretaget bestillingen. Derfor vil der være lidt ventetid på, specielt når der er mange kunder der ikke havde bestilt bord i forvejen.

2. Da du allerede har bestilt drikkevarer og snacks er inkluderet i den menu du har bestilt, giver det ikke meget meningen for os at tilbyde dig noget gratis drikkevarer og snacks. Istedet har du fået:
a. Rabat på din regning
b. Lov til at tage en masse sushi med hjem, da I havde travlt og skulle hjem, hvilken ikke er noget vi normal giver lov til

3. Alle vores medarbejder var på arbejde helt frem til lukketid (kl. 22:00), så du må have forvekslet det med noget andet.

4. Vi holder altid vores gæster orienteret omkring situationen, mange af vores gæster den samme aften havde haft en god aften.

Mange hilsner
Yue
Fresh sushi

Verdensklasse

Her får man altid verdensklasse sushi til gode priser. Absolut værd at anbefale til enhver der er glad for sushi!
Jeg elsker deres sushi "on-demand" koncept

Husk at bestille bord, da der ikke er særlig mange pladser, og der tit er mange mennesker :)

January 3, 2015

Fantastisk sted

Bedste sushi til prisen. Det er ikke lige så "liret" som fx Sticks, men smagen er lige så god! Deres "on demand"-koncept er genialt. Mit favorit sushi-sted!

January 1, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Altid frisk sushi og lige så frisk betjening

Dette steds eneste minus er, at det kan være lidt svært at finde, eftersom det ligger godt gemt ude på Amager.
Men bortset fra det, elsker jeg at komme der.
Deres sushi on demand er bare den bedste idé, og det er SÅ frisk og lækkert, og alle der arbejder der er virkelig søde.

June 2, 2014

Take a closer look