See what reviewers are saying
Wat een super vriendelijke eigenaar! Eerst via telefonisch contact zeer vriendelijk geholpen. Er werd echt met me meegedacht en heel goed advies gegeven. Vervolgens werd het bezorgd door hem zelf, en... See more
Anderhalve week geleden iets besteld
Anderhalve week geleden iets besteld, nog steeds niet ontvangen. Reageert niet op e-mail, Whatsapp of telefoon. Waardeloos bedrijf!
Ik heb een beschadigd product…
Ik heb een beschadigd product ontvangen. Ondanks meerdere e-mails heb ik geen enkele reactie van de klantenservice gekregen. Dit vind ik zeer slechte service. Op basis van mijn ervaring raad ik anderen niet aan om hier iets te kopen.
Product niet geleverd
Product niet geleverd! Meneer na vele malen bellen aan de lijn gekregen, agressief niet meedenkend, schuld bij PostNL leggen. Hij ging het uitzoeken, daarna niks meer van gehoord! Oplichter koop hier je spullen niet!
Wij hebben vijf emmers met Pireco…
Wij hebben vijf emmers met Pireco SolVital besteld en beschadigd geleverd gekregen. 2 emmers waren kapot waardoor de inhoud in en uit de doos is gelopen.
FT Products gebeld en zei reageerde klantonvriendelijk en legde het probleem bij ons neer: zij konden er niets aan doen.... Op een mail met foto's wordt niet gereageerd.
Wat een super vriendelijke eigenaar!
Wat een super vriendelijke eigenaar!
Eerst via telefonisch contact zeer vriendelijk geholpen. Er werd echt met me meegedacht en heel goed advies gegeven. Vervolgens werd het bezorgd door hem zelf, en bleek dat ik nog een deel vergeten was te bestellen. Dit had hij ook bij zich gelukkig .Heel fijn dat ze zo behulpzaam zijn! Zeker 5 sterren waard! Top bedrijf!
Super service
Super service! Ik had een mailtje gestuurd met het verzoek om een reactie en ik werd direct teruggebeld. Ik ben geweldig geholpen. Complimenten voor de service.
Bizarre ervaring
Leverde niet goed functionerende producten. Reageerde tot tweemaal toe niet op mijn e-mail met het verzoek tot retournering. Nam wel de telefoon op, maar stond mij onbeschoft, bijna sarcastisch te woord. Begon dreigende taal uit te slaan nadat ik aangaf over mijn ervaringen een review te plaatsen. Bizarre ervaring, nooit eerder meegemaakt.
Elho potten
Al een aantal keren besteld (vooral grotere aantallen Elho potten antraciet) en dat is steeds goed bevallen. Vandaag ook even advies gevraagd, eigenaar heeft veel ervaring en is altijd bereid om even mee te denken, erg aardig.
Ik kreeg iets anders dan besteld
Ik kreeg iets anders dan besteld, de specificaties bleken fout vermeld te staan op de website - dat was niet mijn fout. Ik wilde daarom de order kosteloos terugsturen. Op mails werd maar niet gereageerd. Daarna gebeld, hij moest er eens over nadenken en zou me terugbellen de week erna. Dat is niet gebeurd. Vervolgens weer gemaild, geen reactie. Het loopt nu al twee maanden. Ik geef het maar op en neem mijn verlies.
Is denk ik een goede shop als het goed gaat, maar als er iets misgaat, dan moet je hier niet wezen :-(
Hele professionele en vriendelijke…
Hele professionele en vriendelijke eigenaar. Nam ruimschoots de tijd om mij advies te geven. Ik bestel hier de volgende keer weer. Hartelijke groeten, Annelies
Moeilijk contact
Product op 5 mei besteld, laat geleverd op 12 mei, herhaalde malen contact gehad met FTproducts, mails werden niet beantwoord, telefonisch wel contact (meestal voicemail) Schuld werd op Postnl gestoken. Eind goed al goed, had mijn product wel reeds elders aangekocht omdat ik het dringend nodig had.
Prima webshop
Voor mij een onbekende webshop met goede prijzen. Bestelling, verzending en ontvangst helemaal prima. Zou hier weer bestellen.
De eerder gestuurde zaden met korte tot…
De eerder gestuurde zaden met korte tot zijn teruggenomen en vervangen door nieuwe met goede datum. Dat noem ik goede service
Had in een tijdbestekeerlijk bedrijf van enkele…
Had in een tijdbestek van enkele minuten 2 verschillende producten besteld en ergo tweemaal verzendkosten betaald. Spontaan betaalde FT Products eenmaal fde verzendkosten terug. Topservice !
snelle levering voor een goede prijs
De item op de juiste tijdstip…
De item op de juiste tijdstip ontvangen. De pakje was zeer goed verpakt.
BEDANKT
Bedrijf levert oud zaad van Buzzy Organic
Ik was opgelucht na wat reviews gelezen te hebben, dat mijn pakket met Buzzy Organic zaden de dag na de bestelling werd geleverd. Alleen toen ik de houdbaarheidsdatum op de zakjes ging controleren, bleken er 6 zakjes tot juli 2024 "goed" te zijn, 13 nog maar tot juli 2025 goed te zijn, 5 tot 2026 en maar 1 tot 2027. Bovendien was er bij de meeste zaden tot 2024 geprobeerd de datum onleesbaar te maken!!
Product was stevig ingepakt en werd…
Product was stevig ingepakt en werd snel geleverd.
Binnen 2 dagen telefonisch gereageerd…
Binnen 2 dagen telefonisch gereageerd op mijn vraag via mail, 2 dagen later geleverd en ook nog zoals beloofd: ziet er prima uit: voederstammetjes!
prima website goede prijzen en snel…
prima website goede prijzen en snel geleverd
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.