Ny info i sagen, firmaet har ikke længere et gyldigt cvr nummer, har tjekket det op på cvr register. Så det løb er jo nok kørt.
See what reviewers are saying
Jeg skrottede min bil hos Særslev Autogenbrug den 15. november, og i dag er det den 8. december – jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg har ringet til dem fire gange, og hver gang får jeg ent... See more
ADVARSEL! ADVARSEL! ADVARSEL! ADVARSEL! Jeg brugte Fyns Autogenbrug til at skrotte min bil. Der gik først 20 dage uden at høre noget som helst. Ringer til dem og Jesper siger der går et døgn. 14 d... See more
Venligt personale, der altid er i godt humør uanset, hvor travlt de har. Meget professionel i proceduren og vejledning ang metaller og priser på det forskellige. Jern, kobber, messing, rustfrit stål... See more
Written by the company
Vi skrotter din bil og køber dit jern, kabelskrot og dine metaller. Få kr. 3.700 for din skrotbil når du selv leverer den hertil og kr. 3500 når vi henter den for dig. Vi straksafregner altid til din konto, inden du kører herfra. Vi straksafregner også ved afhentning. Dette sker når vores chauffører ankommer her på pladsen med din bil. Nogle gange skal de hente en bil mere på vejen inden de når hertil pladsen, og så kan du opleve der går et par timer. INGEN gebyrer for oprettelse, afmelding eller hjælp til godkendelse. Vi tager os af det hele for dig, og hjælper dig nemt og sikkert gennem skrotningen af din bil. Køb af jern, metaller og kabelskrot Du er altid velkommen her med dit jern, kabelskrot og dine metaller - uanset om du kommer som privatperson eller virksomhed. Vi straksafregner altid til din konto, inden du kører herfra. Vi har både brovægt og mindre vægte til afvejning. Hvis du ikke har mulighed for at indlevere selv, sender vi gerne vores lastbilkran afsted. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe og få dagspriserne oplyst. I perioder har vi travlt på telefonerne og i ekspeditionen, men så ringer vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at skrive til os på fynsautogenbrug@gmail.com. Vi glæder os til at servicere dig :-) Mvh Fyns Autogenbrug 25 62 01 13
Kirkevej 23, Særslev, 5471, Søndersø, Denmark
- 25620113
- besked@fynsautogenbrug.dk
- www.fynsautogenbrug.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Ny info i sagen
Så det løb er jo nok kørt.
Efter 2 måneder har jeg stadig ikke…
Efter 2 måneder har jeg stadig ikke modtaget min penge, kan IKKE ANBEFALES!
ADVARSEL!
ADVARSEL! ADVARSEL! ADVARSEL! ADVARSEL!
Jeg brugte Fyns Autogenbrug til at skrotte min bil. Der gik først 20 dage uden at høre noget som helst. Ringer til dem og Jesper siger der går et døgn. 14 dage igen, og pengene er stadig ikke kommet. Jeg vælger at køre derud og hente mine penge. De sidder 4 mand og mener at jeg er truende og ringer derefter til politiet.
Det er så hvad mand kan forvente. en politianmeldese og ingen bil... de burde lukkes.
Jeg skrottede min bil hos Særslev…
Jeg har ringet til dem fire gange, og hver gang får jeg enten en bortforklaring eller et løfte om, at “pengene er på vej”. Alligevel sker der absolut intet.
Det her er simpelthen for dårlig service. Når man skrotter sin bil, forventer man, at tingene bliver ordnet ordentligt og inden for rimelig tid – ikke at man skal jagte dem i næsten en måned for at få udbetalt noget så simpelt som skrotprisen.
Jeg kan desværre ikke anbefale Særslev Autogenbrug på baggrund af min oplevelse.
En af de mest dårlige ophug man kan…
En af de mest dårlige ophug man kan opleve 0/0 jeg har ogse hørt at de gang med endnu konkurs
Super service og professionelt firma!
Jeg er meget tilfreds med deres arbejde. De leverer altid professionel service og gør et fantastisk stykke arbejde.
Falsk reclame poFacebook
Den 27. maj, efter at være blevet overbevist af deres Facebook-side om, at de tilbød 3700 på biler, der blev taget til dem, blev jeg narret, så løb væk fra dem folkens.
Vi aflevere metalskrot for 360kr og…
Vi aflevere metalskrot for 360kr og efter 1 uge havde vi stadig ik fået pengene skrev en mail nu der gået over 1 måned og vi har hverken fået pengene eller svar på mail
Useriøst fjols...
Hvis man virkelig vil bruge en ærlig og seriøs skrothandler så lad for guds skyld vær med at ringe til Jesper - Fyns Autogenbrug. Vi har afleveret en skrotbil i marts. Pengene fra Staten er kommet for længst. Det kan man desværre ikke sige om de penge Jesper skal udbetale. Da jeg ringede til ham i starten af denne uge så var hans besked at han netop lige sad i de her dage og ordnede det hele. Vi har fået afhentet en del skrotjern. Her hører vi intet om hvor meget der er afhentet. Jeg har ringet 4 gange for at høre om mængden. Efter en måned skulle han lige finde vejesedlerne og ringe tilbage. Jeg hører intet. Så ringer jeg igen hvor han nok lige skal finde ud af det og ringe tilbage. Hører intet. Ringer igen, hvor han har fundet sedlerne men ikke lige er på kontoret. Men lover at ringe. Hører intet. Ringer igen hvor han siger at han har regnet det sammen, men ikke lige er på kontoret. Han er i den anden ende af pladsen. Han lover at ringe tilbage. Men han må åbenbart ikke være kommet tilbage fra den anden ende af pladsen endnu !!! Det er også påfaldende at når man ringer for at rykke for penge, så har han meget svært ved at høre noget i telefonen på grund af dårlig forbindelse. Når man ringer for at bestille afhentning af jern så er der en fantastisk forbindelse og han kan høre det hele. Så hold jer langt væk fra det fjols. Find et seriøst firma i stedet for. Og til Fyns Autogenbrug vil jeg da opfordre jer til kraftigt at rette jeres beskrivelse af firmaet til. Det virker mest som noget i bare har taget fra et andet skrotfirmas firmabeskrivelse. For der er da intet af det der står som i på nogen måde lever op til!!!
Hold nu kæft en dårlig oplevelse skulle…
Hold nu kæft en dårlig oplevelse skulle have skrottet min fars gamle bil den tog de glædeligt imod fik også pengene fra staten Men har nu gået i 14 dage og ventede på de sidste penge fra Fyns Autogenbrug har ringet et par gange enten har de meget travlt eller er de syge sætter to tre mand på kontoret kan det ikke gøres bedre eller i det mindste kom med en bedre forklaring det er sgu useriøst
Mage til useriøst firma skal man længe…
Mage til useriøst firma skal man længe lede efter. Dukker ikke op til en aftale og bagefter kan man rykke for svar mange gange og intet hører man. Får beklagelse fra en telefonpasser med beskeden 'Det er ikke mit firma - jeg kan ikke gøre noget' og chefen magter ikke at ringe tilbage. Smid af ens tid
Super nemt og hurtig
Super nemt og hurtig, 100% ærlige mennesker.
Jeg er super tilfreds med dem, selvom der var sygdom kom de stadig.
Venlig betjening
Venlig betjening. Hjælp til sortering af metaller selv ved små mængder.
Super service.
Bilen afhentet i indkørsel.
Nem afmelding/skrotning.
Fantastisk kundeservice.
Lækker og venlig service
Danmarks bedste service
Altid venlige folk man møde og en super god service.
Kan anbefaledes
God service og flink personale.
God service og flink personale.
Vil helt klart anbefale at få skrottet bilen der eller aflevere dit gamle jern
5 stjerner herfra😊
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening - og et godt grin på en ellers trist og kedelig dag.