Trevligt kaffe besök fast det inte blev ett köp.
Toppen upplevelse, trevligt bemötande hela vägen samt att de verkligen tog sin tid att berätta om objekten och deras hall. Rekommenderar starkt vid köp av bil.
Välkommen till Garage 11! Vi säljer och tillhandahåller begagnade sportbilar där vårt fokus är riktat mot Porsche 911 - Köp din drömbil hos oss!
Sweden
Jag köpte min bil hos Garage 11 i Mars 2025 och jag har inte fått annat än väldigt bra bemötande och bra hjälp på vägen. Jag är väldigt nöjd med min upplevelse. (Observera att man måste boka tid om man ska dit)
Definitivt en säljare att hålla sig borta från. Jag åkte från Stockholm till Malmö för att köpa en bil. Kamerorna på bilen jag köpte för cirka tre veckor sedan var trasiga. När jag kontaktade dem sa de till mig att om du kommer till Malmö så hjälper vi dig, annars kan vi inte hjälpa dig någon annanstans i Sverige. De säger åt mig att komma 65 mil och det är det enda sättet de kan hjälpa mig. De ger helt värdelösa förslag eftersom de vet att jag inte kommer tillbaka efter 1300 km. Kort sagt, de hjälper dig inte efter försäljningen och om det är något problem med din bil är du helt ensam.
Riktiga skojare samt oseriösa bilhandlare som inte väljer uppfylla kundens krav för mer info angående bilarna. Man har blivit bortkopplad och ej informerad någonting kring fordonet man är intresserad . Ytligare tidsbokning där bilhandlarna inte svarade och åkt onödiga 4 timmar bort där man blev lovad att visa upp fordonet !
Under all kritik.
Körde 30 mil enkel väg för att kolla på en bil när vi kommer fram dörren är låst efter 10 minuter knackade i regnet kommer ut en riktigt otrevlig o säger nej ni får inte komma in det är endast tidsbokning och vägrar släppa in oss vi står ute i regnet vi försökte förklara situationen att det står värka på hemsida eller på annonsen men vi var inte välkomna in och hon bara smällde till dörren🤮🤮💩
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.