Gazellos

Rated 2 out of 5 stars

Irritation og mangelfuld kundeservice.

Jeg har oplevet problemer med misinformation omkring fragt og trods flere emails (der kun bliver besvaret, når jeg skriver dem som en ny mail og ikke når jeg blot besvarer en mail) og billeddokumentation, er det åbenbart håbløst, at forstå det jeg skriver.

Jeg lagde varer i kurven, således at det tydeligt fremgår af hjemmesiden, at jeg nu har opnået fri fragt. Når jeg går til kassen, står der igen at fragt med GLS koster 0kr, men når jeg skal vælge udleveringssted, står der 39kr. Disse scenarier opstår uanset om beløbet er under eller over 500kr, også efter rabat er fratrukket.

Gazellos forholder sig ikke til at de misinformerer, men bliver ved med at svare mig at fragt er gratis ved køb over 500kr...

June 22, 2019

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra
Super god service fra start til slut. Skrev til dem søndag eftermiddag og fik svar med det samme. I dag har jeg modtaget min kjole.
Super god og hurtig service, og bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der 💜

May 7, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl den bedste service jeg…

Uden tvivl den bedste service jeg nogensinde har mødt. Der blev sendt en forkert farve kjole til mig og da jeg sendte mail til gazellos om problemet gik der 2 minutter og jeg blev ringet op. Jeg fik straks sendt en ny kjole. Det har virkelig været en god oplevelse at handle hos dem. De får de bedste anbefalinger fra mig af 🤗

June 22, 2018
Rated 5 out of 5 stars

En super fantastisk service fra start…

En super fantastisk service fra start til slut, hurtig svar og en personlig håndskreven hilsen med levering, det er totalt god stil i mine øjne;-) Jeg er så glad for tøjet jeg har modtaget og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet her. I får et stort 5 tal fra mig og de bedste anbefalinger:-)

April 12, 2018

LOVE this webshop <3

Super lækkert tøj, gode priser, fantastisk god service og mega hurtig levering - min bestilling ankom dagen efter!
LOVE this webshop <3

November 17, 2017

FREMRAGENDE !

Jeg kan varmt anbefale "GAZELLOS". Personlig, og tillidsvækkende betjening, samt hurtig ekspedition af ordrer. Høj service og pengene tilbage og en ny vare (gratis), i forbindelse med e, fra Gazellos side, uforskyldt reklamation. Hurtigt svar fra firmaet ved henvendelse. Det er ikke sidste gang jeg handler dér.

October 4, 2017

Kanon service

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til gazellos 💜 super hurtig levering og en kunde service ud over det sædvanlige har kun ros til jer. Vender helt klart tilbage 💜

March 14, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og hurtig levering

Jeg har handlet hos Gazellos et par gange - og er ovenud tilfreds. Jeg er vild med deres bukser, specielt.

Fantastisk service - og super hurtig levering.

Den ene gang fik jeg et par bukser der var for store, og jeg kontaktede firmaet - og fik at vide at jeg blot kunne sende dem retur. De havde heldigvis en mindre størrelse. Indenfor 2 dage havde jeg fået bukserne i mindre størrelse, som heldigvis passede.

Sidste gang jeg bestilte kom de dagen efter, så det er bare så lækkert.

Det er ikke sidste gang jeg har handlet der:-)

August 8, 2016

Take a closer look