See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

I center for trivsel og netværk, kan man opsiges i prøveperioden hvis man er for engageret eller tilbyder et kram til en presset borger. Det blev jeg, og måden var så lyssky og ubehagelig at jeg på in... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elendig service indtil man kommer videre til chefen før der sker noget. Der bliver lavet licenser til adresser der ikke eksistere i deres kommune, og godkender dem hvorefter man får bøder fra en and... See more

1. Municipal Administration Office

Information provided by various external sources

Gentofte Kommune

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.9

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Finanstilsynet opfinder egne spørgsmål for at sende aben videre. Pinligt.

Borgmester Hans Toft.

Du må venligst sende denne videre. Hverken Finanstilsynet eller Finansministeriet er virksomheder/organisationer på Trustpilot.

Du gør det imidlertid godt her i kommunen.

DE ER FJERNET. DE TÅLER IKKE KRITIK.

Jeg stillede blot et fundamentalt administrationsspørgsmål om regulerings- perioder for ratepension. Forlængelse og formindskelse af udbetalingsperioder hos Arbejdernes Landsbank og Danske.

Danske gav mig så lovgrundlaget. Du kan regulere perioden baglæns. Det koster blot 60% i skat. Det offentlige har på dette område ikke et IT system til at rulle tilbage.

Det har Udbetaling Danmark imidlertid.

Kort fortalt så påstod medarbejdere at spørgsmålet om periodereguleringer via dit pengeinstitut (FT nægter at svare) ikke var muligt.

Så selv bestyrelsesformand henviste til SKAT. Jeg sendte lige en orientering til Statsministeren. Det kom der nada ud af.

Nu får jeg så følgende svar; citat" ..... og Finanstilsynet fører tilsyn med, at finansielle virksomheder overholder den finansielle lovgivning, (komma ikke punktum) det falder derfor udenfor vores ressort (der mangler et at) tage stilling til spørgsmål, som ikke er reguleret i denne lovgivning.

Spørgsmålet var at finansiel administrativ karakter, som Danske så løste.

Det dybt pinligt, at selv når man ikke gider svare en borger, (borgerne og virksomheder betaler jeres løn) - læs man gider ikke sætte sig ind i materien, så kunne man som et minimum henvise til lov om pensioner.

Magen til højrumpede offentlig ansatte skal man lede længe efter. I er en skændsel.

July 26, 2018
Advertisement

Fjernvarme

Har lavet en aftale med Kommunen, under selskabet Gentofte Fjernvarme, om at få etableret fjernvarme på vores adresse. Aftalen omfattede blandt andet, at udgravningen skulle reetableres.

Efter et par måneder, var der ikke sket noget, så vi bad dem om, at reetablere vores trappetrin samt skærverne i vores bed i starten af februar - dette skete både via mail samt direkte til byggelederen på vores adresse. Vi havde efterfølgende flere gange fat i de folk der var på vores adresse/nabohusene, men der sket intet.

Vi rykkede dem igen midt i maj, hvor de erkendte sig problemerne, og de ville gøre noget ved det med det samme. Vi rykkede dem igen i slutningen af maj, igen skete der ikke noget. Her midt juni har vi igen haft kontakt, og nu vil de ikke længere vedkende sig de ting der skal reetableres, og mener begge dele (trappe og bed) er som før udgravningen.

Vi fik i forbindelse med telefonisk kontakt ligeledes at vide, at en del af fejlen skyldes, at vi ikke havde rykket hurtigt og ofte nok. Ligeledes måtte vi ikke længere tage telefonen når byggelederen ringede til os.

Alt i alt forvirrende, og meget dårlig service. Vi glæder os til, at få fjernvarmen ind i vores hus på et tidspunkt, og må blot erkende, at såfremt man ønsker have/bed reetableret må man selv i gang.

June 11, 2018
Rated 5 out of 5 stars

God service i kommunen

Spurgte til råds vedr. opkørslen til min carport, da bilen stødte imod. Fik svar med det samme, og i løbet af få dage var der lagt fin ny asfalt!
Tidligere skrev jeg, da jeg havde set en rotte (en søndag)- blev kontaktet mandag morgen kl syv.
Jeg synes man for det meste får hurtigt og høfligt svar , når man kontakter kommunen.

August 29, 2016

En selvfed kommune

Ved enhver lejlighed fremhæver sig selv som en af de bedste kommuner, men bag facaden blive de rige rigere, og de andre hjemløse. Uacceptabelt! Ingen responce, når man skriver til dem, og stor forskelsbehandling, alt afhængig af, hvem man få i røret. Uprofessionelt!

April 26, 2014

Ingen respons

Den 15. December sender jeg en mail til "pleje og sundhed" i Gentofte Kommune vedrørrende min far som ligger på plejehjem i kommunen.
Jeg får et autosvar tilbage med at de vil svare mig inden 5 arbejdsdage dage.
Nu er det godt nok jul og jeg ved ikke hvor mange arbejdsdage man har i kommunen, åbenbart ikke mange, for den 5. Januar har jeg ikke hørt noget og sender derfor en mail igen og modtager igen et autosvar, med at de vil svare mig inden for 5 arbejds dage.
Idag den 12 Januar har jeg endnu ikke hørt noget.
Så nu må jeg til at spilde min tid ved at ringe til kommunen og blive stillet rundt utallige gange.
For dårligt.

January 12, 2012
Advertisement

God søgefunktion

Som alle information pages er det svært at navigere til de informationer man gerne vil have. Gentofte.dk har dog en ganske fornuftig søgefunktion. Også de bannerlignende "reklamer" for andre sider på Gentofte.dk virker ret godt.

Hjemmesiden giver dog ikke altid svar på hvem man skal kontate i kommunen.

Bestilling af kulturarrangementer er noget bøglet og skidt designet.

December 11, 2011

Is this your company?