Get Lit Reviews 48

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Company replied

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

*Opdatering* Efter at have udvekslet informationer på mail, kom pengene retur :) ----- Utroligt svære at komme i kontakt med. Trækker 300 kr en uge efter, man har brugt deres løsning. Husk at fje... See more

2.4

1-star

Replied to 72% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Har brugt selskabet flere gange, det duer aldrig

Har brug selskabet flere gange og oplever seriøst altid problemer. Har købt en lader flere gange for de 35kr og så går den ud efter 2 min. Har også oplevet jeg har købt en powerbank som rent faktisk virker, men så har jeg afleveret den tilbage og er blevet trukket 300kr efter, selvom jeg har afleveret powerbanken

March 6, 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft problemer flere gange. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores brugere skal have.

Hvis en powerbank stopper med at virke efter kort tid, eller hvis en returnering ikke bliver registreret korrekt, vil vi selvfølgelig meget gerne undersøge det nærmere. I nogle tilfælde kan det skyldes en teknisk fejl i maskinen eller en defekt powerbank, og i sådanne tilfælde finder vi altid en løsning.

Da vi desværre ikke kan se dine oplysninger ud fra anmeldelsen, vil vi meget gerne bede dig skrive til os på hello@get-lit.dk, så vi kan finde dine lejeperioder i systemet og hjælpe dig videre.

Vi håber, du vil give os mulighed for at få kigget på sagen og rette op på din oplevelse.

Clara
Get Lit-teamet

Rated 1 out of 5 stars

Har gjort brug af leje af get lit boks…

Har gjort brug af leje af get lit boks hvor jeg er blevet trukket 100 kr + 35 kr hvilke er iorden for tiden brugt på at lade. Har herefter afleveret lader i butikken og bliver idag trukket 300 kr oveni? Det virker meget underligt. I bedes venligst kontakte mig eller reagere på min henvendelse via jeres hjemmeside.

January 2, 2026

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Vi vil meget gerne hjælpe dig og undersøge sagen nærmere. Du er meget velkommen til at sende os en e-mail på hello@get-lit.dk, så kigger vi på det med det samme.

Clara
Get Lit-teamet

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde mistet min powerbank og kunne…

Jeg havde mistet min powerbank og kunne ikke finde den. Hvis det sker, skal man ikke tøve med at skrive til deres support over Messenger. Jeg havde en rigtig god oplevelse, jeg blev hørt og retfærdigt behandlet. Godt arbejde til Clara fra GetLit

February 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig kundeservice – det minder mest af alt om svindel.

Jeg nåede ikke engang at lade min telefon, da powerbanken gik ud midt i en betaling, så servicen blev reelt aldrig brugt. Alligevel har de trukket penge to gange – 300 kr og 35 kr – uden at jeg har fået noget som helst ud af det.

Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via mail og telefon, men man ender bare med at tale med en robot, og der kommer ingen svar på mails. Jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.

Det her virker ekstremt uprofessionelt og minder mere om svindel end en seriøs service.

January 1, 2026

Hej Jacob

Det er vi virkelig kede af at høre om din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. :)

Når en powerbank pludselig går ud, er det tegn på powerbanken har fejl. De virker selvfølgelig normalt, så det er super ærgerligt.

Vi kan se din sag allerede er afsluttet hos os. Refunderinger sker automatisk, der kan godt gå nogle hverdage alt efter bank, før beløbene er synlige på din konto.

Vi beklager selvfølgelig også, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os. I perioder med høj belastning og ferie kan svartiden være længere end ønsket – Tusind tak for din feedback i hvert fald - den hjælper os med at forbedre serviceoplevelsen fremover.

Rigtig god dag :)
Clara fra Get Lit

Dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice, de prøver ingen gang at hjælpe. Jeg er blevet trukket 300kr selvom jeg har afleveret powerbanken tilbage. Jeg har skrevet til dem 3 gange over mail, ringet til dem, men man sidder og snakker med en robot. Det er en ommer. Jeg har stadig ikke fået svar fra min mail og jeg har ikke fået mine penge tilbage

January 10, 2026

Hejsa!

Det er vi selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give :)

I systemet er du allerede er refunderet. Afhængigt af din bank går der typisk 5–7 hverdage, før pengene er synlige på din konto.

Vi beklager selvfølgelig den lange svartid under jule- og nytårsferien og takker for din feedback – den hjælper os med at forbedre vores kundeservice fremover.

Alt det bedste,
Clara fra Get Lit ☀️😊

Rated 1 out of 5 stars

Umuligt at komme i kontakt med pga den…

Umuligt at komme i kontakt med pga den forfærdelige ai løsning

December 12, 2025

Hej Nikolas!

Tusind tak for din feedback!
Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har oplevet det som svært at komme i kontakt med os. Vores AI-løsning er lavet for at hjælpe hurtigt med de mest almindelige henvendelser, men vi forstår godt, at det ikke altid føles tilstrækkeligt.

Vi forbedrer løbende vores løsning, og din feedback er derfor værdifuld for os i det arbejde. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os :)

Vi satser i hvert fald på det bliver super godt i 2026 ! :)
Rigtig godt nytår herfra!

Alt det bedste fra,
Clara fra Get Lit :)

Rated 2 out of 5 stars

Det fup! ikke brug deres App!

Jeg betalte for en Powerbank men jeg fik den aldrig. Den kom ikke ud af boksen. Jeg kunne se på GetLit appen at den stadig trak penge uden jeg havde brugt den. De er mega svære at komme i kontakt med og jeg venter stadig på svar. Deres kundeservices telefonen er en AI "medarbejder", som sagde det man gerne vil høre, som fx: at de nok skal sætte min sag i første række, og at de svarer mig når de mødte ind Mandagmorgen. Dette skete ikke
Det koster 100kr pr døgn, og det bliver ved med at blive lagt oveni det løb der står der i forvejen, indtil powerbanken stopper eller løber tør for strøm

Opdatering: De svarede på min henvendelse og jeg skulle ikke betale noget, hvilket burde være på sin plads - derfor giver jeg 2 stjerner

October 6, 2025

Hold jer langt væk!

Jeg kan på ingen måde anbefale GetLit. De bliver ved med at opkræve penge fra min konto på tilfældige tidspunkter, selvom powerbanks altid er afleveret til tiden. Deres system virker fuldstændig uigennemsigtigt, og man har som kunde ingen chance for at gennemskue, hvorfor der pludselig trækkes beløb.

Når man kontakter deres kundeservice via Messenger, får man kun dårlige og intetsigende forklaringer, som ikke løser problemet. Det virker mest af alt som bortforklaringer.

Jeg ser mig nødsaget til at melde GetLit til Forbrugerombudsmanden, for det her er simpelthen ikke i orden. Hold jer langt væk fra dem – man risikerer bare uretfærdige opkrævninger og spild af tid på en elendig kundeservice.

August 15, 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse! Din sag skulle gerne være løst, og 900 kr. er annulleret.

De opkrævninger, du oplevede, stammede fra tidligere ordrer, som først blev trukket, da betalingskortet blev opdateret.

Fejlen opstod, fordi powerbanks blev scannet med et betalingskort, der ikke virkede. Normalt gennemføres betalinger med det samme. Det beklager vi selvfølgelig.

Vi arbejder løbende på at gøre systemet mere klart, så det bliver lettere at følge sine betalinger fremover. Vi er selvfølgelig glade for du rapporterer til os, så vi bliver gjort opmærksomme på fejl :)

Daniel fra Get Lit

SCAMMER DIG FOR AFLEVEREDE POWERBANKS

SCAMMER DIG FOR AFLEVEREDE POWERBANKS
Har nu oplevet at 4/4 afleverede powerbanks ikke bliver registeret i deres app og har fået trukket 4x 300 kr på mit kort - dette på trods af at personalet på baren (storm p i Aalborg ), har sagt der er problemer med ladeboks og man bare skal sætte den i - jeres kundeservice er elendig, og kommer blot med undskyldninger til hvorfor de ikk kan finde mig i deres system, for at undgå at refundere. De har endda fået screenshots fra app og kontoudtog.

Har snakket med flere som har samme oplevelse og næste skridt bliver Forbrugerombudsmanden, hvis jeg ikke får refunderet mine penge

September 15, 2025

Hejsa!
Tak for din besked. Det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Vores hotline team står klar til at hjælpe i chatten på alle hverdage. Hvis det er henvendelser fra weekenden vil de desværre ikke blive besvaret.

Tak for at gøre os opmærksom på defekter, så vi løbende kan forbedre både app og ladeboksene :)

Daniel fra Get Lit

System virker ikke og trækker 300kr fra folk

Hej jeg har brugt en af jeres powerbanks d 29/5 i Aarhus. Da jeg fandt ud af der ikke var noget lader stik i powerbanken satte jeg den tilbage i boksen igen. Powerbanken var nok aktiv i 20 sekunder ca. Der er dog blevet trukket 300 kr fra min konto hvilket jeg synes er ekstremt uacceptabelt. Jeg har nu efterfølgende forsøgt 2 gange at række ud til get lit uden noget svar eller refundering.

May 29, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Fratrukket 300 kr af 2 omgange

Fratrukket 300 kr af 2 omgange
Jeg har egentlig været fint tilfreds med Get Lit, da det er et godt koncept ift. at få strøm i byen. Det jeg ikke forstår er hvorfor jeg bliver fratrukket 300 kr. 2 måneder efter for en powerbank, jeg har afleveret? Der står jeg har brugt den fra d. 2/2 til og med d. 5/4? Derudover bliver jeg igen fratrukket yderligere 300 kr. her d. 17/4, hvor jeg ikke engang har været på den klub, der står jeg har brugt powerbanken. Derudover besvarer de ikke når man henvender sig deres hjemmeside, hverken på mail eller chat...

Opdatering: De har nu vendt tilbage og forklaret hvordan og hvorledes og rettet på den ene opkrævning. Derfor rettet til 3 stjerner

April 4, 2025

Jeg er blevet trukket 300 kr

Jeg er blevet trukket 300 kr. for ikke at skulle have afleveret en powerbank tilbage men det gjorde jeg den er bare ikke registreret det på mystisk vis jeg prøver at skrive til dem om det jeg fik aldrig svar tilbage og nu har de trukket pengene en månedstid efter..
Jeg kan ikke anbefale Get Lit!

April 1, 2025

Hej David Landdorf
Det er vi kede af at høre - har du mulighed for at kontakte vores hotline igen i appen eller på hjemmeside, vi kan ikke finde din henvendelse.
Det beklager vi selvfølgelig og er opmærksomme på at hjælpe så godt vi kan.
Tak for at kontakte os!
Rigtig god dag
Mvh GET LIT ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Havde "lejet" en powerbank på…

Havde "lejet" en powerbank på hovedbanegården, var dog ikke muligt at returnere den på Næstved station, maskinen var fyldt, der gik så 4 dage inden jeg returnerede den, og var blevet trukket 300,00 , skrev ind om dette, halv time senere var der tilbageført 200,00.
Ganske enkelt, god stil og kundeservice

February 21, 2025

Elendigt system og firma

Jeg prøvede en powerbank men det gav mig i 5-10 minutter 0% strøm og de charger mig for 1 time derudover så havde de charged mig for 300kr hvis jeg ikke havde skrevet til dem på Messenger at de skulle stoppe det omgående

December 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Scam der stod 20 kr for en time men…

Scam der stod 20 kr for en time men endte med at betale 30 det synes jeg er noget svineri

November 10, 2024

Hejsa,
Tak for at gøre os opmærksom :)
Vi beklager misforståelsen, der er et aftentillæg på 10 kr på mange af vores steder.
Det kan være du allerede har kontaktet vores hotline, men der kan du altid få den nødvendige hjælp ved spørgsmål.
Er du blevet faktureret for meget ved en fejl, kan de også undersøge hvad der er sket :)
Rigtig god dag,
Fra GET LIT

Intet svar

Jeg lånte en powerbank d. 24/8 Derefter lagde jeg powerbanken ind i en ledig plads ved powerbank stationen. Tænker ikke yderligere over det da jeg har brugt get lit en del gange uden problemer også 3 dage efter har de trukket 300 kr. fra min konto.

Jeg skriver til deres hotline og fortæller situationen hvor de siger de vil vende tilbage. Jeg venter et par dage høre intet, skriver til dem igen intet svar. En uge senere skriver jeg så igen om oplevelsen og de skriver igen de vil tjekke op på. Det var den 6/9 og har intet hørt fra dem!

Synes det er så dårligt stil

August 24, 2024

Hej Julie
Tak for at gøre os opmærksom, din sag er allerede løst. Refunderinger kan godt tage 5-10 bank dage al efter hvilken bank du har. Vi beklager ventetiden.
Rigtig god dag
Fra GET LIT ☀️

Strøm for days

Jeg er vild med min Get Lit!
Den er lille og nem at have med i lommen, og den oplader min telefon lynhurtigt – flere gange på en opladning. Den er perfekt til festivaler og lange dage på farten. Kan klart anbefales til alle, der ikke vil løbe tør for strøm midt i festen.

June 28, 2024

Take a closer look