2.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Slechte service

Slechte service, meerdere keren kwam ze onze afspraak niet na. De tas zou langs gebracht worden, dit gebeurde meermaals niet. We bleven een nieuwe afspraak maken maar deze werd telkens niet nagekomen. Vervolgens is er korting beloofd dit werd echter niet overgemaakt. Eenmaal toen de tas er was, miste de crossbody strap en het portemonneetje ook was de tas niet naar wens. Hij was anders dan op de site. Dit gecommuniceerd hier was ze meedenkend in en ze wilde hem evt aanpassen. Ik ging hiermee akkoord. Meerdere afspraken gemaakt zodat ze de tas kon ophalen, deze werden opnieuw meermaals afgezegd. Er gingen weer 2 weken overheen. Daarna heb ik gezegd dat ik mijn geld terug wil omdat het te lang duurde, het geld zou diezelfde week op mijn rekening staan. Helaas was dit niet het geval en kreeg ik als antwoord dat het echt overgemaakt zou moeten zijn maar er iets mis was gegaan, bewijs stuurde ze hier overigens niet van. Vervolgens kreeg ik een tijd geen contact, Uiteindelijk na 2 weken heb ik het geld ontvangen. Het design van de tassen vind ik nog steeds mooi maar de service is echt slecht, wat erg jammer is.

April 5, 2024

Super mooie tas

Super mooie tas, en goede communicatie. De nieuwe collectie die er nu net op staat is ook prachtig. De ervaringen die ik hier lees kan ik niet over mee praten. Alles goed verlopen. Blij met mijn mooie handgemaakte tas!

April 14, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Suuuper suuuper blij met mijn leder…

Suuuper suuuper blij met mijn leder tas!!
Laatst een tas besteld bij Giess Design en super blij met deze tas. Fijne kwaliteit. Handig dat je er een portemonneetje bij krijgt want anders is de tas wel aan de kleine kant als je er een grote portemonnee in zou moeten doen, maar met het portemonneetje past het prima.

September 21, 2021

Mooie leder tas

Mooie leder tas, krijg vaak complimenten erover. Ik heb de mini favor in het paars met studs, met dezelfde kleur portemonnee.

August 25, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Blij met mijn tas

Heb een tijdje geleden de favor fame gekocht. Grote tas, past alles in. Dankzij het mini portemonneetje kan je je grote portemonnee thuis laten waardoor je meer ruimte hebt, heeel handig.
Helaas is het hengsel wel stuk gegaan, deze kon ik gratis laten repareren. Binnen 2 weken had ik het gerepareerde hengsel weer terug, met nog een extra hengsel als cadeau, super fijn!

August 20, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ongelooflijk slechte service en nooit een tas ontvangen

Ongelooflijk slechte service van een eigenaresse die je aan het lijntje probeert te houden. Super schijnheilig en gaat niet inhoudelijk in op berichten via Instagram DM. Na 3 maanden lang, bijna elke dag berichten te hebben gestuurd over de verzending (die volgens haar elk moment binnen zou kunnen komen) heb ik mijn geld terug ge-eist. Ook hier werd eerst niet op ingegaan of het geld ‘zou al overgeschreven moeten zijn’. Pas na simpelweg meerdere malen een betaalverzoek gestuurd te hebben en aangegeven te hebben aangifte te doen stond het geld ‘ineens’ op mijn rekening. Daarnaast heb ik nooit de bestelde tas (die volgens haar al bestuurd was) binnengekregen. Dit is al 2,5 jaar geleden en ik sta hier nogsteeds versteld van. Na andere slechte reviews te hebben gelezen wil ik hier toch ook mijn verhaal kwijt. Denk eerst 10x na en bestel nogsteeds niet bij Giess Design.

August 17, 2021

Prachtige tas

Onwijs happy met mijn nieuwe FAVOR bag. Ik was al een langere tijd op zoek naar een kwalitatief goede tas en kwam uiteindelijk terecht op de instagram van Giess. Ik twijfelde nog even over het formaat, maar heb uiteindelijk voor de FAVOR gekozen in plaats van de mini.

Bij het afronden van mijn bestelling mocht ik nog een mini portemonneetje uitzoeken. Super handig voor kleingeld en pasjes.

Communicatie via Instagram message verliep prima..

August 7, 2021

Super mooie Favor Fame ontvangen

Super mooie Favor Fame ontvangen. De tas voelt zwaar door alle studs, maar daardoor ook van goede kwaliteit. Stoere uitstraling en neem deze overal mee naartoe!
Bedankt voor deze unieke handgemaakte tas! Leuk om te weten dat er maar een paar van gemaakt worden, zodat je met iets exclusief’s loopt.

August 7, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Erg blij met mijn ontvangen Favor

Erg blij met mijn ontvangen Favor! Alles is handgemaakt en van mooie kwaliteit. Krijg een gratis mini portemonnee zodat je nog genoeg ruimte overhoud in je tas. De ervaringen die ik hier meer lees heb ik niet gehad. Erg fijne communicatie en een prachtige handgemaakte tas ontvangen! :)

June 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Al jaren ontzettend slechte service!

De producten zijn prima maar zoals alle andere reviews hier sluit ik mij 100% bij aan. 2 jaar geleden maanden lang bezig geweest om mijn bestelde tas van 130 euro te krijgen. Alleen maar smoesjes en afspraken die niet nagekomen werden. Het gekke is dat de mevrouw zelf echt lijkt te geloven dat haar klanten dit steeds maar geloven en pikken. Ik dacht dat ze nu wel geleerd zou hebben van haar fouten toen maar weer precies hetzelfde verhaal, mevrouw is in ieder geval erg creatief met het verzinnen van smoesjes ! Ik ken meerdere mensen die om deze reden niet meer kopen bij haar. Leuk idee dat je handgemaakte tassen verkoopt maar als je geen tijd hebt en niet de verantwoordelijkheid kan nemen van een ondernemer kan je er beter mee stoppen! Helaas lijkt mw. dat zelf totaal niet te zien.

June 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Lange levertijd, bizar slechte communicatie

Vorig jaar begin juni een bestelling gedaan. Deze tas heb ik uiteindelijk pas ergens eind augustus gekregen. Na heel veel berichtjes op en neer met afspraken die niet werden nagekomen. Nadat ze vier keer haar afspraak om te komen brengen had verzet had ik eindelijk het tasje. Vervolgens zou ik nog een deel van geld terug krijgen dit heeft uiteindelijk ook nog een maand geduurd. Ik heb hiervoor een maand lang haar elke dag meerdere berichtjes gestuurd. Ze zei telkens dat ze het geregeld had maar kon het nooit bewijzen. Vervolgens heb ik onder elke post op Instagram een slechte review achter gelaten, pas toen was het ineens heel snel geregeld...

May 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Giess Favor maakt naam niet waar

Tas besteld, 10 werkdagen levertijd werd 3 maanden. Meerdere keren is mij beloofd dat het verzonden was, het ging toch wel helemaal mis met PostNL.
Helaas komt verder de communicatie ook niet vanuit het bedrijf zelf, ook niet als alles mis gaat. Maar uit eindelijk werd er een prachtig tasje geleverd.
Binnen een half jaar tasje kapot. Kon ik gelukkig gewoon terugsturen, het zou gemaakt worden. Het tasje zou weer terug opgestuurd worden, maar nooit meer iets ontvangen. Nu 7 maanden later, geef ik de hoop op.

De Giess Favor bestellen voelde alles behalve een Favor, meer als een last.

April 7, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look