Super winkel met originele geschenken . Eergisteren besteld, vandaag reeds geleverd. Twijfelde om te bestellen wegens de ouder uitziende webwinkel , maar na contact met de website gerustgesteld en... See more
Gigagadgets.be
See what reviewers are saying
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. De prijzen zijn duidelijk. Het bestellen zelf gaat vlot. Via email werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Amper drie dagen na het plaatsen van... See more
Nadat de bestelling was geplaatst, kreeg ik een mail ter bevestiging en wanneer het was verstuurd. Besteld op vrijdag, maandag pakketje in de brievenbus!
Ik woon in dezelfde gemeente als het bedrijf en vroeg of er ook een mogelijkheid was tot afhaling. Dit was geen probleem en het scheelde me de verzendingskosten
Company details
Information provided by various external sources
Op zoek naar het gadget ? Of een leuk geschenk ? Wij verkopen de leukste gadgets en geschenken die je niet in een gewone winkel vind.
Contact info
Eerste Meistraat 81, 2845, Niel, Belgium
- 047761251
- info@gigagadgets.be
- www.gigagadgets.be
Op z'n hollands...toppie
In een woord klasse.... zo nu eerst een pintje
super vlot super snel
dringende bestelling geleverd binnen 24 uur als dat niet snel is !!
zeker de moeite waard
prima zaken doen en zeker als het snel moet zijn
Bravo
Groetjes van een zeer tevreden klant
vlot
na een simpele manier van bestellen heb ik vlot en snel mijn bestelling thuis gekregen. Prima zaken doen.
top service
Goede prijzen, goed en snel afgehandeld.
Binnen enkele dagen al thuis (kop van NH).
Kortom ik ben een zeer tevreden klant.
correcte service
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling.
De prijzen zijn duidelijk. Het bestellen zelf gaat vlot. Via email werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Amper drie dagen na het plaatsen van de bestelling werd mijn pakketje goed verpakt afgeleverd door taxipost.
uitstekend!
Uitstekende service en hele snelle afhandeling. Het pakketje werd in goede staat afgeleverd en de producten zijn 100% zoals ze werden voorgesteld op de site.
Aan te bevelen!!
Afhalen ook mogelijk