See what reviewers are saying
Otroligt snabba att leverera ! Beställde grejor på måndag förmiddag, fick leverans dagen efter och jag bor i Norrland !! Dom hanterar eventuella returer med ett proffsigt och service-minde sätt. I... See more
Grymt bra support. Köpte ett verktyg utav dom. En skruv på verktygen gick sönder. Skrev till dom och fick svar direkt och dom löste en kredit på 500kr utav 800kr. Fick behålla verkyget. Rikt... See more
Company details
Written by the company
Här köper du snöskoterdelar, skoterhjälmar och tillbehör i hög kvalité till bra priser. I vårt stora sortiment hittar du produkter från välkända varumärken och originaldelar till Arctic Cat, Lynx, Polaris, Ski-doo och Yamaha. Vi erbjuder snabba leveranser direkt från eget lager i centrala Sverige. Samtliga produkter som har knappen köp finns för omgående leverans. Det innebär att du normalt har varan inom en till tre arbetsdagar!
Contact info
Box 2009, 17602, Järfälla, Sweden
- info@twostroke.se
- www.gosnow.se
Professionella i sina svar
Professionella i sina svar , snabbt och sakligt.
Bra bemötande, av synpunkter.
Rekommenderar dem vid nästa köp.
Galet snabba leveranser!!👍
Galet snabba leveranser!!👍
Och suverän support! Var fel på ett insugsgummi jag fick så mailade en bild och beskrivning på felet, fick ett nytt skickat samma dag!🙌
Bra priser och imponerande snabbt…
Bra priser och imponerande snabbt levererat.
Imponerande snabb service och bra pris
Imponerande snabb service och bra pris. Behövde ett startdrev till en vattenskoter och hittade efter mycket letande, tack vare en bra produktbeskrivning av Gosnow, ett drev från en snöskoter som passade. Betydligt billigare än alternativ jag hittat på sidor för vattenskotrar. Beställde på morgonen, och drevet satt i skotern nästa dag. Kommer handla igen
Otroligt snabba leveranser
Otroligt snabba leveranser . Köpte en variator som gick sönder på första turen . Fick svar direkt efter jag skickat ett Mail på en lördag . Dom skickar en ny direkt nästa vardag . Otroligt bra service . Kommer handla mer grejer från dom 😀
Hade frågor som jag snabbt fick hjälp…
Hade frågor som jag snabbt fick hjälp med. Kunnig och trevlig personal. Handlar gärna där igen
Henrik
Örnsköldsvik
Beställde 12:00 fredags. Paketet kom 14:00 på lördag. Otroligt snabbt och smidigt
Toppenbra butik.
Lätt att se utbudet till vald modell i butiken. Otroligt snabb och bra service via mail och frakt. Bra pris på startmotorn jag köpte också.
Mer än nöjd med Gosnow.
Bra mailkontakt ock en helt otroligt…
Bra mailkontakt ock en helt otroligt snabb leverans. Beställde vid 12 tiden fick grejorna dagen efter helt makalöst.
Snabb orderhantering vilket är viktigt…
Snabb orderhantering vilket är viktigt i mina ögon när utbudet är stort på internet, och använder sig av klarna och postnord.
Vilket funkar klockrent!
Så bara positivt!
Mycket snabb att svara.
Mycket snabb att svara.
Beställde och fick grejerna dagen efter.
Rekommenderas starkt.
Köpte fel styrstål och fick direkt…
Köpte fel styrstål och fick direkt hjälp att skicka tillbaka och sedan perfekta anvisningar och hjälp att beställa rätt stål. Otroligt bra support, gav direkt respons och hjälp, ett företag som verkligen vill hjälpa sina kunder och tar sig tid även med ärenden som inte alltid är de mest lönsamma, kan bara säga att det är otroligt roligt att få lämna feedback på ett så proffsigt företag, tack för superbra hjälp!
/ Christoffer Umeå
Grymt bra service och snabba…
Grymt bra service och snabba leveranser. Perfekt när man äger en äldre Arctic Cat. 😄😄
Grymt bra support.
Grymt bra support.
Fick behålla verkyget.
Riktigt snabba på att svara och grym service! Rekommenderas!
Enastående service
Enastående service, enastående snabba svar, enastående bra helt enkelt. Kan varmt rekommendera Gosnow.
Lars Partelow Borlänge
Grymt snabb och bra support
Grymt snabb och bra support, bra priser.
Missade att hämta ut mitt paket och det gick i retur, kundtjänst svarade inom ett par timmar och löste problemet direkt.
Snabb och bra service vid returer
Otroligt snabba att leverera !
Dom hanterar eventuella returer med ett proffsigt och service-minde sätt.
Inget snack om vart jag kommer köpa tillbehör och reservdelar i fortsättningen.
// Jörgen Ling
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. 2 dagar till norra Sverige.
Artikeln var skadad vi leverans, reklamationen löstes snabbt!
Bra bemötande av kundtjänst!
Cdibox gick sönder men mkt bra hjälp…
Cdibox gick sönder men mkt bra hjälp och pengarna tillbaka. 5 stjärnor för kundbemötande
Grymt snabb leverans.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.