Titel: Skuffende kvalitet og mangelfuld faglighed
Skuffende kvalitet og mangelfuld faglighed
Jeg må desværre give en meget lav vurdering af det udførte vejarbejde, vi har fået leveret i Jægerspris-området. Arbejdet fremstår som en lappeløsning frem for en holdbar vedligeholdelse, hvilket er stærkt kritisabelt, når der er tale om en investering i denne størrelsesorden.
Vi oplever gentagne faglige mangler:
Manglende oprydning og finish: Der ligger løse sten på størrelse med knytnæver tilbage i vejbanen efter deres besøg.
Sjusket udførelse: Rabatter er blevet gravet af steder, hvor det ikke var hensigtsmæssigt, og der er store huller i vejen – bl.a. på bakken – som ikke er blevet udbedret trods gentagne henvendelser.
Mangelfuld komprimering og profilering: Efterfyldningen med grus er udført uden tilstrækkelig komprimering, og profileringen af rabatterne er utilstrækkelig, hvilket betyder, at vandet ikke ledes korrekt væk fra vejen.
Det er frustrerende at se et arbejde, der markedsføres som professionelt, blive udført med så lidt faglig stolthed. Det virker desværre ikke til, at man gør det "rigtigt første gang", som firmaet ellers profilerer sig på. Jeg kan på baggrund af vores oplevelse ikke anbefale dette firma.