G.S. Låseservice Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling. Og tak for super kundeservice, det kunne andre sku lære noget af. Jeg havde bestilt en oval og en snowman cylinder og modtog begge 2. Den ovale virkede dog ikke og gav dem be... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling. Jeg havde besøg af Jesper fra G.S. Låseservice som udførte arbejdet hurtigt, effektivt og til en rimelig pris. Jeg følte mig godt vejledt og kommer helt sikkert til at anvende firm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi handler jævnligt hos G.S. Låseservice og oplever hver gang en hurtig, professionel og kompetent hjælp og rådgivning - og ikke mindst en meget skarp pris på produkter og service. Vi er m... See more

1. Locksmith
  2. Security Equipment Store

Information provided by various external sources

Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed. Vi udføre professionelt arbejde til absolut konkurrencedygtige priser. Autoriseret forhandler af GEGE & RUKO systemer.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kæmpe anbefaling

Jeg havde bestilt en oval og en snowman cylinder og modtog begge 2. Den ovale virkede dog ikke og gav dem besked og fik næsten øjeblikkelig svar tilbage at de sendte mig en ny og at de gerne ville have den anden retur.

Så hurtig og god kundeservice skal man efterhånden lede længe efter.

Det er ihvertfald ikke sidste gang at jeg handler her :D

January 29, 2025

Hej Flemming
Tak for den fine anmeldelse.
Til trods for vi tester vores varer inden afsendelse, kan det jo snige sig en fejl ind, dog er vi, ligesom du, glade for vi kunne rette op på den med det samme.
Du er mere end velkommen i fremtiden :)

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling.
Jeg havde besøg af Jesper fra G.S. Låseservice som udførte arbejdet hurtigt, effektivt og til en rimelig pris. Jeg følte mig godt vejledt og kommer helt sikkert til at anvende firmaet igen ved fremtidige opgaver.

December 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Havde et mindre problem med en Ruko…

Havde et mindre problem med en Ruko lås, hvor jeg manglede dele til, og selvom den nye butik på Frederikssundvej ikke var indrettet men rodede en hel del, tog man imod mit problem og løste det ganske billigt. Kører gerne til Frederikssundsvej igen på trods af at der ligger en låsebutik i starten af Søborg Hovedgade, som egentlig er lige om hjørnet af, hvor jeg bor, men der føler man at man er til besvær, da ham der betjente mig, gad ikke at finde priser til mig, da det var for besværligt for ham.

January 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Den varmeste anbefaling af GS Låseservice.

En knækket nøgle i en gammel dør var intet problem for det fantastisk makkertream fra GS Låseservice. De kom til tiden og løste problemet hurtigt og effektivt, endda med smil på løben. Der var endda tid til at komme med råd og vejledning omkring brugen af andre gamle døre i huset. Det er ikke sidste gang vi bruger jer!
Vi kan varm anbefale GS låseservice!

November 17, 2023

Reply from G.S. Låseservice

Mange Tak. Altid dejligt med glade og tilfredse kunder.

Rated 1 out of 5 stars

Lavede en aftale for en måned siden

Lavede en aftale for en måned siden. De var forbi for at inspicere og ville vende tilbage efterfølgende torsdag/fredag. De vendte aldrig tilbage. Jeg ringede og fulgte op 3 gange i alt. Adspurgt om hvorfor de ikke havde vendt tilbage var sygdom og travlhed. Min oplevelse af dem var at de var ligegyldige overfor mig som kunde og jeg har dd afbrudt samarbejdet. Det havde kostet dem 2 min at ringe.

16-05-2023: i har fra start talt om levering af pågældende udstyr indenfor få dage og på intet tidspunkt talt om leveringsproblemer. På intet tidspunkt er i vendt tilbage med oplysninger per telefon eller forventningsafstemt. Jeg har ringet hver gang uden at opnå noget. Der har heller aldrig været tale om udlandet; kun at varen skulle ankomme fra nordjylland. Alder på læs har heller aldrig været nævnt.

May 15, 2023

Hej Palle
låsen du har siddende er udgået for +20 år siden.
En erstatnings model er bestilt fra GU Låseproducenten, specialvarer er der ekstra leveringstid på.
Du er gjort opmærksom på dette.
Grundet generelle leveringsproblemer booker vi ikke aftaler før vi har varerne inde af døren. Slet ikke når varerne kommer fra udlandet da der er mange faktorer der kan spille ind ift. Forsinket leveringstid.

Kan klart anbefales

Super flinke folk der kom ud og leverede en hurtig og god service.

Kan klart anbefales.

July 18, 2022

Tak for de pæne ord.

Rated 5 out of 5 stars

Så godt som overhovedet muligt!

Jeg har absolut udelukkende gode ting at sige om den oplevelse jeg havde da jeg smækkede mig ude af min lejlighed.
Særdeles venlig og behagelig låsesmed, rigtig god pris og gennemgående en helt optimal oplevelse. Tak!

February 19, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg valgte G.S Låseservice da jeg…

Jeg valgte G.S Låseservice da jeg skulle have monteret en ekstra lås i min hoveddør og skiftet låsende ud på de andre døre. God service, og hurtig betjening og montøren der kom ud var super flink og imødekommende.
Og han leverede et super resultat!
Jeg vil med garanti bruge G.S Låseservice igen! Kan kun anbefales!

February 6, 2020

God og ordenligt service

Skulle ha’ skiftes lås på min dør.
G.S har hurtigt og effektiv service med profesionelle folk.

En god og positiv oplevelse, og med et tilfredstillende resultat.

May 29, 2019

Hej Amalie
Tak for din fine anmeldelse.
Vi bliver rigtig glade når vores kunder har en god oplevelse :)
God weekend
Mvh G.S Låse

Eminent service

Hyggelig lille butik med flinkt personale. De kom ud på min adresse for at lave min lås og postkasse og resultatet i døren er bare SÅ meget flottere end før. God kontakt hele vejen igennem. Har allerede bestilt dem til at lave låse på terrassedøren også. Tak til jer for et godt stykke arbejde ❤️

April 2, 2019

Bedste service

Bedste service!
Har købt en elektronisk lås af dem og den blev installeret mega hurtigt pluds de kom lige med det sammen.
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle have den men med G.S. Låseservice, så var valgtet det helt rigtige tak!!

November 14, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Godt produkt / Dårlig service

Varen er købt på sikringonline som er en del af GS Låseservice

Købte en kasselås hos dem.
Men modtog ingen bekræftigelses mail på min bestilling, og da jeg rykkede for det var min vare gået retur. De sendte dem, men en lidt træls kommentar om at jeg skulle huske at hente min vare. Derefter skete der igen intet. Jeg skrev flere mails til dem og spurgte efter min vare, men de svarede ikke. Derefter kontaktede jeg postnord, de fortalte mig at jeg skulle spørge efter et forsendelses nummer, som jeg kun kan få fra sikringonline.
Hvorefter jeg skrev efter dette, denne gang svarede de og sendte dette nummer, men igen en dum kommentar med at det var anden gang de sendte det.
Men derefter var jeg nødtil at kontakte postnord igen for at få fat i den kode jeg skulle bruge til at få adgang til pakken i pakkeboksen, heldigvis var postnord meget hjælpsomme.

Det skal dertil siges at låsen er som den skal være, derfor de for 2 stjerner

Jeg vil nok ikke handle der igen pga deres service og dertil hørende dumme kommentare

April 24, 2018

Reply from G.S. Låseservice

Hej Rune. Godt det lykkes at få pakken frem.
Jeg lægger vores samtale op så kan alle læse med ;0)

-------- Original besked --------
Emne: Re: SV: Ordre 1236
Dato: 2018-04-17 16:31
Afsender: rune168@jubii.dk

Modtager: gslaase@gslaase.dk

Hej Sikringonline
Du sendte den til mig igen den 11-4, men jeg har intet hørt fra postnord?.
Kan jeg have tastet en forkert e-mail ind hos jer eller hvad kan der være sket?
VH Rune N Jensen
---
Sendt fra min Jubii Mail
Jubii Mail har eksisteret i 20 år og er en af Danmarks største mail-udbydere med over 150.000 brugere. Jubii Mail er et 100% dansk produkt med både support og hosting i Danmark. Vi sætter en ære i at levere en personlig kvalitets-mail til både private og foreninger - og med knap 150 domænenavne tør vi godt love, at vi også har en personlig email-adresse til dig. Klik her - opret Jubii Mail.

G.S. Låseservice skrev den 2018-04-11 19:06:
Hej Rune

Pakken du efterlyser er kommet retur til os i dag. Jeg sender den igen. Husk at hente pakken.

Sven Raavad

G.S "ingen" Låseservice

Jeg bor i en boligforening med systemnøgler og er derfor tvunget til at bestille mine ekstra nøgler hos g.s. Låseservice.
Jeg bestile i samarbejde med min vicevært nøglerne første gang den. 21 oktober. Og i dag den. 6 december har jeg endnu ikke modtaget mine ekstranøgler...
Der er blevet rykket for ordren mange gange og i dag, havde de da hørt om nogle ekstra nøgler der da nok skulle laves.

Firmaet burde hedde g.s for jeg ved ikke hvor servicen er henne?

December 6, 2017

Hej Eliza.
Det virker som om bestillingen har ligget lidt hos din vicevært, inden vi har modtaget bestillingen i forhold til de datoer du oplyser.
Har vedhæftet mail korrespondance med din vicevært.
Der har også været lidt udfordringer med systemnummer og billeder, hvilket også frem går af mailen.

Her fra mail 1. korrespondance:

Hov klassisk fejl.

Nummeret er
GSXXXX.LXX 05

tor. 9. nov. 2017 kl. 08.54 skrev G.S. Låseservice <gslaase@gslaase.dk>:
Hej

Der er ikke noget billede ?

Julie X. Xxxxxxxx

Følg os på facebook.: facebook.com/gslaase

Fra: Rasmus Kjeldbjerg [mailto:kjeldbjergr@gmail.com]
Sendt: 8. november 2017 16:03
Til: G.S. Låseservice <gslaase@gslaase.dk>
Emne: Ekstranøgler

Hej GS låseservice

Jeg vil gerne have lavet to kopier af vedhæftede billede af nøgle.

Sendes til
Eliza XXXX
XXXXXXXXXXXXXX
2880 Bagsværd

Vh vicevært
Rasmus Kjeldbjerg

Mail 2:

to 07-12-2017 08:30Hej

Nøglerne til Eliza bliver sendt herfra i dag.

Julie

Følg os på facebook.: facebook.com/gslaase

Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig uacceptabel, truende adfærd, samt selvopfundne tillægsgebyr.

Det er dog den mest ubehagelige opførsel jeg længe har oplevet. Utroligt hvad folk bilder sig ind, når de arbejder i et servicefag.

For det første, tog det GS lidt over en 1 time at komme ud og da jeg havde fundet en anden løsning i mellemtiden, blev Sven (låsesmeden) meget rasende og gav mig et gebyr for tabt arbejdskraft. Det er så hvad det er, og jeg accepterede gebyret som han fortalte var 400 kr. Ikke længe efter, fik jeg tilsendt en fakturer pr. brev, på næsten 700 kr., hvilket jeg undrede mig meget over. Jeg ringede derfor for at få korrigeret beløbet og det gik egentlig fint, fordi den person jeg talte med, jo ikke kunne forstå de ekstra omkostninger. Jeg blev lovet en ny faktura, men Sven havde stillet sig på bagben igen, og den næste faktura jeg modtog, var derfor ikke blevet redigeret og faktisk bare en kopi af den forrige.

Det skal lige siges, at jeg fik andre til at ringe og spørge ind til priser og ekstraomkostninger, hvor jeg fik bekræftet at det var der ikke noget af, og at prisen for tabt arbejdkraft lå på 400 kr. inkl. moms. Alt andet ville heller ikke give mening når de tager 550 kr. for faktisk at gøre deres arbejde (altså at låse op). Men Sven synes åbentbart, at jeg skal betale tæt på 700 kr. og nu truer han mig så med, at hive mig i retten.

Meget ubehageligt og ufortjent, når jeg fra start af, havde accepteret gebyret han gav mig på 400 kr. Noget af et mareridt!

BESVARELSE PÅ NEDENSTÅENDE BESKED FRA JAN (GS LÅSESERVICE):
Hej Jan,
Jeg holder mig skam også til fakta, men det er som om, at I ikke har helt styr på realiteten, eller jeres priser. Som Sven ved, var jeg stadigvæk lukket inde i min lejlighed på det tidspunkt, med min søster på trapperne, som havde min ekstranøgle. Derfor valgte jeg at tage imod en regning på 400 kr. inkl. moms, frem for at betale 550 kr. inkl. moms, for at få låst min dør op.

Du skriver her, at jeg skal betale 400 kr., samt et ekstra gebyr for en tilsendt faktura. Mit spørgsmål er så; hvordan kan min regning ende på 691 kr. ? Som du skriver og hvad Julie bekræftede pr. tlf. koster det 400 kr. i tabt arbejdskraft, men på min regning står der 606 kr. Det er da besynderligt, synes du ikke? Derudover, har jeg fået et ekspeditions- og forsendelsesgebyr (som du her nævner) på 35 kr.

Så hvis vi antager, at jeg skal betale 400 kr. i tabt arbejdkraft og 35 kr. i ekspeditions- og forsendelsesgebyr, så ville mit totale beløb være 435 kr. ikke sandt? Men det er det jo ikke. Den faktura jeg er blevet tilsendt ser således ud:

Servicemontør: 606 kr. inkl. moms
Ekspeditionsgebyr og forsendelse: 35 kr. inkl. moms
Servicevogn pr. time: 50 kr. inkl. moms (Endnu et skjult gebyr)
I alt: 691 kr. inkl. moms (141 kr. højere end hvad I tager for, faktisk at låse døren op)

Det har endnu ikke lykkedes jer (hverken pr. tlf. eller mail.), at forklare hvorfor mit beløb er 256 kr. højere end jeres normalpris, samt hvor "Servicevogn pr. time" kommer ind i billedet. Det er jo røveri ved højlys dag.

Endvidere, mener jeg ikke der er noget grund til at blive rasende eller truende, fordi kunden har fundet en anden løsning i mellemtiden. Gebyret, som Sven nævnte i dørtelefonen, var jo accepteret!

November 7, 2016

Hej Louise
Lad os lige holde os til fakta!
Du får en på gaden til at rekvirere os den 26/8-2016 kl. 08.05 han får så at vide at vi kan være der inden for 1 time og at der skal afregnes kontant eller med kort. Vi ankommer på adressen kl. 08.58. Alså indenfor 1 time!
Da vi ringer på dørtelefonen, så vi kan komme ind ad opgangsdøren, afviser du os med begrundelsen at du har fået fat i din veninde, så du har ikke behov for os.
Du får derefter ganske rigtigt at vide at det kommer til at koste dig kr. 400,00, du åbner stadig ikke op og du ønsker ikke at afregne, og afviser os blankt over dørtelefonen. Herefter får du at vide at hvis vi skal fremsende en faktura vil det blive dyre. Det var du temmelig ligeglad med.

For god ordens skyld, er det betalingspåmindelse du har modtaget, og med den en kopi af fakturaen. Og ganske rigtigt hvis du ikke betaler, sender vi den videre til inkasso.

Jan Andersen

Take a closer look