Haslev Tagrens Reviews 17

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Mangelfuldt arbejde - ikke udført det aftalte

Jeg har været i dialog med ejeren af Haslev Tagrens om mangelfuldt arbejde udført på vores adresse. Uanset er fuld opkrævning fremsendt. Arbejdet er udført på 1/3 af den tid ejeren oplyser det vil tage, ligesom ekstra bestilling af rens af tagrender er foretaget med venstre hånd. Vi kan på ingen måde anbefale dette firma. Chokerende oplevelse som kunde at konstatere på videoovervågning

October 1, 2025

Kære Jane,
Vi er oprigtigt kede af og beklager dybt, at din oplevelse af vores service og den udførte algebehandling ikke har levet op til dine forventninger.
Vi sætter en ære i vores mangeårige tradition for høj kundeservice, og det er af største vigtighed for os at sikre, at eventuelle fejl eller mangler bliver udbedret.

Vedrørende algebehandlingen:
Vi står fuldt inde for effekten af vores algebehandling og tilbyder effektgaranti. Såfremt, der er den mindste tvivl om behandlingens virkning, udfører vi en ekstra behandling uden beregning, jævnfør vores garantiordning.
Vi beklager, at der tilsyneladende er opstået en misforståelse i kommunikationen. Vi vil meget gerne afklare dette hurtigst muligt og sikre, at problemet løses til din fulde tilfredshed.

Vedrørende tidsforbrug:
Du bemærker, at arbejdet blev udført på kortere tid end forventet. Vi skal præcisere, at vi anvender standardpriser for algebehandlinger og oplyser ikke om tidsforbruget forud for den enkelte opgave, da det i sagens natur, er forskelligt fra sag til sag. Vores dygtige og erfarne algebehandlere anvender professionelt specialudviklet udstyr, hvilket muliggør en hurtig og effektiv udførelse, når de er ankommet på adressen.

Vedrørende rensning af tagrender:
Rensning af tagrender er ikke en fast del af vores standardtilbud i forbindelse med algebehandling. Denne ydelse udføres kun i særlige tilfælde og efter særskilt aftale, primært for faste kunder med et specifikt ønske herom. En sådan opgave udføres altid med fornøden omhu, men er betinget af, at der er uhindret adgang til tagrenderne fra stige.

Næste skridt:
Vi ønsker stadig at gøre dig til en tilfreds kunde. Vi ser derfor frem til, at du som aftalt fremsender de relevante videoklip til os som vi aftalte i telefonen, så vi hurtigt kan vurdere sagens omfang og igangsætte de nødvendige tiltag for at løse problemet i henhold til vores garanti.

Arne Rasmussen

Rated 1 out of 5 stars

Skuffende oplevelse – ingen garanti og dårlig service

Jeg fik renset taget med skumrens, men resultatet var desværre ikke tilfredsstillende. Firmaet giver ingen garanti for arbejdet og ville have ekstra betaling for at udbedre det, der ikke var gjort ordentligt første gang. Jeg blev endda bebrejdet for at have fået det "for billigt" – selvom deres pris var højere end tidligere tilbud fra andre firmaer. Jeg kan desværre ikke anbefale dem.

May 12, 2025

Kære Helle Oldin,
Vi er dybt kede af at høre, at du har haft den beskrevne oplevelse.
Vi sætter en stor ære i vores professionelle arbejde og den tillid, vores kunder viser os.

Garanti og udbedring af fejl:
Vi har effektgaranti på vores algebehandling og arbejdets fagligt korrekte udførelse. Hvis vi en sjælden gang har begået fejl, udbedrer vi naturligvis dette hurtigt og helt uden beregning. Vi ønsker, at enhver tvivl om vores arbejde kommer kunden til gode.

Forventningsafstemning vedrørende behandlingscyklus:
Det er korrekt, at ved genstridige belægninger på taget kan gentagne algebehandlinger være nødvendige for at opnå et fuldt rent resultat. Vi orienterer altid vores kunder om denne mulighed inden arbejdets igangsættelse. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og vores specialudviklede maskineri sikrer en korrekt og professionel udlægning af vores miljøgodkendte algemiddel.

Prissætning for opfølgende behandlinger:
Det er vigtigt at præcisere, at opfølgende algebehandlinger, som er en del af en længerevarende behandlingscyklus for at opnå et helt rent tag, ikke er omfattet af prisen for en enkelt behandling og derfor vil medføre en ny fakturering i forhold til det yderligere arbejde.

Mødet og den oprindelige aftale:
Ved vores tidligere møde ved din ejendom gennemgik jeg grundigt vores behandlingsmuligheder og udførelsesmetoder. Vi bebrejder aldrig vores kunder, heller ikke hvis der ved en fejl er udført mere arbejde end det, der var specificeret i den oprindelige ordre. Ved efterfølgende, ekstra behandlinger er vi dog nødt til at regulere prisen i forhold til det omfang af arbejde, der skal udføres. Vores priser er baseret på de omkostninger, vi har for at drive firmaet ansvarligt, med ordentlige ansættelsesforhold og i overensstemmelse med gældende regler.

Afslutning
Det er meget ærgerligt og gør ondt i vores professionelle hjerte, at du har haft din beskrevne oplevelse. Vi er dedikerede til at levere kvalitet og ønsker inderligt at genoprette din tillid til os. Derfor vil vi meget gerne arrangere et opfølgende møde, hvor vi sammen kan gennemgå sagen og finde den bedste vej fremad, så du igen bliver en glad og tilfreds kunde. Vi ser frem til din tilbagemelding.

Arne Rasmussen

Kan klart anbefales!

Har haft et godt samarbejde med Arne, som gennem god kommunikation samt rare og rolige personlighed - er noget af det bedste man kan få fra en ekspert i algebehandling af tage og fliser!
Kan varmt anbefales herfra 😄

June 8, 2023

Reply from Haslev Tagrens

Mange tak for de søde ord.

Tagmaling og algebehandling

Førsteklasses service og veludført arbejde.
Vi har fået malet vort eternittag for 8 år siden og har hvert år fået algebehandlet alle tage og flisearealer.
Ser stadig ud som nyt🤩
I år har vi haft Kalle til at behandle. Super godt arbejde, og smilede og venlig. Han havde endda et par presenninger med til at beskytte vore espalierroser mod stænk. Og vor granithavebænk fik da også lige en tur med sprøjten👌.
Chefen, Arne er også serviceminded: har gratis givet os en lille dunk maling, så vi kunne male ny inddækning ved aftrækket for gasfyret. Han er også flink til informere om sygdom og alternative muligheder for tider til behandling.
Haslev tagrens får vore bedste anbefalinger.

August 16, 2022

Reply from Haslev Tagrens

Mange tak for de søde ord, de varmer.

Min varmeste anbefaling

Jeg har kun gode oplevelser med Haslev Tagrens. De har lavet vores tag, og vi vil også i fremtiden bede dem om at stå for algebehandlingen. Martin deres tømrer er super dygtig til sit arbejde, og tålmodig hvis man som ny husejer har mange spørgsmål. Ejeren Arne er altid både hjælpsom, betænksom, lyttende, handlekraftig, meget fair med sine priser og hurtig til at svare. Opstår der problemer i processen får han lynhurtigt nogle dygtige folk på sagen. Jeg vil uden tvivl anbefale Haslev Tagrens til alle.

June 20, 2022

Reply from Haslev Tagrens

Mange tak for den søde anmeldelse.

Tilfreds og anbefaler 😃

Jeg har overtaget abonnement med alge behandlinger på mit tag da jeg købte hus, som er fra 2005 og mit tag fremstår som nyt.
Har desuden haft brugt dem til at udskifte et enkelt tegl som var flækket over vinterens strabadser, og de kom allerede dagen efter og fixede det hurtigt.

Min oplevelse er de er meget imødekommende, kompetente og rimelige priser så jeg kan kun anbefale 🙂

September 10, 2021

Reply from Haslev Tagrens

Mange tak for den søde anmeldelse. Det varmer når vores kunder ser at vi gør os umage.

Rigtig godt tilfredse :)

Vi havde arne på besøg til at opfriske vores fliser i indkørslen og tag med rensning. Det hele er som nyt og ser rigtig pænt ud. Alt gik hurtigt og nemt. Anbefales

June 18, 2021

Reply from Haslev Tagrens

Mange tak for den søde beskrivelse.

TOTALT FUSKER FIRMA

TOTALT FUSKER FIRMA. Bestil håndværker med omhu. Haslev tagrens er afsløret i KONTANT og smadre miljøet med giftstoffer som overhovedet ikke er godkendt. Totalt ligeglad med miljøet og så ænker kun på penge. De burde lines op på række

June 5, 2021

Reply from Haslev Tagrens

Det er voldsomme og urimelige beskyldninger. Vi bruger KUN godkendte algemidler og vi ønsker kun at udføre et godt og korrekt arbejde samt at servicere vores kunder bedst muligt.
Det er en skam, at du ikke kender vores firma. Det gør du desværre ikke, da du ikke er, eller har været kunde hus os.
Det ville glæde os, hvis du ville besøge vores firma, få en kop kaffe og høre og se hvordan vores ydelser udføres.

Ældre eternittag behandlet

Vores gamle, men moderniserede, hus fra år 1800, som vi købte sidste år, har et af de gamle eternittage fra 1978. Det havde et slidt udseende med lettere begroning visse steder. Vi fik tilbud fra et par mindre firmaer, som renser og maler eternittage, men det ene brændte os af, efter at vi havde accepteret deres tilbud, og det andet fravalgte vi af andre grunde. Haslev Tagrens var noget dyrere, men det gælder jo nok også her, at "man får, hvad man betaler for", og jeg må sige, at deres opfølgning og kommunikation har været ærlig og god. De fandt heldigvis ingen plader, der måtte udskiftes, og vigtigst af alt er resultatet, efter afrensning, grunding og to gange maling med sort, en fornøjelse. Så jeg kan kun anbefale firmaet.
Om behandlingen forlænger levetiden, skal jeg ikke kunne sige, men de meget negative meninger, der er, om at få et eternittag renoveret, kan jeg ikke se begrundelsen for.

July 14, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Tagmaling i top

Jeg fik malet mit tag i sommerhuset af Haslev tagrens og resultatet er yderst fint. Det startede ellers dårligt med at farven var forkert men det fik de rådet bod på så slutresultatet er rigtigt flot.
Eneste lille anke er at de efterfølgende sendte regningen til min sommerhus adresse i stedet for min hjemmeadresse, det var ikke så smart.

October 12, 2017

Yderst tilfreds

Jeg har lige haft Rene fra Haslev Tagrens ude hos mig, og rense mine fliser på mine to terrasser.
Han udførte et virkelig flot arbejde, var rigtig sød og nem at snakke med.
Dagen efter kom hans kollega og overfladebehandlede fliserne. Han fik gjort det han skulle, og havde lige tid til en lille sludder inden han kørte igen, og i øvrigt også en rigtig rar gut, så jeg har kun godt at sige om Haslev Tagrens.
Vil absolut anbefale dem til andre :)

June 9, 2017

Effektivt og hurtigt

Haslev Tagrens rensede, reparerede og malede vores sommerhus tag (Faxe Ladeplads) på en dag. Super oplevelse fra indledende møde over tilbud, udførelse og afslutning. Kan klart anbefales.

August 23, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Ingen ansvar. Muligvis sjusk.

Fik algerenset tag i 2009 og 2011. Sidste gang stort set uden effekt.
Ved henvendelse fik jeg besked på at de foretrak jeg fandt anden leverandør fremover.

Fandt en anden leverandør, som mente Haslev Tagrens bevidst snød med koncentrationen i algemidlet eller var meget sjuskede med udførslen. man kunne ikke se de havde været der i 2011.

Deres abonnementsordning virker attraktiv, men det er spild af penge at algebehandle mere end hvert 2-3 år....medmindre man sjusker eller fortynder...

October 15, 2013

Reply from Haslev Tagrens

Vi beklager du opfattede vores anbefaling om at finde en anden leverandør som noget negativt. Vi tilbød at lave en ekstra behandling uden beregning og blev desværre mødt med en meget ubehagelig samtale.

Beskyldningen om snyd, sjusk og andre urimelige og helt urigtige oplysninger, er helt forkerte og kan på det kraftigste afvises.
Jeg vil meget gerne invitere dig til en kop kaffe, hvor jeg kan vise dig og dokumentere vores behandlingskoncept der effektivt hjælper vores mange glade kunder med at holde deres tage rene.

En tilfreds kunde

På vores ældre murermestervilla har vi for 7 år lagt nyt tag med nogle meget meget flotte natur teglsten.

Desværre ligger den ene tagside i skyggesiden det meste af dagen, og der dannes derfor hurtigt mos og alger på tagsiden. Det gør at tagsiden ser beskidt og gammel ud.

Vi har nu haft besøg af Haslev Tagrens som har gennemført en tagrensning, og taget fremstår igen som nyt.

Tak for et veludført stykke arbejde som oven i købet var til at betale :-)

Fam. Henriksen
2860 Søborg