IKKE køb køkken fra Haus and Honey Rotpunkt
Jeg vil råde jer til, ikke at købe jeres nye køkken igennem Haus and Honey Rotpunkt Østerbro.
Den proces som vi har gået igennem med vores nye køkken fra Haus and Honey Rotpunkt, har været under al kritik. Det gik så vidt, at vi tog fat i Rotpunkt's direktør med en klage. En klage som direktøren dog lettere føjede under bordet, hvilket vi som kunder ikke synes var helt ok. Vi bad decideret om, at vi meget gerne ville have en anden sælger til at tage over, da tonen var dybt uprofessionel og på ingen måde ok fra sælgers side.
Vi har følt os meget dårligt behandlet og det kan ikke være rigtigt, at en sælger (indehaveren af Haus and Honey) har lov til at kommunikere med sådan en tone til sine kunder, som der er blevet gjort til os.
Vi oplevede problemer med vores bordplade, og her fra gik det helt galt med kommunikationen fra sælgers side. Ifølge sælger, så havde hun aldrig oplevet problemer, (dermed sagt, at vi var helt galt på den…) Dette måtte vi selvfølgelig besvare med: at det er skønt hun aldrig har haft problemer, men når nogle kunder så oplever problemer, så må og skal det ikke negligeres.
Her fra startede en lang sej kamp, hvori kommunikationen var flabet og langt fra hvad man ville kunne tilbyde sine kunder. Vi har aldrig oplevet noget lignende, og vi ville ønske, at vi havde købt vores køkken et andet sted fra, så det var en anden person, som havde kunne rådføre os og være behjælpelig med vores helt nye køkken. ØV en dårlig oplevelse.
Svar på rotpunkts kommentar:
Dette har intet at gøre med forsinkelser af bordplade. Denne anmeldelse er på baggrund af den måde som indehaveren af Haus and Honey har valgt at kommunikere til os på. Jeg kan godt lægge nogle eksempler op på hvordan man kan forvente at få svar fra indehaveren af Haus and Honey. Det vil ikke se godt ud.
Ja, vi har fået nedslag i pris på bordpladen. Men det ændrer ikke oplevelsen af, hvor dårligt og uprofessionel indehaveren af Haus and Honey har kommunikeret til os på.
January 24, 2022
Unprompted review