Havkajakkursus Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Weekendkrsus i Horsens

Vi var to afsted, og vi er absolut ikke skuffede, det er gode penge at bruge på en sikkerhed, som begge instruktørene leverede flot, både den sikkerhed de udviste til os, men bestemt også det vi lærete nemlig vigtigheden omkring sikker sejlads. Det var nogle dejlig humoristiske og empatiske "drenge" der smittede os med deres lidenskab til vandet. Der var en god blanding af teori og praksis. Der er en vej at lære det på, ved at blive våd! derefter er man mere tryg ved kajakken. Hvis jeg overhovedet skal have en lille anke, så ville jeg gerne have lært selvredning den første dag da kræfterne var sluppet op søndag, men det har ikke ødelagt at jeg er blevet bidt af det, og med instruktører der smittede med deres rolige og empatiske undevisning kan jeg varmt anbefale dette til andre.
Hanne Staal

June 30, 2008

Weekendkursus på Roskilde Fjord

Vi har været 2 personer på weekendkursus på Roskilde Fjord og da beskrivelsen til 4 stjerner angiver at der har været "få irritationsmomenter", giver vi her alle 5 stjerner ! Der var ikke en finger at sætte på kurset :-)
Kususstedet er suverænt, instruktionen var klar og præcis og instruktøren (Helene) var kompetent.
Det var simpelthen en "øjenåbner" der fik os til at tage det næste skridt, så vi nu er de lykkelige ejere af to havkajakker.
Vi ses derude på vandet :-)

June 30, 2008

No title

Jeg var på havkajakkursus i efteråret. Det foregik ved Mariager Fjord, som var et super godt sted til en begynder som mig. Instruktørerne var meget dygtige, og jeg følte mig helt tryg. Selv om vi kom omkring mange ting, var der alligevel godt tid til at øve de forskellige tag m.m. I det daglige lever jeg af at undervise, og jeg var meget imponeret over instruktørerne, som magtede at få alle med. Jeg kan varmt anbefale et havkajakkursus, og jeg overvejer selv, om jeg skal af sted igen.

March 3, 2008

No title

Var på weekend begynderkursus på Mariager Camping august 2007. Smuk beliggenhed og gode forhold. Kurset understregede sikkerhedsaspektet men sikkerheden blev leget ind med spændende og sjove øvelser som var med til at ryste holdet sammen. Der blev taget hensyn til aldersspredningen (14-72 år), ingen blev presset og der var god tid til at træne de sværeste ting. På andendagen roede vi langtur og øvede redninger og lavede en lille opvisning (stabilitetsøvelse) i Mariager havn som trak mange tilskuere på kajen. Det var (også)sjovt. Alt i alt et rigtig godt kursus som virkelig satte mig i gang med kajaksporten. Det var også dejligt at man ikke følte pres for at købe udstyr på stedet, selv om man kan købe både tøj og udstyr hos Pure Kayaking. Vi fik rådgivning om udstyr, men fokus var på at lære at ro. Eneste lille anke er at der (dengang) ikke var arrangeret noget fælles for os kursister om aftenen. Det er efter sigende blevet ændret nu, så jeg vil ikke tøve med at give 5 stjerner.

March 3, 2008

No title

Jeg var på Havkajakkursus tilbage i maj og var ovenud tilfreds ! Kombinationen af virkeligt dedikerede instruktører og meget nyt og forskelligt udstyr gjorde at jeg synes at jeg kom omkring mange af de ting man nok eller ikke ville se, hvis man bare havde købt en kajak og sejlet rundt. Jeg kan kun sende de bedste anbefalinger ! Lasse Hansen - Sønderborg

March 2, 2008

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look