USB-minnena verkar vara från Amazon (utgår ifrån namnet jag får upp när jag skulle formatera dom, så är ju inte helt säker), men fick ju ett bra pris, så nöjd ändå.
Company replied
Fantastisk service och ett suveränt resultat! Jag beställde nyckelbrickor med en specialfont, och de blev precis som jag hade föreställt mig. HC Laser Design var otroligt serviceinriktade, och när... See more
Company replied
Otroligt bra customer service! Alla frågor som jag hade svarades på snabbt och allting gjordes perfekt för att mina önskemål om produkten skulle uppfyllas redan samma kväll som jag hade lagt beställn... See more
Company replied
Gick snabbt att få hem varorna och kvaliteten var bättre än förväntat, trots det låga priset. Jag har verkligen inget negativt att säga. Riktigt bra, proffsigt gjort och kommer säkert att handla här i... See more
Company replied
Graverade presenter och reklamprodukter samt en hel del produkter av vår egen design som exempelvis örhängen, halsband, namnpussel och mycket mer. Tillverkning efter beställning i södra Skåne och skickar i hela Sverige.
Råggatan 5 (ej besöksadress), 23338, Svedala, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra grejor till rimliga priset, många perfekta ”ge bort presenter”.

Reply from hclaserdesign.nu
Beställde en egendesignad stämpel som blev precis så bra som jag önskat. Enda jag egentligen har att anmärka på var leveranstiden på nästan två veckor men i övrigt är jag fantastiskt nöjd.

Reply from hclaserdesign.nu
Otroligt trevliga och hjälpsamma, vi fick väldigt mycket hjälp med att designa produkterna vi beställde så att de blev precis som vi ville ha dem. Resultatet blev fantastisk bra och vi är supernöjda!

Reply from hclaserdesign.nu
Har ju inte hunnit att använda det så mycket nu i julhelgen, men det lilla jag har använt den är jag supernöjd med, vi får rikta in oss på 2023 och se vad som blir nästa projekt

Reply from hclaserdesign.nu
Enkelt och snabbt å beställa på hemsidan, snabb leverans. Produkten blev jättefin.

Reply from hclaserdesign.nu
Snabb leverans! Meddelade att ni var tvungna att ändra mitt förslag på två rader text till tre rader. Varorna väl förpackade.

Reply from hclaserdesign.nu
Jättefint metallhjärta med ingraverad text. Bra att man enkelt kunde välja typsnitt.
Leveransen tog ca 1,5 vecka och kom förpackad fint med en liten överraskning i!🍂🧡

Reply from hclaserdesign.nu
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.