See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Echt super tevreden over Hebbez! ❤️ De service is echt perfect en de mensen zijn ontzettend lief en behulpzaam. Ik vind het vooral ideaal dat je gewoon via de live op Facebook kunt bestellen, da... See more

Rated 1 out of 5 stars

Unbedingt abzuraten! Ich würde jeder und jedem abraten hier etwas zu bestellen. Das Bestellsyystem war fehlerhaft und hat die falschen Größen angezeigt. Man muss im Voraus zahlen, die Versandkosten n... See more

Rated 4 out of 5 stars

Voor de eerste keer iets besteld bij Hebbez. Helaas was een artikel niet meer leverbaar bij de leverancier, hier werd ik zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld. Er werd mij een passend alternatief... See more

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Children's Clothing Store
  3. Clothing Store
  4. Men's Clothing Store
  5. Shoe Store

Information provided by various external sources

Al 7 jaar een vertrouwd gezicht op internet. Kinderkleding voor iedereen. Merken:.Vingino ,.R.Y.B ,.Carbone ,.Eager.Beaver (en veel meer). Kom kijken, 50.000 anderen zijn je al voorgegaan.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

3.6

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Retour…

Even een reactie op de negatieve berichten over het zelf betalen van de retourzending....je kan toch serieus niet verwachten dat dit gratis is....de kleding is al zeer aangenaam geprijsd....je kan toch realistisch bedenken dat jezelf verantwoordelijk bent voor de verzendkosten....ook nog zelf ervaren dat je aankoop bedrag zeer snel weer op je rekening is terug gestort

September 9, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Niet kopen! Zeer slechte negatieve communicatie en niet professioneel.

Iets verkeerd gegaan op de site met bestellen. Gelijk mail (lees: elke dag) met agressieve hoofdletters dat ik moest betalen. Gemaild en teruggeven dat zoveel SPAM niet wenselijk is en niet klantvriendelijk. Mailtje terug over dat mensen meestal wanbetalers zijn, alsof dat de agressieve communicatie verdedigt. Ook met goede klanten gaan ze uiteindelijk slecht om. Mail terug gehad met emotionele chantage en verre van professionele communicatie! Ze blijven je mailen en doen niets professioneels met feedback. Ze gaan papagaaien en gaan de strijd met je aan. Echt trieste manier van met klanten omgaan. Zeer slechte service. Niet kopen, zeer zeer onaardig en zeer onproffesioneel. Elders hier beweren ze 30.000 klanten te hebben, beetje ongeloofwaardig voor een bedrijf aan huis. En tja op Facebook kan je likes kopen. Zegt niets.

May 27, 2022

Verkeerde kleur jasje

Ik heb vaker besteld, ging prima. De laatste keer bestelde ik een jasje donkerblauw en kreeg een flets blauw jasje. Ik gemaild: kreeg een antwoord terug, over retourbeleid onderaan de site. Geen begrip, geen link, kortom zoek het maar uit en je draait zelf op voor de verzendkosten. Ik gaf aan dat ik het zeer klantonvriendelijk vond en kreeg een hele sarcastische mail terug. Wat onprofessioneel. Ook heeft ze me direkt geblokt op social media. Zeer onprofessioneel ook

April 11, 2022

Wat een heerlijke kleding

Wat een heerlijke kleding! Sinds een paar weken ben ik helemaal verkocht!
Ik ben begonnen met een travelbroek, tuniek en leatherlook jasje. Besteld, 3 dagen later ontvangen, gepast en gelijk andere kleuren besteld. Het zit heerlijk! Ik kocht het om op kantoor te dragen. Het draagt zich als een huispak maar je ziet er toch netjes gekleed uit. Gewoon je eigen maat bestellen en het is prima!

January 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hebbez.com service slecht minder dan 1…

Hebbez.com service slecht minder dan 1 ster. Zending retour gestuurd. Zelf je verzendkosten betalen. Tijdje gewacht geen terugbetaling. Gemaild met bewijsje van track en tracé. Nee ligt aan post. nl, wij hebben niks ontvangen. Kopie van track en tracé dat het afgeleverd is en opgehaald op dat post adres nee wij hebben niks ontvangen ik moet maar een onderzoek laten opstarten bij PostNL. Hallo post nl heeft zijn werk gedaan hoor. Ik heb trouwens 2 dagen na ontvangst jurkje met maat die ik terug gestuurd had op site zien staan terwijl die daarvoor uitverkocht was. Maar ja bewijs dat maar weer eens.Makkelijk verdienen he Hebbesssssssss.com

July 21, 2021

Niks ontvangen geen reactie

Voorheen nooit problemen gehad nu dus wel. 28 mei besteld, geen bevestiging ontvangen. Geen reacties op mails. Best een aardig bedrag kwijt dus vind dit echt niet kunnen!

June 4, 2021

Zeer klantonvriendelijk

Doordat er een te kleine maat werd geleverd moest ik het artikel terugsturen op eigen kosten, vervolgens het aankoopbedrag retour ontvangen min nogmaals de verzendkosten. Het heeft mij zo’n € 15 gekost en nog geen artikel, terwijl ze zelf de verkeerde maat sturen. Gelijktijdig nog een artikel besteld en betaald maar na 2 weken nog niets ontvangen. Antwoord was bij de leverancier is het materiaal op. Uiteraard kan dit gebeuren maar communiceer dit bij opdracht zodat ik nog de keuze heb om niet te bestellen. Uiteraard een mail hierover gestuurd maar met de eigenaresse is hierover niet te spreken, zij vindt dat zij zelf gelijk heeft en kreeg een onaardige mail terug. Het was voor mij de eerste en tevens de laatste keer dat ik bij Hebbez besteld heb. Dezelfde kleding verkopen ze ook elders en nog goedkoper ook!

May 28, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vroeger vaak besteld bij hebbez

Vroeger vaak besteld bij hebbez. altijd tevreden. Nu jurk met gat /weefselfout gekregen. Onwijs gedoe. Willen eerst controleren of mijn klacht terecht is om dan wel of niet mijn betaling terug te storten een zelfde model of kleur is niet leverbaar. Leveren b kwaliteit. Geen sorry. Nu in coronatijd verplicht naar het postkantoor voor Hebbez die een kapot jurkje stuurt.En moet dus ook 2x portokosten betalen. Zeer onvriendelijk en niet meedenken over een oplossing.

October 15, 2020

Prima geholpen

Prima geholpen. Item was bijna uitverkocht. Eigenaresse heeft er een voor me achtergehouden en meteen verzonden. Ben er erg blij mee.

December 3, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Nooit meer...wat een drama!

Voor het eerst besteld.....wel 7 items. Bij ontvangst bleken er 2 items belachelijke fabrieksfouten te hebben, 2 items waren verkeerd( verkeerde kleur en ander model) en bij alle items was de kwaliteit totaal niet wat ik verwacht had. Dit had ik nog nooit meegemaakt...hier kon ik maar één ding mee doen....terugsturen.
Ik kreeg een mail terug met de mededeling dat dit kon gebeuren en werd verwezen naar het retourbeleid. Je kan alleen retourneren naar een postbusnummer! Dat kan alleen via Post.nl en zelfs bij Post.nl zijn ze niet blij met deze service. Is lastig te achterhalen en of je een handtekening krijgt...is maar de vraag. Ik had het gewone adres via de KvK achterhaald en daar aangetekend naar toe gestuurd. Ze heeft het geweigerd en na een pittige mailwisseling had ik geen andere keus dan het opnieuw te retourneren, maar dan naar het postbusnummer. Uiteindelijk dus 2 keer verzendkosten moeten betalen. Gelukkig heb ik mijn aankoopbedrag retour gekregen...maar wat een slechte kwaliteit en service!!

Nooit meer...wat een drama!!

October 8, 2019

Zeer klantonvriendelijke dame

Zeer klantonvriendelijke dame! Klant is koning heeft zij iig nog nooit van gehoord. Heb mij ook uit het klantbestand laten schrijven. En zoals ik hier wel meer lees zijn er velen met mij. Doet ze goed!

February 10, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Geen Hebbez meer voor mij.

In het verleden regelmatig wat besteld en altijd tevreden. Tot ik wat terug moest sturen. Ondanks bewijs van track and trace wordt op niet al te vriendelijke wijze beweerd dat het pakketje nooit is aangekomen en dus geen geld terug. Ik ben klaar met deze web winkel.

August 22, 2017

Super

Super. Geweldig geholpen door de eigenaresse. Vragen werden goed beantwoord en wat ik bestelde was het meer dan waard. Ik kom hier zeker terug.

June 4, 2017

Is this your company?