Hedenstedlaegehus Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

1 stjerne er alt for meget. Den værste lægehuset jeg har oplevet i mit liv. Lang ventetid også kun for en blodprøve. Uvidende og uerfaren læge. Sygeplejersken kan hverken tale eller forstå dan... See more

Rated 1 out of 5 stars

Haj. Jaj kumm til lajen ov sjkule behandles, ignen villa jællp maj. Jaj vår væ troels arent olesen. Jaj fek dorglik bhandling, jej var magen syjk, men blæv ikje jælpt. Han rur mina naavlø... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

1 stjerne er alt for meget

1 stjerne er alt for meget.
Den værste lægehuset jeg har oplevet i mit liv.
Lang ventetid også kun for en blodprøve.
Uvidende og uerfaren læge.
Sygeplejersken kan hverken tale eller forstå dansk .
Det sted burde lukkes omgående.
Hold jer langt

March 4, 2026

0 stjerner!

1 stjerne kan jeg ikke engang give Hedensted lægehus! Det er et frygteligt sted, hvor man føler sig decideret uvelkommen og til besvær, hvis man møder op til en quicktid, hvilket man er nødt til fordi det er umuligt at få en hurtig tid hos en læge. Har oplevet direkte ubehageligt personale og skiftede efter den oplevelse læge. Kan kun anbefale andre at gøre det samme, så de ikke kommer i kløerne på en modbydelig læge.

November 30, 2025

Ventetid

Det tager frygtelig lang tid og man venter og venter med sine børn og det er lidt vildt når de er så mange lærere derovre

July 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg mødt mere ubehøvlet…

Aldrig har jeg mødt mere ubehøvlet sekretær og inkompetente læger!
Nægter at udskrive vigtig medicin til min meget syge datter. Trods sygehus har sendt dem medicin plan flere gange og at de fremover skal udskrive det da hun er afsluttet på sygehus. Beder os ringe 3 gange til sygehus og sige de samme ting. Sygehus beder os sige til lægen at vi ikke er ansat som sekretær og skal udføre deres arbejde. Da min datter er uden evne til selv at håndtere disse ting, nægtede lægehuset at hjælpe eller at udskrive nødvendigt medicin. Hun endte med at måtte tage kold tyrker da hun aldrig fik det. Der bliver klaget til Patientklagenævnet for denne modbydelige behandling.

July 14, 2023

sut mina tissamann

Haj.
Jaj kumm til lajen ov sjkule behandles,
ignen villa jællp maj.
Jaj vår væ troels arent olesen.
Jaj fek dorglik bhandling, jej var magen syjk, men blæv ikje jælpt.
Han rur mina naavlø tissamann ov fuder

magen dårkiuk laje.....
magen magen dårkjuk .. han skal fyres straks!!!.

hilsen Hassan Ali Sami Hussain Hashalau.
fyfyfyf

April 24, 2023

Ringede kl 15:15 om mistanke om rosen

Ringede kl 15:15 om mistanke om rosen. Var på klinikken 10 min senere og fik konstateret at mistanken var berettiget. Super hurtig og professionel behandling.
Tak for at vi har et godt og velfungerende lægehus.

September 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hold kæft en dårlig service i…

Hold kæft en dårlig service i receptionen magen til magtsyge de vil hellere diskotere end at hjælpe lige til at kaste op over lægerne er rare hvis bare de kunne ansætte receptionister der var lige så rare frem for magtsyge og sidde og bestemme hvem der ska Hvad magtsyge

September 29, 2022

Absolut elendigt lægehus

Absolut elendigt lægehus!

I 2012 fik jeg ondt i mit ben efter at have stukket mig på et søm på job. Dagen efter fik jeg det enormt dårligt og fik en tid på lægehuset, men blev bare sendt hjem igen uden videre, selvom mit knæ var ildrødt og hævet. Dagen efter ved en 9 tiden besvimede jeg i mit køkken. Min kone ringede flere gange til hedensted lægehus. De nægtede at sende nogen og anerkendte ikke min tilstand, og bad mig bare møde op, på trods af at min kone fortalte dem at jeg havde det så dårligt at det var umuligt at få mig ud ud i bilen. Efter flere forsøg blev der ringet til vagtlægen der til sidst (5 timer senere) sendte en læge ud, der omgående tilkaldte en ambulance. Jeg blev opereret senere samme dag for rosen, og lå på sygehus i 5 dage. Selv på sygehuset blev jeg opfordret til at klage over hedensted lægehus.
Efter denne episode beklagede de dog også forløbet, men de tager sig jo fortsat ikke tid til deres patienter, ergo vil dette ske igen. Havde de taget mig seriøst og taget en blodprøve, skulle jeg muligvis kun på en pencillinkur. I stedet blev det til en operation, 5 dage på sygehus og 2 mdr inden jeg kunne fortsætte på job fordi mit knæ blev sprættet op og skulle gå med åbent sår i den tid for at de kunne gro sammen indenfra og ud...

Siden 2012 har jeg generelt brugt lægehuset meget lidt, men der har dog været et par episoder hvor jeg fik brug for dem. Senest idag pga mellemørebetændelse. Her får jeg nogle dråber fra ørelæge, men havde ikke flere, og ørelægens telefon var nede, så jeg kontakter hedensted lægehus og hører om de kan hjælpe. I alle disse år har intet ændret sig.. De virker ligegyldige og hører ikke på deres patienter, og ventetid på +30 min, hver eneste gang, for at ende op med nul og ingenting. Ordet "Beklager" bliver flittigt brugt der...

Nu skifter jeg sgu endelig lægehus. Det er da ufatteligt at de kan fortsætte i denne stil. Andre må være lige så dumme som jeg selv har været, at hænge på i det elendige lægehus. Hold jer langt væk!

September 28, 2021

Stor frustration over Hedensted Lægehus

Desværre oplever jeg endnu en gang, at blive mødt af en arrogant og nedladende læge på Hedensted lægehus.
Alene det, at skulle være nødsaget til at søge lægehjælp i Hedensted, forekommer mig efterhånden at være angstprovokerende - og giver kvalme og ondt i maven.
Tænkevækkende, når borgerne burde kunne forvente, at lægerne måtte ønske at bruge deres lægegerning til at imødekomme borgerne og forsøge at afhjælpe/behandle sygdom!

June 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

magen til inkompetent receptionist..

magen til inkompetent receptionist... som smider røret på.

jeg har smerter efter en snart 4 uger gammel ulykke, og er blevet tilset ialt 3 gange (med skadestuen) 2 forskellige læger har undersøgt mig og 2 forskellige sygeplejerske. dette fortæller jeg meget tydeligt i telefonen.

JEG VIL GERNE HA EN TID TIL RØNTGEN OG DET ER JEG SGU I MIN FULDE RET TIL AT FÅ!!!.

jeg har ALDRIG før, følt mig så nedgjort og trampet på af et lægehus før føj for den lede.

Jeg anbefaler absolut INGEN til at få hedensted lægehus, som DERES kommunale lægehus og især ikke hvis i har børn!

November 23, 2020

Kompetente læger!

Jeg har været alvorligt syg to gange af cancer, og skylder to læger tak for, at jeg i tide blev sendt videre til behandling i Skejby, så jeg i dag er raskmeldt. De gange jeg har haft brug for min læge, har jeg følt han har været lydhørt.

September 22, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Arrogant, nedladende og total ligeglad med patienterne.

Har haft Hedensted Lægehus siden 1979 men nu er det slut. Jeg har været sygemeldt siden 1. Maj og kommunen bad om en lægeerklæring og jeg skal møde kl 08.40 og regner så med at der ikke er forsinkelser så tidligt på dagen. Jeg er der kl 08.30 men kommer først ind kl 08.55 og får der at vide af lægen(Maiken Aasted) at nu må jeg jo forstå, at når jeg kommer ind så sent, så får jeg jo ikke den dobbelttid, der var sat af til mig....... !!!!! Det brokkede jeg mig selvfølgelig over, at det ikke var mig, der ikke var klar til tiden.
Lægen sidder så og er meget arrogant og fortæller mig, at hun ikke anser mig som værende syg, jo der er noget med et par slidte knæ og en skade i nakken efter et fald fra en stige for to år siden, som jeg har været på Skejby for flere gange. Men det er jo ikke noget særligt........ Hun har skrevet hjertemedicin ud til mig de sidste 12 år, gigtmedicin og stofskiftemedicin igennem 15 år og medicin for mavesår de sidste i hvert fald 20 år og nu fejler jeg ikke noget.
Sagsbehandleren på sygedagpengekontoret mener, jeg har ADHD og vil gerne have mig udredt for dette og beder lægen om dette og en henvisning til en psykolog men det afviser lægen at ville hjælpe med, det må jeg selv finde ud af.
Har tidligere haft et vognmandsfirma med ekspreskørsel, hvor kunderne forventer jeg er der til tiden. En gang kom jeg TO minutter for sent og der havde min læge aflyst min tid. Det kom jeg til at skælde ud over i meget høje bogstaver(jeg råbte op om det). Resultatet blev at jeg blev kaldt derover til en helt anden læge og skulle skrive under på at jeg aldrig nogensinde ville skræppe op, hvis noget lignende skete. Jeg kunne jo bare være der til tiden. De er totalt ligeglade med om vi har travlt. Det er deres tid, det handler om. Min læge glemte mig da også en gang, hvor jeg efter 45 minutter, hvor jeg havde siddet og ventet på svar på en prøve, bankede på og spurgte om jeg måtte køre. "Gud, jeg har da helt glemt dig" var svaret.

Mere arrogant og inkompetent læge skal man da lede længe efter. Det handler udelukkende om at få skrevet så mange recepter og få så mange konsultationer som muligt, for det er det, der giver en høj løn som læge. Så skide være med patienterne om de har det godt. De skulle jo helst komme igen og igen.
Og hvor skulle vi patienter ellers gå hen. Lægerne ved jo, at vi nok skal komme.

September 15, 2020

Ringe forståelse for problemstillingen

Ringe forståelse for problemstillingen. Alt hvad der skulles gøres var, at skrive en henvisning til Skejby (de mener det er akut og står og venter), men Hedensted Lægehus mener først lige, at man starter med en telefonisk vurdering og så ser man behovet an. Sjovt nok mener eksperterne noget andet.

July 21, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Som mangeårig bruger af lægehuset

Som mangeårig bruger af lægehuset, må jeg sige at jeg kun har mødt kompetente læger og venlige sekretærer og laboranter. Altid med tid til at lytte og gå ind i problemet. Jeg har været inde ved de fleste af lægerne, og kan ikke fremhæve den ene for den anden.
Bent Lerche.

July 30, 2019

Ligegyldighed avler ligegyldighed

Hedensted lægehus offentliggør, hvor mange udeblivelser der har været fra aftalte tider pr. uge - Jeg kan kun være enig i, at man skal overholde de aftaler, man indgår - Vi skal have respekt for lægernes tid. Dog vil jeg indskyde den bemærkning, at ligegyldighed avler ligegyldighed.

Med min bemærkning mener jeg, at hvis patienterne føler, at lægen er ligeglad med patienternes tid og de problemer, de kommer med, fristes patienterne til at være ligeglad med lægens tid.

Ligeledes har jeg erfaret, at patienter ikke tages alvorligt, når de henvender sig med problemer - Her taler jeg ikke kun på egne vegne men også på flere i min omgangskreds.

Hedensted Lægehus har en stab af læge-wanabes ansat til at tage imod opkald og agere en slags lynafleder for lægerne. Men når man fra sygehuset henvises til egen læge for at få en henvisning til eksperter på et givent område, kan det ikke være op til lægesekretæren at beslutte, hvorvidt henvendelsen er akut, så patienten kan komme til at tale med en læge.

Der var engang, hvor det at være læge, var forbundet med ære og et kald, men Hedensted Lægehus beviser gang på gang, at lægerne her ikke tager patienterne seriøst. Desværre bliver det kun værre efterhånden som de ældre læger går på pension. De yngre læger er kun interesseret i den prestige, der følger med at sige, "Nu er jeg jo læge." De bekymrer sig slet ikke om patienterne og vil ikke deres bedste.

Samme læge-wanabes og ineffektive læger løber rundt som hovedløse høns, når der kommer patienter ind med lidt mere end ondt i knæet. De aner ganske enkelt ikke, hvad de skal stille op og er ikke deres job voksen.

July 30, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Min læge igennem +20 år gik på pension…

Min læge igennem +20 år gik på pension og jeg skulle have en ny læge. Valget blev Charlotte Påskesen, men aldrig har jeg mødt en læge med så lidt empati og så meget vrede imod en patient de aldrig har mødt tidligere.
Jeg er kronisk smertepatient med metalforgiftning og har siden 2012 brugt cannabis som smertestillende medicin da jeg blev frygtelig syg af brugen af Tramadol, palexia, lyrica m.m. Efter jeg ved hjælp af akupunktur kom ud af smertemedicin og begyndte på cannabis er jeg i arbejde som flexjobber.
Det var allerede inden jeg fortalte jeg brugte cannabis lægen var vred men da hun hørte det, blev hun direkte modbydelig. Vi har i dette samfund ret til at vælge læge og lægegerning i min verden er at helbrede mennesker, ikke at fylde dem med alverdens syntetisk medicin. Jeg går til læge meget sjældent men jeg havde mange smerter og troede i min naivitet jeg kunne få hjælp fra en læge. Men nej der tog jeg fejl.... jeg gik derfra total frustreret, på grådens rand og helt ødelagt.
TÆNK AT BEHANDLE NYE PATIENTER SÅ DÅRLIGT, LÆGEGERNINGEN ER ET HELT FORKERT VALG. DU SKAL IKKE HAVE MED MENNESKER AT GØRE!

June 20, 2018

Is this your company?