Heineken Reviews

2. Alcohol Manufacturer
  3. Beer Distributor
  4. Liquor Store
  5. Wine Store

Information provided by various external sources

Heineken Lager Beer, or simply Heineken is a pale lager beer with 5% alcohol by volume produced by the Dutch brewing company Heineken International.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Lekker bier

Lekker bier, knap gebrouwen. Mooi hoe ze in de 0.0 zijn gestapt. Jammer dat ze F1 sponsoren ivm duurzaamheid. Heineken zou beter moeten weten.

August 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

President van Heineken Internationaal

President van Heineken Internationaal

Onderwerp: Oplossingsverzoek voor Baden Baden-promotie

Geachte heer Harold-Van-Den Broek ,

Hierbij zoek ik een oplossing voor het probleem met betrekking tot de promotie van het merk Baden Baden, dat plaatsvond in Brazilië, waarbij als prijs een ervaring in partnerbars en -restaurants werd aangeboden. Toen ik echter probeerde de prijs in te wisselen, ontdekte ik dat de partners de actie niet herkenden, wat resulteerde in grote frustratie en schade aan het vertrouwen dat in het merk werd gesteld.

De situatie werd verergerd door het gebrek aan reactie van het team dat verantwoordelijk was voor marketing bij Heineken Brasil, zelfs nadat pogingen om contact op te nemen met het team van mevrouw Paula Cury, met wie contact werd opgenomen op zoek naar een oplossing, geen succes hadden gehad.

Daarnaast deel ik u mee dat TCL Marketing de e-mails van Heineken Brasil beschikbaar heeft gesteld in de juridische procedure, wat de behoefte aan een snelle en effectieve oplossing versterkt.

Gezien dit scenario verzoek ik om de tussenkomst van Uwe Excellentie, zodat het probleem eerlijk en snel kan worden opgelost. Ik geloof in de toewijding van Heineken aan kwaliteit en consumentenervaring, en ik hoop dat die waarde tot uiting komt in de oplossing van deze zaak.

Bij voorbaat dank voor uw aandacht en ik blijf tot uw beschikking voor verdere verduidelijking.

Hoogachtend,
Douglas Fabiano

October 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Heineken STËLZ pakket

Heineken STËLZ pakket, meerdere smaken... nouja smaken, this spa rood met een geurtje en totaal geen smaak. De alcohol kon ik niet terug vinden. Zonde van het geld. Dit is een echte misser.

May 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mooi helder Heineken

Mooi helder Heineken
Mooi bier mooi merk voor Nederland

Edwin Vennik Khn advies Voorstraat bloopers shotto timeless atlas proeflokaal de locatie waar we altijd het bier schenker Zwolle

March 17, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look