Vi var fire personer på en hverdag, til spisning kl. 18:00 - vi havde bestilt bord. Ventede omkring 15 minutter på bordplads, men der var nu også fyldt med kunder. Drikkevarerne kom hurtigt, og mad... See more
See what reviewers are saying
Havde inviteret min familie til frokost på Hellerup sejlklub, hvor vi bestilte smørrebrød, virkelig en god oplevelse, det var så lækkert og friskt og til rimelig pris, kan kun give min bedste anbefali... See more
Jeg havde en super hyggelig middag med mine 2 børnebørn.Maden var veltillavet og smagte super godt.Betjeningen var hurtig og meget servicemindet. Udsigten fejler ikke noget.Alt i alt en skøn oplevels... See more
Vi fik burgere og fish and chips. Burgerne var ikke gode, burgerbollen kedelig og kødet ikke den bedste oplevelse. Der var hulrum mellem paneringen og fisken, der manglede krydderier, bare torsk og en... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hellerup Sejlklub er, på trods sine mere end 100 år på bagen, en sejlklub i konstant udvikling. Klubben har en stålsat ambition om at være det foretrukne samlingspunkt for sejlere i alle aldre - uanset om det blot er glæden ved at komme på vandet et par timer for at hygge sig med kammeraterne, eller om det er ambitionerne om medaljer der trækker. Hellerup Sejlklub har omkring 900 medlemmer (fra 8 år og opefter) hvilket placerer klubben blandt landets store sejlklubber. Hellerup Sejlklub er den sejlklub i verden der har flest olympiske medaljetagere, og det er blevet til 14 stk.
Paul Elvstrøms Plads 1, 2900, Hellerup, Denmark
- (+45) 3962 8803
- kontor@hellerupsejlklub.dk
- www.hellerupsejlklub.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Havde denne gang inviteret en gæst med
Havde denne gang inviteret en gæst med
til DAGENS RET, onsdag den 08.01.25.
Han og vi andre fik endnu engang, fuld valuta for alle pengene. Stegt flæsk med
persillesovs og hvide kartofler.
Det fås ikke bedre, god og venlig betjening,
god udsigt og hurtig servering. Vores gæst bad om at vi skulle komme igen og det gør vi
Selvfølgelig
Dejlig og rigelig mad i hyggelige…
Dejlig og rigelig mad i hyggelige omgivelser
God mad i dejlige omgivelser
Har du endnu ikke besøgt Hellerup Sejlklub restaurant, er det et absolut must. Lækkert smørrebrød, fiskeanretning, stjerneskud og meget andet til rimelige priser og i rigelige mængder. Betjeningen er i top, og beliggenheden med udsigt over Øresund er så skøn. Ventetiden var lidt længere end vanligt, men hvem venter ikke gerne på noget godt i det dejlige sensommervejr. Skulle vejret ikke tillade ophold på terrassen, er lokalet også meget hyggeligt.
Super god betjening
Super god betjening, lækker og prisfornuftig mad.
Kan helt klart anbefales men husk at booke bord.
Udsigten er så skøn.
Hellerup Sejlklub ligger fuldstændigt…
Hellerup Sejlklub ligger fuldstændigt fantastisk med en skøn restaurant. God plads på den store terrasse helt ud til Øresund. Mad, betjening og pris er i top. Vi nød vores fødselsdagsfrokost i fulde drag og kommer gerne igen.
Enestående spisested
Jeg kender ingen anden restaurant, hvor man kan vælge mellem et så indbydende og varieret menukort, spise så godt til en yderst rimelig pris, få en venlig betjening og ovenikøbet nyde den mest fantastiske udsigt over Øresund og Hellerup Havn. På alle måder anbefalelsesværdig.
Dagens ret
Vi fik dagens ret, Laks m. ovnbagte kartofler og hvidvin sauce. Super lækkert og store portioner!
Super betjening og god mad
Vores første besøg
Alt var fint - høflig og nærværende betjening
God mad - vi fik en fiskeanretning og 2 stk. smørrebrød, et med fisk og rejer og et med tatar.
Efterfølgende dessert og kaffe smagte godt.
Enkelt og lige til.
Lækkert anrettet.
Dejlig oplevelse i Restaurant Hellerup…
Dejlig oplevelse i Restaurant Hellerup Sejlklub. Vi nød en god dagens ret, men ved at de andre retter fra det varierede menukort også er lækre. Betjeningen er sød og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale denne restaurant med den smukke udsigt over Øresund og det hyggelige sejlerliv.
Dårlig oplevelse
At servere mad til tre personer samtidigt bør ikke være et problem, men min mad kom 15 minutter senere end de andres. Muslingerne havde fået for meget og de tilhørende pommes frites var uspiselige. Vi fik at vide at de vist var glemt i frituren!
Virkelig hyggeligt sted og sødt…
Virkelig hyggeligt sted og sødt personale, lækkert smørebrød og rigeligt med pålæg, gode desserter og lækker hvidvin. Kommer helt sikkert igen😀
Utrolig hyggelig restaurant med…
Utrolig hyggelig restaurant med virkelig god atmosfære og en super udsigt over vandet. Der er simpelthen pyntet så jule-hyggeligt op, og vi kom i dejlig julestemning, da vi nød den saftigste flæskesteg med det hele 😊 Kvikt og venligt personale. Klar anbefaling herfra.
Super lækker mad og dejlig udsigt
Super lækker mad og dejlig udsigt. Personalet er altid smilende. Priserne passer meget fint med kvaliteten af maden.
Håndmadder i top, men glem kage til kaffen.
Vi var to gode venner på frokostbesøg for nyligt. Mens vi sad og kiggede på menukortet, henledte et ældre ægtepar ved bordet ved siden os på tilbuddet om 3 håndmadder til 89 kr. Vi efterkom deres opfordring og blev ikke skuffede: 3 store stykker godt belagt og absolut frisksmurt. På tjenerens anbefaling bestilte vi 2 såkaldte citrontærter til kaffen. Det fortrød vi! Prisen på en lille citrontærte, som bestemt ikke var frisk, oversteg prisen på håndmaderne og kostede således 98 kr. Det er simpelthen alt for dyrt! En lille kop kaffe til 34 kr. er ok, hvis man kan få en påfyldning. Betjeningen var venlig og imødekommende.
Fin mad til en god pris og hyggelig…
Fin mad til en god pris og hyggelig stemning i godt miljø
Fik burger fra menu kort
Fik burger fra menu kort - tør bolle, sort gennemstegt bøf, mærkelig dressing til pommefritter - ikke nogen oplevelse til en pris på et par hundrede kroner. 🫣
Et dejligt måltid mad.
Har lige være sammen med et mindre selvskab til frokost i Hellerup sejlklub.
Det var en fantastisk oplevelse.
Jeg fik et stjerneskud og det var det lækkerest måltid jeg længe har fået..
Frisk og meget smagfuldt. Derefter en lækker isdessert og kaffe, og
Betjeningen var i top. Så alt i alt en super god oplevelse..
SKILT BEARNAISE SAUSE SOVS TIL FLÆSKESTEG USPISELIG
Helt igennem dårlig oplevelse 2 stk ribeye serveret uden bearnaise, beder om den får en super skilt ,ribeye bestilte vi medium/rare
Får nærmest gennemstegt serveret, garniture elendig,flæskesteg uden sprøde svær og uspiselig sovs gamle kartofler.burger rimelig,fiskefilet til barn rimelig, betjening ankom der stod 3 ekspedienter og ser ikke op før 2min .efter.ingen brød kom ud.
RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE SPILDT 1306.KR.
Kludder i Priser.
05-03-22: Dagens ret. God, dansk og veltilberedt.
Som så ofte før, 2 glas af husets rødvin dertil.
Regning, 90 kr. pr. glas. Hvad??
Det mindste man kunne forvente var vel en forlods oplysning om en 50% stigning!
Da vi kom hjem, kunne menukortet fortælle, at prisen er 60 kr. pr. glas.
-------------
15-3-22: Stort skilt i gården:
Dagens ret 89,- kr.
Igen en god dansk og veltilberedt ret.
Men da regningens time kom, var Dagens Ret steget til 99 kr.
Den høflige nye unge tjener (hans 4 dag på jobbet) var helt ulykkelig, og vidste ikke, hvad han skulle gøre, så jeg sagde, at jeg ville tage det op senere, hvilket hermed er gjort.
Til gengæld var det glædeligt at kunne konstatere, at prisen på husets rødvin stadig er 60 kr. pr. glas.
50 års fødselsdagsfest
Jeg har netop holdt min 50 års fødselsdag i Hellerup sejlklub. 3 retters menu, fri bar, cocktails og dj. 40 gæster.
Lad mig starte med at sige at alt, uden undtagelse, var en kæmpe succes. Hellerup sejlklub holdt alt hvad de lovede og mere til.
Maden var simpelthen så udsøgt! Alle gæster uden undtagelse, nævnte den dejlige middag efterfølgende.
Personalet var utrolig søde og gav os den bedste service. Lækre cocktails! Og bare den bedste dj.
Virkelig en perfekt aften, og lige præcis hvad jeg havde ønsket mig, og mere til.
Kan stærkt anbefales at booke Hellerup sejlklub til fest.