nie polecam!!! składałam wniosek o sprawdzenie odszkodowania za wypadek. Stwierdzili kasa wypłacona nie będziemy nic robic. Drugi wniosek za zalanie mieszkania, nie opłaca się bo kwota mała. MASAKR... See more
Company replied
Dotyczy kredytu gotowkowego. Kontakt z firmą bardzo dobry. Pieniądze na koncie w ciągu dwóch tygodni. Trochę jest papierkowej pracy (skany, maile) . Wszystko wyjaśnione w przejrzysty sposób. Teraz cze... See more
Company replied
Przyjaciel dał mi namiary na firmę Helpfind z początku bardzo się 😞bo wszystko trzeba było załatwić przez internet,a wiadomo jak to z firmami jest kasę biorą i znikają ✈️. Spotkało mnie miłe zask... See more
Company replied
Kim jesteśmy? 🧐 Jesteśmy największą i najnowocześniejszą firmą odszkodowawczą w Polsce działającą w 100% online 🥇 Dzięki temu umożliwiamy naszym Klientom skorzystanie z oferowanej przez nas pomocy na terenie całego kraju. Masz problem z uzyskaniem dodatkowych środków z odszkodowania lub pytanie odnośnie dochodzenia odszkodowań? Skontaktuj się z nami! 📲 Nie wiesz, czy warto nam zaufać? Statystyki nie kłamią i są dowodem na naszą wysoką skuteczność oraz na skalę naszej działalności: 👉 +2.000 niezweryfikowanych opinii Google. 👉 200.552 przeanalizowanych kosztorysów do dnia 31.01.2025 👉 1,3 mln Klientów zgłosiło się do nas o pomoc do dnia 31.01.2025
Kazimierza Pułaskiego 11, 63-400, Ostrów Wielkopolski, Poland
No history of asking for reviews
Replied to 76% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
nie polecam!!!
Drugi wniosek za zalanie mieszkania, nie opłaca się bo kwota mała.
MASAKRA. Po co się ogłaszają.

Reply from Helpfind
KAREGORYCZNIE ODRADZAM TO OSZUŚCI !!! Konsultanc na lini są mili tylko do momentu podpisania umów. 3 szkody u nich zgłosiłam i WSZYTKIE SPRAWY SKOBCZYLY SIĘ SĄDEM ZA TE PARĘ GROSZY TO NIE WARTE CHODZENIA PO SADach, TRACENIA DBI W PRACY I NERWÓW! JIE KORZYSTAJCIE Z TEJ FIRMY, DOPRE OPONIE PUSZA LUDZIE KTORXY DOSTALI SZYBKO KASĘ ALE PÓŹNIEJ TO TYLKO PROBELMY I CHODZENIE PO SĄDACH! Zero rekompensaty od helpfibd za stracone dni w pracy i nerwy

Reply from Helpfind
Rzetelna firma. Obsługa profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona!
Podejście konsultantów pełen profesjonalizm.
Firma po mimo ustalonym terminie przelewu pieniędzy wciąż zwleka z wypłatą. Kontaktując się z konsultantem wciąż ta sama odp czyli przelew w realizacji. Bardzo słabo z państwa strony gdyż nie trzymacie się warunków umowy!
Na początku współpracy wszystko super, niestety firma nie wywiązuje się z umowy na rozprawę nawet nikt się nie pojawił mimo zapewnień,że pełnomocnik będzie i to wynikało z umowy jaka była podpisana ,przez tą firmę straciłam kilka tyś zł. Nie polecam.

Reply from Helpfind
Nie wywiązują się z umowy. Nie wypłacili pieniędzy w terminie.

Reply from Helpfind
Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Helpfind Wykryli iz umowa kredytu była wadliwa Pieniądze które bank wziął nieprawnie zwrócił Gdyby nie Helpfind nawet bym nie wiedziala ze zostaliśmy oszukani Polecam to są PROFESJONALISCI w każdym tego słowa znaczeniu Współpraca z nimi to przyjemność Dziękuję Helpfind

Reply from Helpfind
Mój przypadek się nie kwalifikuje, więc ocena dotyczy wyłącznie rozmów z dwiema Paniami:
- Pani Olga 11/10 - profesjonalna, miła, empatyczna, zaangażowana. Pomimo tego, że mój przypadek się nie łapie, Pani Olga wykazała dodatkową inicjatywę, aby spróbować znaleźć coś, z czym będzie mogła pomóc. Jeśli Pani to czyta - jeszcze raz dziękuję. Jeśli Pani przełożeni - taka osoba to skarb!
- Pani (na 99%, ale nie zapisałem) Paulina - uprzejmość nie jest jej najmocniejszą stroną, a dodatkowa inicjatywa to zbędne komentarze
Przy zawyżeniu średniej za Panią Olgę, za rozmowy wyszłyby 3 gwiazdki, ale wiem, że robicie Państwo dobrą robotę, a jedna Pani, która nie lubi roboty na słuchawce to nie powód, aby psuć opinię...

Reply from Helpfind
Trzeba uważać... odnośnie odszkodowania z UFK. Przy dzwonieniu na różne numery, odrzucają rozmowę z chwilą połączenia, lub jest zajęte 24h. Brak odzewu w sprawie od pół roku.
Nie polecam!!!
Szybka i fachowa pomoc w finalizacji sprawy. Wszystko przebiegło zgodnie z wytycznymi i w sposób przyjazny dla klienta.

Reply from Helpfind
Super szybka analiza. Dokładne informacje, naprawdę polecam.

Reply from Helpfind
Szybko łatwo i przyjemnie. Pełen profesjonalizm.

Reply from Helpfind
Profesjonalizmem, rzetelnością oraz życzliwym podejściem.
Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, a realizacja przebiegła sprawnie i bez problemów.
Z pełnym przekonaniem polecam

Reply from Helpfind
Szybka wycena szkody. Napisali że pieniądze przeleją do 14 dni roboczych i przelali. Polecam

Reply from Helpfind
Nie polecam firmy, mieliśmy skd, wszystkie papiery podpisane w 2024r,sprawa „niby” w sądzie. Do dnia dzisiejszego zero kontaktu, jak dzwonimy dowiedzieć się coś więcej nikt nic nie wie,mówią,że oddzwoni osób kompetentna- no jak można się domyśleć zero kontaktu.

Reply from Helpfind
To oszuści! Mamią, że dadzą 300 zł więcej niż ubezpieczalnia, dręczą telefonami, namawiają a jak się zgodzisz to jesteś ciągany po sądach na świadka w sprawie, którą zakładają ubezpieczalni i tracisz dużo więcej! Bo to oni zarobią nie ty!

Reply from Helpfind
Obiecanki nie cacanki,szybkie decyzje,godne propozycje,nalezne wypłaty,wszystko jak trzeba,polecam
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.