Banner for Henk Pen campers en caravans

Henk Pen campers en caravans Reviews 76

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben in eerste instantie problemen ondervonden bij de uitlevering van een buscamper. Wij hebben hier een paar dagen later met de ondernemer over gesproken. Dit was gelukkig een prettig gesprek w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar en fijn bedrijf. Onze caravan moest uit Duitsland komen. Vanaf het begin tot aflevering van de caravan werden wij wekelijks op de hoogte gehouden door FRANK. Afgesproken 2 mei caravan op... See more

Rated 4 out of 5 stars

6. Trailer Rental Service

About Henk Pen campers en caravans

Written by the company

Over ons

Henk Pen veel meer dan alleen campers en caravans! Ons doel is om onze klanten de ultieme vrijheid van kamperen te laten beleven door innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Competente en tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, we geloven daarom in ondernemen met een positieve impact op mens, milieu en omgeving.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Helaas hadden wij een slechte ervaring…

Helaas hadden wij een slechte ervaring bij henk pen.
De verlichting was uit in de showroom.
Zochten accessoires voor de caravan maar kunnen het niet zien en niet vinden. Geen personeel in de showroom alleen op de kantoren.
We zijn onverrichte zaken weer vertrokken.

April 3, 2026

Beste Sweetie,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bezoek zo is verlopen.

Op het moment van jullie bezoek hadden wij helaas te maken met een stroomuitval, waardoor de verlichting in de showroom niet werkte. We begrijpen heel goed dat het daardoor lastig was om accessoires goed te bekijken en dat dit geen prettige ervaring is geweest.

Dat er op dat moment geen personeel zichtbaar in de showroom aanwezig was, is natuurlijk niet zoals het hoort. Onze excuses daarvoor.

Je bent van harte welkom om nog eens langs te komen, dan zorgen wij dat alles goed zichtbaar is en dat er iemand voor je klaarstaat.

We hebben geen klachten

We hebben geen klachten. Het is allemaal zo gegaan als afgesproken. Maar we hebben nog niets kunnen proberen omdat hij nog in de stalling staat. We kunnen niet wachten als het zover is.

March 12, 2026

Beste Manfred,
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles is gegaan zoals afgesproken en dat je geen klachten hebt. We wensen je alvast heel veel plezier zodra het zover is!

Rated 5 out of 5 stars

Voertuig naar buitenland uitvoeren zie Google.

De verkoop ietsje minder op de verkoop stond Boiler helaas geen Boiler.

February 8, 2026

Beste Toon,
Bedankt voor uw review en feedback. Vervelend dat er onduidelijkheid was over de boiler, we nemen dit mee ter verbetering.

Gematigd positief!

Goede ervaring m.b.t. de info omtrent de aankoop van onze spiksplinternieuw nieuwe camper. Aflevering vonden wie iets minder. Had wat enthousiaster gemogen. Verder niet alle papieren mbt garantie compleet. Wordt opgelost.
Verder werkte de aanjager van de verwarming niet waar we achter kwamen toen we naar huis reden. Had misschien voor de aflevering wel opgemerkt kunnen worden. Wel meteen een afspraak kunnen maken voor dit te verhelpen en om de Truma Combi te checken. (foutmelding)
Al met al tot op heden gematigd positief.

February 6, 2026

Beste Wim,
Bedankt voor je uitgebreide review en feedback.
Fijn om te horen dat je de informatie rondom de aankoop als goed hebt ervaren. Jammer dat de aflevering minder enthousiast voelde en dat niet alle papieren compleet waren.

We nemen je punten mee ter verbetering.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede uitleg van de verkoper en…

Zeer goede uitleg van de verkoper en bij het ophalen ook een goeie uitleg. We zijn dik tevreden.

January 23, 2026

Beste Thomas,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen.

Zeker een aanrader top

We zijn goed ontvangen met zeer goed advies wat geleid heeft tot de aankoop van een prachtige Hobby. We raden het iedereen aan zeer professioneel👍

January 16, 2026

Beste Willy,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je je goed ontvangen voelde en tevreden bent met het advies. Heel veel plezier met je prachtige Hobby!

vriendelijke ontvangst

vriendelijke ontvangst, snelle afhandeling en voldoende tijd om alles goed uit te leggen.

January 21, 2026

Beste Gerard,
Dank je wel voor de fijne feedback! Dat waarderen we enorm.

Beste Bas,
Bedankt voor de mooie woorden! Geweldig om te horen dat je onze service als prettig heeft ervaren.

mooie hobby caravan

goede service en denken met je mee prima bedrijf om een caravan te kopen

December 10, 2025

Beste R. Meijer,
Wat leuk om te lezen! Geweldig dat jullie zo blij zijn met de Hobby caravan 🚐✨ en dat de service als prettig en meedenkend is ervaren. Dat is precies waar we naar streven.

Heel veel mooie reizen en geniet momenten gewenst en natuurlijk altijd welkom!

Rated 5 out of 5 stars

Prima informatie bij de verkoop

Prima informatie bij de verkoop. Ook een goede instructie bij de aflevering. Y
Top bedrijf!

December 11, 2025

Beste familie Ouwehand,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat mooi om te horen dat u tevreden bent over zowel de verkoopbegeleiding als de instructie bij aflevering. Hier doen we het voor! We waarderen uw compliment en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Groet team Henk Pen

Rated 5 out of 5 stars

We zijn erg prettig ontvangen door…

We zijn erg prettig ontvangen door Mark.
We kregen ruim de tijd en ruimte om rond te kijken.
Ook de afhandeling na aankoop van onze camper was erg prettig.
We raden dit bedrijf zeker aan.
Ger en Henny van Rensch

November 15, 2025

Beste Ger en Henny,

Dank voor jullie fijne review! Geweldig om te horen dat zowel het bezoek als de afhandeling naar wens waren. Veel plezier met de camper en graag tot ziens!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, heldere uitleg, Top!!

November 3, 2025

Reply from Henk Pen campers en caravans

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren en de uitleg helder vond.
Graag tot een volgende keer!

Rated 4 out of 5 stars

De aflevering is volgens afspraak gegaan.

De aflevering is volgens afspraak gegaan. Caravan was uit de verhuur gekomen maar wel weer helemaal klaar gemaakt voor verkoop en schoon. Aardige man die alles heeft uitgelegd. Jammer dat we thuis ontdekten dat een van de ramen beschadigd was en één mover geluid maakte wat niet hoorde. Dat hebben we gemeld en afspraak gemaakt dat we dat in mei kunnen laten nakijken. Polijsten raam en nakijken mover.

October 27, 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw review. Fijn dat de aflevering goed is verlopen en dat de uitleg duidelijk was. Jammer van het beschadigde raam en het geluid van de mover. Goed dat u dit heeft doorgegeven. In mei kijken we het raam en de mover voor u na, zoals afgesproken. Mocht er tussentijds iets zijn, laat het ons gerust weten.

Rated 5 out of 5 stars

Een prettig team verkoopt ons een fantastische gebruikte camper

Om te beginnen met het eindresultaat: we hebben een waanzinnige tweedehands camper, voor een nette prijs.
De verkoper (Niels) was niet opdringerig en dacht met ons mee, om binnen ons budget en specificatie tot een keuze te komen.
Verder is het een prettig team rondom de verkoper, wat vertrouwend wekkend/aangenaam is voor de klant.

November 11, 2025

Beste Kees,

Dank voor jullie mooie woorden. Fijn om te horen dat de camper helemaal naar wens is en dat Niels en het team jullie goed hebben kunnen begeleiden binnen jullie budget. We wensen jullie heel veel plezierige kilometers toe en staan altijd klaar als jullie ons nodig hebben.

Rated 5 out of 5 stars

Een goede inruilprijs lokte ons naar…

Een goede inruilprijs lokte ons naar Haaksbergen. Goed geholpen door Lars met een fijn gesprek zonder opdringerigheid. Na de koop bereid om nog verder mee te denken en vragen snel te beantwoorden. Mooi bedrijf!

October 31, 2025

Beste J Noordhoff,
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u zich goed geholpen voelde en dat onze service naar wens was. Uw waardering betekent veel voor ons.

Super geregeld

Super geregeld, duidelijke uitleg werd alle tijd voor genomen.

October 24, 2025

Reply from Henk Pen campers en caravans

Beste Marcel, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles super geregeld was en dat onze uitleg duidelijk was. We nemen graag de tijd voor onze klanten, dus geweldig dat dat is opgevallen! 😊

Rated 3 out of 5 stars

Prima ervaring met Mitchell tijdens de…

Prima ervaring met Mitchell tijdens de oplevering van onze C'Go 495 FR. Alle opmerkingen van ons keurig afgehandeld.

September 16, 2025

Beste Hielke en Anja,
Bedankt voor jullie positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de oplevering van jullie Dethleffs C’Go 495 FR naar tevredenheid is verlopen en dat Mitchell jullie hierbij goed heeft kunnen ondersteunen. Wij wensen jullie veel veilige en plezierige kilometers toe met jullie caravan.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn in het contact en helder in de…

Fijn in het contact en helder in de communicatie. We zijn goed geholpen in het uitzoeken van onze nieuwe caravan. En de aflevering was top. Alle tijd werd er genomen om alles rondom de caravan uit te leggen en voor te doen.

September 19, 2025

Beste fam van der Vlag,
Hartelijk dank voor jullie positieve feedback. Wij zijn blij te horen dat jullie onze begeleiding als prettig en duidelijk hebt ervaren. Wij wensen jullie veel mooie en onbezorgde reizen toe met jullie caravan.

Rated 3 out of 5 stars

Review in working proces, nog niet positief of negatief

Tijdens de orientatie en verkoop een prima gevoel erbij.
Daarna ging het in de communicatie wat mis en dat werd ook ruiterlijk toegegeven. Daar wordt hard aan gewerkt middels een nieuw CRM pakket en dat heeft ook z'n tijd nodig. Daarvoor alle begrip.
Uitleg bij afhalen van de camper was uiterst vriendelijk en gemoedelijk, achteraf bleek dat de kennis van de Camper niet voldoende was. Dat werd bij de uitleg ook verteld. (Henk Pen was geen dealer van het merk en vorige eigenaar had zelf wat aangevuld in de camper.) Maar dan geen dingen zeggen die niet kloppen. zeg dan, we weten niet wat dat is. inmiddels denk ik het zelf te weten maar dat overleg ik wel met de werkplaats op 6 okt.
Camper laten taxeren en Keurmeester keurde de Camper goed maar vond eigenlijk dat een bedrijf als Henk Pen deze Camper nooit met banden van 8 jaar oud had moeten verkopen. Hij vond dat een tekortkoming voor een bedrijf als Henk Pen.
Voorstel gehad voor de banden van Henk Pen, dat eigenlijk geen voorstel is, daar komen wij nog op terug als we de Camper wegbrengen voor de stalling op 6 okt.
Er zijn dus wat oneigenlijkheden, maar daar komt een oplossing voor. Of deze voor beide tot tevredenheid zijn moet nog blijken. we gaan de verhuur van onze Camper door Henk Pen met vol vertrouwen ervaren.

m.vr.gr.
Ad van Gameren

September 26, 2025

Beste Ad,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de eerste kennismaking en de uitleg bij het afhalen van de camper als prettig zijn ervaren. Tegelijkertijd begrijpen wij uw opmerkingen rondom de communicatie en de technische toelichting bij de camper. Wat betreft de opmerking over de banden, tijdens uw bezoek op 6 oktober bespreken wij dit graag verder met u, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen waar u zich goed bij voelt. Wij stellen uw vertrouwen in de verhuur van de camper via Henk Pen zeer op prijs en doen er alles aan om uw ervaringen met ons positief te maken.

Rated 5 out of 5 stars

Na een slechte start met een camper …

Na een slechte start met een camper alles goed opgelost. Nu erg tevreden

September 3, 2025

Beste familie Bakker,
Bedankt voor uw feedback! Jammer dat de start niet helemaal vlekkeloos was, maar fijn om te horen dat alles goed is opgelost en dat u nu tevreden bent. We wensen u nog veel mooie reizen toe!
Groet team Henk Pen

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look