Absurd DÅRLIG kunde behandling. I forbindelsen med returnering af dækken, påstår ejer af Heri, at dækkenet er returneret beskidt og fyldt med hår. Som billede dokumentation medsendes et foto af... See more
See what reviewers are saying
Bedste service jeg længe har oplevet. Stod med et akut sadel problem (internationalt stævne i Sverige om kun 2,5 uge), og med en sensitiv hest med en smugle øm rygmuskulatur.. Jane fra Heri blev kont... See more
Written by the company
Hos HERI finder du et nøje udvalgt sortiment af rideudstyr – både online og i vores fysiske butik. Vi tilbyder personlig rådgivning, professionel sadelservice med sadelbus i hele landet samt et stort udvalg af over 200 sadler. Vores eget sadelmagerværksted sørger for individuel tilpasning, så både rytter og hest får den bedste komfort. Vi brænder for god service, ærlig rådgivning og kvalitetsprodukter – og glæder os til at hjælpe dig og din hest.
Vassingerødvej 143, 3540, Lynge, Denmark
- info@heri.dk
- www.heri.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Absurd DÅRLIG kunde behandling.
Absurd DÅRLIG kunde behandling.
Som billede dokumentation medsendes et foto af et dækken med HVIDE hår - Min hest er sort!
Ejer af Heri fastholder sin påstand, og sender “nye selvfabrikerede” billeder, og her får jeg et billede af et stykke hvidt papir, hvor der ses ét sort hår. Dette skulle så bevise de hvide hår på dækkenet!!??
Jeg afviser hendes påstande, og gør opmærksom på forventning om fuld refundering. I stedet modtager jeg refundering minus 250,-
Aldrig har jeg oplevet noget så ringe.
Dårlig kvalitet kombineret med manglende kundeservice
Jeg købte HKM Davos Allweather bamsestøvle til min datter fra HERI, og efter kun ét års brug gik de i stykker bagpå – der opstod et hul. Det er meget skuffende kvalitet, især når de er købt til et barn og forventes at kunne holde længere end ét år. Jeg har forsøgt at kontakte HERI to gange for at finde en løsning (ombytning eller reparation), men har ikke fået noget svar overhovedet. Dårlig kvalitet kombineret med manglende kundeservice gør, at jeg ikke kan anbefale dette produkt eller firma.
Virkelig et besøg værd
Virkelig et besøg værd
Pia den nye ejer af Heri er virkelig sød og meget hjælpsom
Service er 100% i top
Det er bestemt der vi køber rideudstyr fra nu af
Ny ejer Pia af Heri Shop
Ny ejer Pia af Heri Shop, virkelig sød og gav mig en fantastisk service, deres nye lokaler i Lynge er også virkelige fine :-)
Køb aldrig sadel hos Heri
Virkelig dårlig service. Køb aldrig en sadel her. Købte en Kentaur hos hende på skårupgaard, som var så dårligt tilpasset min hest at han fik skarve sår selv efter 3 mrd. Reklamerede og fik at vide hun var syg og hun tilbød aldrig at hjælpe så måtte tilkalde kronborg og betale over2000 for omstrukturering af bom. Sadlen var vind og skæv.
Odre er ikke blevet sendt
Jeg bestilte den 25 maj en prestige læder olie og modtog ordrebekræftelsen samme dag dog er det aldrig blevet sendt jeg står og mangler det da min sadel skal have olie inden den skal sælges
Sadelservice hos Heri
Jane yder en fantastisk service! Jeg købte en sadel hos Heri Rideudstyr, som Jane over flere måneder arbejdede på at få til at passe min hest. Vi var hele tiden i dialog om, hvordan det gik, og hun var altid hurtig til at omstoppe og justere sadlen, når det var nødvendigt. Selvom vi prøvede flere løsninger, endte det med, at sadlen ikke passede optimalt – og efter så lang tid tog hun den uden problemer retur og fandt en ny, der passede meget bedre. Jeg er meget taknemmelig for hendes tålmodighed og faglige ekspertise. 🙌🐎
Min hoppe kunne ikke gå i korrekt galop…
Min hoppe kunne ikke gå i korrekt galop på højre volte. Hun skulle igang med at være ridehest igen efter en længere pause, og var passet med både smed, tandlæge, og fys (hver måned). Så kom Jane fra Heri Rideudstyr og kiggede på vores sadel. Hun tog den med hjem, og efter Maks 4 dage havde vi den igen. Og nu havde jeg pludselig en hest, der elskede at gå til ridning, som slog an i rigtig galop, både fra trav men også fra skridt. Sadlen fik en ny omstopning, og efter et par mdr begyndte vi at opleve lidt udfordringer igen. Jane kom forbi og fortalte at nu havde fyldet fået lov til at sætte sig, så hun tog sadlen med igen. Ligesom sidst gik der Maks 4 dage, og jeg havde min sadel igen, og hesten kunne igen slappe af under rytter, og elsker sit "job" som ridehest! En helt fantastik oplevelse vi har haft med Jane! Super professionelt arbejde med fantastisk guidning, og med syn for den individuelle hest. Hun lytter til de behov vi har, og kommer med det bedste Hun kan tilbyde derefter !. Nu skal vi have springsadel, og vi glæder os til at få besøg af hende igen! Vi er helt trygge i hendes kyndige hænder.
Sikke en fin og hyggelig butik
Sikke en fin og hyggelig butik. Og super god hjælp! En kæmpe fornøjelse at få hjælp til at finde det rette rideudstyr til vores datter, som ellers har synes som noget af en jungle. Det bliver vores faste rideudstyrsbutik ☺️
Købte et par støvler online i…
Købte et par støvler online i forbindelse med Black Week og modtog ordrebekræftelse med det samme. Mandag efter tilbuddene ophørte, fik jeg en mail fra dem at de “efter aftale” med mig havde annulleret ordren da de ikke havde varen på lager. Vi havde dog ingen anden aftale end at jeg skulle købe de støvler. Dog havde de, velvidende de havde fejl i deres lagerstatus, fortsat deres salg af forskellige varer.
Jeg har forsøgt at skrive til dem efter deres EGEN opfordring, men har intet svar fået.
Firmaet er E-mærket, men kan ikke selv stå til ansvar for hvad E-mærket oplyser i forbindelse med annullering af en online ordrer.
Normalt gider jeg ikke gå op i det og bare købe støvler andetsteds, men synes deres håndtering af hele deres situation og den manglende kommunikation er uacceptabel.

Reply from HERI
Øv en dårlig kundeservice…
Jeg bestilte 6 ting på deres webshop bl.a. ting der skulle bruges i december (julehue og juleudstyr, som min datter selv havde betalt), men også min datters julegave. Der stod ved bestilling at tingene var på lager.
Men ordren blev ikke sendt og jeg måtte henvende mig flere gange. Til sidst blev jeg ringet op, at det var pga stigbøjlestopperne, der ikke var hjemme, hvortil jeg sagde, at så måtte hun gerne sende i en anden størrelse eller et andet mærke -bare pakken blev sendt asap. Og jeg udbad mig specifikt, at enten måtte de sende pakken nu og eftersende det i retsordre eller også måtte de annullere det i ordren, som ikke kunne sendes nu og bare sende det de havde hjemme. Jeg forklarede netop vigtigheden af ikke at modtage julegaven og det, der skulle bruges hele december, i januar. Hun lovede at sende det med det samme. Men 10 dage senere stadig ingen pakke. Jeg henvendte mig på skrift tre gange yderligere uden svar.
Nu er det 18.dec. og vi kører formentlig på juleferie om to dage uden julegaven til min datter og kommer aldrig til at købe fra Heri igen.

Reply from HERI
Amatør firma som ikke leverer hvad de lover - hold jer væk
Bestilte ride støvler til min datter på Black Friday. Modtager kort tid efter ordrebekræftelsen.
5 dage senere annullerer Heri rideudstyr bestillingen.
Jeg kunne derefter sagtens bestille et par nye støvler, men det var så lige til normal pris.

Reply from HERI
Dygtig saddelmager og høj service
Efter langvarige problemer med sadler til min pony, kom jeg i kontakt med Jane. Hun så udfordringen og har fundet den saddel som passer både pony og rytter.
Processen har været let trods flere besøg med saddelprøvning. Jeg har oplevet en meget stor fleksibilitet og minimal ventetid mellem besøgene. Grundig gennemgang af sadlen både på staldgangen og under rytter ved hvert besøg og Jane giver sig tid til at forklare hvad der er vigtigt at have øje på.
En kompetent, venlig og tålmodig rådgivning.
Jeg havde frygtet en langvarrig proces, men fik en effektiv kort og tryg oplevelse. Tak Jane - jeg ville ønske at jeg vores veje havde krydset længe før nu.
Fuld tilfreds
Bestiller eksem dækken og str. er åbenbart anderledes en de danske på dette mærke, jeg får et telefon opkald fra Heri om jeg er obs på dette og det var jeg så ikke så det må jeg sige er god service.
Altid god service og rådgivning.
Altid super service fra Jane og hendes personale. Jeg har købt sadler af Jane og hun yder den bedste service, kompetent rådgivning og hurtig udrykning. Vil klart anbefale Heri.
Skulle købe ny sadel
Skulle købe ny sadel. Jane + medhjælper kom til stalden og havde mange sadler med. De gav sig god tid og lyttede til mig og hesten. Sadlen jeg sad bedst i passede ikke hesten, men Jane løste problemet. Jeg endte med en eques x, som jeg er super glad for.
God service, hvor der var tid til det hele.

Super kundeservice
Super venlig kundeservice, der er hjælpsom og god vejledning og gør det ekstra for alt lykkes. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Heri

Hvis 0 stjerner kunne gives
Hvis 0 stjerner kunne gives, var det blevet givet til Heri. Værste service jeg har oplevet og blev budt længe + de tager overpriser for deres varer. Samme varer kan fåes billigere i Horze i Hillerød og dette er inkl en langt bedre service. - Så spar jer køreruten til Heri og kør istedet et andet sted hen eller handl online.

Reply from HERI
Jeg har både handlet i butikken og har…
Jeg har både handlet i butikken og har haft sadelmagere ude et par gange. Gode og dygtige sadelmagere

En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, at købe sadel hos Heri. Super god kommunikation omkring hestens udfordringer og præcision af behov til udformning af sadlen, som har resulteret i, en perfekt tilpasset ny sadel. Heri har desuden godt udvalg af sadler, som også repræsenterer nyeste teknologiske udvikling i bevægelsesmønstre. Derfor også de bedste anbefalinger af Jane og hendes sadelmager.