Information provided by various external sources
Hjemmesideafdelingen er min arbejds- og legeplads. Jeg tilbyder hjemmesideløsninger til primært mindre virksomheder. Mit koncept er meget enkelt...Du får ingen GRATIS hjemmesider hos mig. Til gengæld får du en seriøs leverandør, der ved hvad han taler om. Og du får en hjemmeside, hvor pris og funktionalitet hænger sammen. Med venlig hilsen Claus Nedergaard
Åbrinken 2, 8832, Skals, Denmark
- 26162096
- claus@hjemmesideafdelingen.dk
- www.hjemmesideafdelingen.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Super god support og fornuftig pris
Claus har lavet et rigtigt fint stykke arbejde, de få finjusteringer der er blevet lavet, har han gjort med det samme - ingen ventetid, så kan kun anbefale ham til andre, som ønsker god service og god pris
Ærlighed
Jeg har været heldig at finde Claus - endelig en der leverer det som man forventer.
Claus har hjulpet med vores hjemmeside og han har hele vejen været en super rådgiver og sparringspartner.
Tingene bliver altid lavet til tiden og til en rimelig pris.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Godt professionelt arbejde
Godt arbejde, som jeg også har anbefalet til andre.
Eminent
For en nybegynder som jeg, der er usikker på hvordan man får en hjemmeside til at fungere upåklageligt og få den synliggjort på nettet, har det været en god oplevelse med hjemmesideafdelingen. God hjælp til at tage den i brug og support. Kan klart anbefales.
En hjemmeside lige efter vores ønske.
Vi har fået lavet en flot hjemmeside til vores Butik Trekløveren,
den er nem at gå til og har fået et rigtig flot udseende.
Vi har fået de ting med som vi kunne ønske os for nu.
Vi har ikke holdt lange møder blot talt sammen i telefon og derefter sendt forskellige materialer. Efter 2-3 rettelser var vi fremme ved det vi havde forstillet os. Så vi er vældige tilfredse.
Lækkert
Godt samarbejde, men husk lige at ringe tilbage, osse når man bygger om :-)
Går langt for kunden
Har hoppet og sprunget for at få min side til at køre flot.
flexibel og fokuseret samarbejde
hjemmesiddeafdelingen kan absolut anbefales, som samarbejdspartner, ved kreering af hjemmesider. Opgaverne løses i et flexibel og fokuseret samarbejde.