3.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

En dame på 83 med Alzheimers og…

En dame på 83 med Alzheimers og alvorlige følger af Diabetes besøges af denne hørebil. Den ældre dame ser meget syg ud og er desværre meget tæt på dòden. Hun kan ikke huske ret meget og beder dem ringe til mig: Den sleske sælgerdame opsælger uden at nævne priser, så den gamle dame skal have opladeligt høreapperat m.m. Hun ender med at ville sælge et høreapparat til 14.000 kr til en dame, der måske, måske ikke har 3 måneder tilbage. Jeg insisterer på at få et høreapparat, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Forklarer situationen. Sælgerdamen udstøder, at hun "ikke har det BILLIGSTE høreapparat med!!!" Siger, at hvis min mor SKAL HAVE DET BILLIGSTE!!!! igen og igen. Faktum er, at det billigste er godt nok til en gammel dame, der helst bare sidder i sin seng. En dame der ikke længere kan bevæge sig og helst vil sidde i ro og fred.

To måneder efter dukker faktura op...på over 5000 kroner. Sælgerdamen har solgt den gamle dame et dyrt høreapparat. Ingen kan bevidne, at høreapparatet er afleveret. Den gamle dame ved ikke, hvad det handler om. Hun kan selvfølgelig ikke huske noget. Plejepersonalet har ikke registreret noget køb eller at høreapparatet er ankommet.

Man skulle tro, at man fik en undskyldning. At de var pinligt berørt. Det er de ikke. Det er en usædvanlig uetisk og ubehagelig oplevelse.

October 1, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Flink Dame god behandlig kan anbefales!

Jeg begyndte at komme hos Susanne med nogle høreapparater jeg har fået fra en offentlig høreklinik.
1. besøg fejlfinding uden beregning.
2. besøg fejlsøgning returner app. til Gn store N. modtog nyt sæt. Nogen jammerligt møg, som jeg kasserede omgående. Susanne anbefalede et top kvalitet sæt fra en anden producent. Mit problem er at jeg ikke er berettiget til offentlig støtte (kun 2 År) Susanne foreslå en pæn rabat der er tæt på det offentlig tilskud, vi handlede. Jeg er meget tilfredse med høre apparaterne. Jeg har været forbi forretningen et par gange er altid blevet godt behandlet.

August 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg var oprigtigt rigtig glad for det…

Jeg var oprigtigt rigtig glad for det koncept der ligger omkring Hørebilen, Espergære ved Susanne Palsbo. Desværre har de senste oplevelser vist at men ikke skal købe sine høreapperater hos dem.

Processen med en medarbejder som kommer hjem til en var både hyggelig og kompetent. Sammen fandt vi hurtigt et sæt høreapperater (Stiletto) som passede. Høreapperater i den dyreste prisklasse kan streame musik og telefon samtaler via bluetooth. Det viste sig at Stilettoen ikke kunne dette trods lovning herpå - med mindre man havde en stor boks hængende om halsen. Derfor blev Stilettoerne sent hurtigt retur.
De apperater som kunne opfylde mine behov var de nyeste Resound ”state-of-the-art” Omnia 9 som havde den funktionalitet mht streaming som jeg vægtede markant højt. Jeg accpeterede og ventede på at de blev frigivet - hvilket var det dummeste jeg har gjort længe.
De fine Resound ”state-of-the-art” Omnia 9 kan ikke streame til min Samsung android telefon, men ta' det roligt - når opdateringen til andrid v13 kommer så er alt godt.
NEJ .. det var det ikke. Status er at jeg nu står med et par høreapperater til 25,000 som ikke virker - medmindre jeg køber en ny telefon til 5-8,000

Jeg har skriftligt konfronteret Susanne Palsbo med min problem stilling og foreslået en løsning på problemet på en pæn og sober måde, da apperaterne ikke opfylder mine forventninger.

Desværre forstår Susanne Palsbo ikke at der er noget som hedder købelov - og at jeg jfv den ikke har handlet med GN resound - men med Susannes butik i Espergærde. Desværre ønsker Susanne ikke at medvirke til at løse situationen, hvorfor jeg nu må kontakte en forbruger jurist medhenblik på at kende mine rettigheder præcist.

Derfor er min anbefaling ekstrem negativ - så snart man har skrevet under på aftalen og betalt for sine 25.000 kroners høreapperater - så mister Hørebilen og Susanne Palsbo totalt interessen og er bedøvende ligeglad med sine kunder og kundernes behov - og om man faktisk er tilfreds med produktet.

Det er absolut sidste gang jeg har handlet hos Hørebilen, og kan ikke anbefale nogen at kontakte dem - med mindre man vil være til grin for sine egne penge.

Henrik Jensen

February 14, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look