Hornbyg

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super fin hjælp med at finde materialer til vores træterrasse. Fik alt leveret som aftalt.

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Jeg indtastede spørgsmål via kontaktformular på web, da jeg var i tvivl om varen jeg var i gang med at bestille. Jeg fik tlf.opringning samme aften og efterfølgende super hurtig levering. De er meget... See more

Company replied

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Lidt ekstra service

Altid til tiden og lidt ekstra service. Har handlet hos hornbyg mange gange og der er aldrig noget.

September 20, 2015
Hornbyg logo

Reply from Hornbyg

Hej Rasmus; tak for de rosende ord!

Altid godt

Hurtigt, fin service (varen udsolgt, men de skrev tilbage med det samme og løste det med en lignende vare) og de kan som de eneste hejse brænde over min hæk og ind i baghaven. (de andre siger, at de kan - men stiller med en palleløfter, og jeg bruger en weekend på at slæbe brænde - Sad panda)

December 15, 2014

Personlig service

Jeg har handlet hos hornbæk træslast et par gange. Alle gangene har været rigtig godt. Servicen er rigtig god, produkterne er gode til rimelige priser og der er meget hurtig levering.

August 18, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Hjælpsomme, dygtige og muntre

Jeg kan kun give folkene bag Hornbæk Trælast og byggemarked mine bedste anbefalinger. De er uhyre hjælpsomme og går langt for at finde løsninger og yde den bedste service. Gode råd er faktisk helt gratis! Leverancer kommer til tiden og eventuelle småfejl rettes med det samme - og altid i en god stemning. Absolut rimelige priser på udleje af udstyr og i det hele taget, når den gode service altid følger med. Med venlig hilsen Nina Bentzon-Ehlers, Hornbæk

March 13, 2014

Take a closer look